רק לי יש תעוקה ובחילה ממה שליאון אמר עכשיו?

לונה 2

New member
רק לי יש תעוקה ובחילה ממה שליאון אמר עכשיו?

ליאון לשפרה על עינב (שניה אחרי שעינב קמה): "הלוואי שלא תשאר כאן" שפרה: "כן זה יהיה מגניבבבב" רק שהבית לא יעלה בלהבות מהרוע.

3pac היחיד

New member
גם לי יש ליאון שכח מי חיבק אותו ראשון מי באמת

אוהב אותו הוא פשוט בוגד בענב ליאון פיספס הוא לא לוקח את הגמר

yonni1111

New member
צודק! שפרה אמרה לליאון לא להתקרב לעינב ויוסי

וליאון חסר עמוד השדרה (כנראה בשל גילו לעומת שאר הדיירים) מציית לשפרה כמו ילד קטן! שפרה פשוט מנסה לסכסך ולהפריד סופית את עינב ויוסי מהחבורה ואת תהיה דרכם להדחה פשוטה יותר. אבל היום מחכה לה הפתעה....אני די בטוח שהדיירים שנכנסים היום צפו בבית בתכנית ויודעים מי הדיירים באמת.....

תגידי ,עברת בדיקת שמיעה לאחרונה ??

כי את צריכה לעבור , השיחה היתה כזו , עינב סיפרה לליאון ושיפרה על החלום ההזוי שלה (משהו על ששי חוזר ואבא שלה נבחר לעזוב או משהו כזה) אחרי זה היא קלטה שיש אורות חזקים על דלת הכניסה והתחילו דיבורים על זה שנראה להם שכנראה היום צפויה להיות כניסה של דייר חדש אז עינב אמרה שיש לה הרגשה שיחזירו מישהו שכבר הדיחו מהבית עינב התרחקה קצת ואז ליאון אמר בשקט "הלוואי ששי יחזור לכאן" ושיפרה ענתה : "כן זה יהיה מגניב"

אהה נכון אכשיו נזכרתי

לא הבנתי איך היא הגיעה לזה שלאון אמר על עינב איזה הזויים יש פה ...אתם לא מקשיבים אתם חולמים ..!

Lomsahne

New member
אוי אתה לא יודע כמה חיכיתי לך...

היה לי ברור שזה עוד פעם ציטוט ממישהו עם אוזנים סתומות. ראיתי את הקטע אבל הייתי במיטה ולא שמעתי בכלל מה שנאמר,היה ברור לי שהם לא אמרו את זה עליה.

TLV GUY2

New member
לאון מתחיל לעצבן גם אותי

בתור אוהב שפרה ושונא בובלילים... היום הוא נכנס לסוויטה עם עינב והדיירים החדשים ונחשו מה הוא יגיד להם על שפרה... הוא פשוט סוליקו לגמרי ומשחק את המשחק יותר מכולם.

למעלה