רק למבינים בפינק פלוייד

רק למבינים בפינק פלוייד

אני מחפש את השם המלא של השיר שלהם אני זוכר רק חלק קטן ממנו זה הולך ככה hoo hoo take me home משהו כזה המוזיקה בקטע הזה היא רגועה אין שם גיטרה חשמלית אני ממש חייב אותו תודה למי שיענה לי

rainbow demon

New member
אתה לבטח מתכוון ל..

The show must go on מאלבום החומה הליריקס המלא של השיר Must the show go on? Oooooo Pa, (Let me go, let me go, let me go.) Oooooo Ma, (Take me home, take me home, take me home.) There must be some mistake, I never meant to let them take, Away my soul. Am I too old? Is it too late? Where has the feeling gone? Will I remember this song? The show must go on

זה בכלל לא בשני הדיסקים של החומה

אני חייב למצוא את השיר למישהו יש רעיונות???

טובבב עכשיו זה יעבוד

מישהווווווו אי חייב לדעת איזה שיר בבקשהההההההה

meandmeandme

New member
קודם כל..

אממ... תרגע... הפורום שלנו לא כזה גדול ויכול להיות שיקח כמה שעות עד שיענו לך. אז קצת סבלנות ותקבל תשובה. השיר שדובק עליו קודם הוא באמת שיר שבע בדיסק שתיים בחומה. אם זה לא זה אז אולי San Tropez מהדיסק Meddle. יש שם שורה שחוזרת שהולכת: If Your Alone I'll Come Home אולי אם תתן לנו עוד כמה פרטים נוכל לעזור לך. אפילו תגיד איפה שמעת את השיר.

ה-ק-פ-צצצצצצ-ה

מחכה לתשובה!!! כל כך הרבה זמן לוקח לענות לא שיש לי תלונות על זה אבל אני רגיל לפורום יותר מהיר מה יש כן כל כך מעט אנשים?

rainbow demon

New member
פה זה לא שירות לקוחות

מי שרוצה לענות עונה מי שלא , לא עונה ובינינו, הלחץ הזה שאתה יוצר מעצבן אנשים, והם דווקא לא יענו לך... סן טרופה הוא שיר מס' 4 בדיסק מדל, ויכולת לבדוק את זה לבד באינטרנט. TAKE ME HOME מופיע גם בשיר THE FINAL CUT, שהאלבום נושא את אותו השם ואם אף אחת מהאפשרויות לא נכונה לך, נצטרך עוד פרטים פרט לרבע משפט מהשיר. אני מציע לך לשמוע את השירים שוב כדי להיות בטוח שאף אחד מהם לא התשובה הנכונה.

dark angel כנס שניה

אין שיר של פינק פלויד עם המילים המדויוקות האלו, כדאי שתבדוק קודם מה אתה שואל, אחרי שתבדוק, לך לגוגל, תקליד את השורה המודייקת המרכאות, ואת המילים "pink floyd" גם במרכאות ותמצא את השיר, אז תוכל ללכת ל allmusic.com ולמצוא באיזה אלבום זה נמצא, ואיזה שיר זה באלבום. חוץ מזה, תפסיק להקפיץ את עצמך, זה ממש לא עושה חשק לעזור לך.

למעלה