רק לי נראה שיש בפספוסים סתם רוע?

gal37

New member
רק לי נראה שיש בפספוסים סתם רוע?

לצחוק מצרתם של אחרים, מצוקתם של אחרים. חלום, למתוח פעם את יגאל שילון אבל בצורה קשה, ולא ממש מצחיקה שתגרום לו לחשוב פעמיים. אפילו אם הנמתחים מסכימים בסוף לשידור ואומרים שזו אחלה חוויה. כשאני רואה את המתיחה תחושת גועל וצביעות עולה בגרוני. הוא גם מאד מרוצה מעצמו. חוכמה גדולה.

RoieL

New member
האמת? אפשר להגיד

יש מתיחות שהנמתחים צוחקים בהן כאשר צופים בהן, אבל בזמן אמת יכולים להגיע אפילו לרמה של שנאה ליגאל, או התקף לב (
) תגובות כאלו אני שומע אפילו מההורים. למרות הכל, מסתבר שיש ביקוש לתוכנית, וגם אם המתיחות הן רוע, הן עשויות בטעם
רועי

CrazyYoYo

New member
יש קמצוץ של רוע

כי בסך הכל אף אחד לא רוצה שיצחקו עליו ואז ישדרו את זה מול כל המדינה. אבל צריך לזכור שהכל בא בהומור ואין שום כוונה לפגוע באף אחד. זה עניין של טעם בסופו של דבר. זה הסגנון של התוכנית.. כנראה שלך זה לא מתאים, וזה לגיטימי - אבל אני רואה את זה באור אחר, לדעתי זה משעשע. חוץ מיזה שיש עוד פינות בפספוסים- כמו פזית, קליפ הפספוסים מחו"ל, תחרות הקליק.. יש עוד דברים לראות

RoieL

New member
ובהחלט יכול להיות שהתוכנית

לא היתה מחזיקה מעמד 15 עונות בלי רוע:}

CrazyYoYo

New member
לא הייתה תוכנית אם לא היה רוע

כי כל הפורמט של התוכנית היה מתבטל (כי אי אפשר למתוח מישהו בלי להיות טיפה רעים בעקבות זה) ולא היו נותנים תוכנית שלמה רק לפזית

gal37

New member
מסכימה עם חלק. אני לא מנסה לפתוח

דיון מלחמתי או משהו. ברור לי שכל אחד ודעותיו הן. אם אדם לא אוהב תוכנית תמיד יכול לזפזפ הלאה וכד'. המתיחה עם הראל מויאל היתה באמת מצחיקה, הוא חמוד הילד. אבל המתיחה עם נועה תשבי שאגב שמרה על קור רוח, תנסו לדמיין את עצמכם במצב כזה. עבודה, לחץ, הדרישות וכו' לכל זה להוסיף רוע שמישהי אחרת גונבת לכם את ההצגה. מגיל קטן אנחנו נעלבים מדברים כאלו, גם בגיל מבוגר. לזה אני קוראת סתם רוע. כי באמת, אפשר למתוח כל אחד ובכל דבר, צריך לדעת גם להכניס קצת טעם ולא רמה ירודה, ויגאל שילון נראה לי תמיד זחוח ומרוצה מדי מעצמו ממשהו שהיה עובד על כל אחד. גם עליו.

למעלה