"רק לך מותר" הקליפ הרשמי http://www.youtube.com/watch?v=RaBI7cJQw0k סופסוף הקליפ יצא מה דעתכם??
ל ליאורוש46 New member 13/12/12 #1 "רק לך מותר" הקליפ הרשמי http://www.youtube.com/watch?v=RaBI7cJQw0k סופסוף הקליפ יצא מה דעתכם??
ד דיאנה דדון New member 13/12/12 #2 אחד הקליפים היפיםםם שיצאו !!! ואני לא אומרת את זה בגלל שזו לירז...הקליפ פשוט מדהייייייים,מיוחד ושונה מכל מה שכולם מוצאים... בקיצור-היא מללללכההההההההההההה
אחד הקליפים היפיםםם שיצאו !!! ואני לא אומרת את זה בגלל שזו לירז...הקליפ פשוט מדהייייייים,מיוחד ושונה מכל מה שכולם מוצאים... בקיצור-היא מללללכההההההההההההה
ל לירזוש בן שיטרית New member 13/12/12 #3 ווואווווווווו! !!!! קליפ מיוחד,מיוחד,מיוחד ושוב פעם מיוחד! הרגשה כאילו היא חזרה בזמן כמה שנים אחורה...קצת הרבה אחורה! באמת שהקליפ מדהים ! תמיד היא מצליחה לעלות על כל השאר היא עצמה אישה מיוחדת Number 1
ווואווווווווו! !!!! קליפ מיוחד,מיוחד,מיוחד ושוב פעם מיוחד! הרגשה כאילו היא חזרה בזמן כמה שנים אחורה...קצת הרבה אחורה! באמת שהקליפ מדהים ! תמיד היא מצליחה לעלות על כל השאר היא עצמה אישה מיוחדת Number 1
M MaimonBen New member 14/12/12 #4 מוכשרת בטרוף ! האישה הזאת פשוט יוצרת מדהימה,וואו ! לא יודע מתי יצא לי שוב להנות ככה מאיזה שיר או קליפ ! כמו שכבר נאמר - היא מאוד מיוחדת
מוכשרת בטרוף ! האישה הזאת פשוט יוצרת מדהימה,וואו ! לא יודע מתי יצא לי שוב להנות ככה מאיזה שיר או קליפ ! כמו שכבר נאמר - היא מאוד מיוחדת
נ ניקה אושר New member 14/12/12 #5 העוווצמההה שיש בהההה הקליפ הזה הוא פשוט גאוניייייייי! באמת שחוץ מזה היא השאירה אותי בלי מילים! אני אגיב כשהם יחזרו
העוווצמההה שיש בהההה הקליפ הזה הוא פשוט גאוניייייייי! באמת שחוץ מזה היא השאירה אותי בלי מילים! אני אגיב כשהם יחזרו
נ נטשה קצמן New member 14/12/12 #6 כל מה שאני אגיד לא יתאר את מה שאני חושבת חח אבל בקצרה...פשוט שלמות וגאונות
א אליסה13 New member 14/12/12 #7 אישה מיוחדה במינה ושמה לירז צ'רכי קליפ אחר ושונה מכל הקליפים שראיתי פשוט אין מיליים!!! | רז רז לייק עלייך!!!!
אישה מיוחדה במינה ושמה לירז צ'רכי קליפ אחר ושונה מכל הקליפים שראיתי פשוט אין מיליים!!! | רז רז לייק עלייך!!!!
ע עומרי שלי1 New member 15/12/12 #9 היחידה שכל שיר שלה נשמע אחרת! לא משעמם לרגע היא תותחית,ותמיד מפתיעה במשהו חדש ומרענן,שתמיד גורם להגיד WOW אז WOOOOOOOOOOOOOOW
היחידה שכל שיר שלה נשמע אחרת! לא משעמם לרגע היא תותחית,ותמיד מפתיעה במשהו חדש ומרענן,שתמיד גורם להגיד WOW אז WOOOOOOOOOOOOOOW