רק לך

תלתלית

New member
רק לך../images/Emo23.gif

ואם אתכסה בפנים תחת הר העננים תזכיר לי שלא אשכח, ואם יום אחד ידעך גם הכח להחזיק שלא אשכח, איך אנשי החושך עם פנס או אור כוכב מחפשים יהלומים במנהרות אפלות את מראות השמש והמלח הנשטף ותפילות הנשארים ערים בלילות. ואם אתכסה בפנים תחת הר העננים תזכיר לי שלא אשכח, ואם יום אחד ידעך גם הכח להחזיק שלא אשכח, את כנפי הרוח המכה בסורגים איך נפקח חיוך של ילד ומגע ואהבה את שפת הליצנים, הנחשים והדגים את זרימת עורקיה של אמי הטובה את מראות השמש והמלח הנשטף ןתפילות הנשארים ערים בלילות. (ריטה)

Mוניk

New member
../images/Emo168.gifרגע פרטי ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif ריטה

ואני רק רציתי לשיר לעמוד מול מראה בעיניים עצומות לקרב תפוח עץ אל שפתיים אדומות ולשיר בתריסים מוגפים ובדלת נעולה עטופה בסדין ובמטפחת הכחולה מקשמיר ואני רק רציתי לשיר לתופף על שולחן בידיים ארוכות ולנשוך אחת אחת את המילים המתוקות של השיר עד אשר העליתי באוב את התשובות ודמעות של אהבה בעיניהן של התמונות על הקיר והרגע ההוא הפרטי והרגע ההוא הביתי עוד נוסע איתי כמו חלום בהילוך איטי ואני רק רציתי לשיר ולשיר ולשיר מוניק

חן (*_*)

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifלך מפת התחרה../images/Emo68.gif

תחרה תך אל תך, תפר אחר תפר, לאט לאט, בסבלנות יתר, יום אחר יום, ימים ושנים את כל חיינו, אנו "רוקמים". ריקמה עדינה, עבודת מחשבת מתקבצים התפרים לדוגמת רשת כן- אנחנו במו ידינו יוצרים תקוות, אהבות, אכזבות וקשיים תך אל תך, תפר אחר תפר, לאט לאט, בסבלנות יתר, עבודת פרך שבצידה תמורה רוקמים אנו את זו המפה שתי וערב, דוגמאות ואימרה תקוות,רגשות, ניסיון וחוויה כי החיים, ממש כמו המפה סבוכים ורגישים כריקמת התחרה

Mוניk

New member
חן../images/Emo23.gif וואו איזה שיר מקסים../images/Emo20.gif

חן יא מוכשרת את כותבת כל כך יפה
א
ה
ב
ת
י
חן
מוניק

תלתלית

New member
../images/Emo24.gif

כמה יפה כל כך הרבה עומק יש במפה הזו. אני קוראת שוב ושוב.. בסבלנות, ודומעת. יום קשה כזה, אבל יעבור. אוהבת אותך.

למעלה