רק לנסות... להעיר... מה היה הקליפ האחרון שיצא לגרין דיי? warning? מתי הם מוציאים דיסק חדש? זהו...
B blinknetta New member 13/4/03 #1 רק לנסות... להעיר... מה היה הקליפ האחרון שיצא לגרין דיי? warning? מתי הם מוציאים דיסק חדש? זהו...
D dont drop the soap New member 13/4/03 #2 אני משער שאחד מדוקי או basckat case או when i come around, אולי long view..... בקשר לשאלה השניה, לפני כמה חודשים יצא להם דיסק אוסף ועוד סיק עם שירים שלא נכנסו לשום דיסק, וממה שאני זוכר הם עובדים עכשיו על עוד דיסק
אני משער שאחד מדוקי או basckat case או when i come around, אולי long view..... בקשר לשאלה השניה, לפני כמה חודשים יצא להם דיסק אוסף ועוד סיק עם שירים שלא נכנסו לשום דיסק, וממה שאני זוכר הם עובדים עכשיו על עוד דיסק
A ALMIGHTY New member 13/4/03 #3 הקליפ האחרון שיצא לגרין דיי: poprocks and coke? שכחתי איך קוראים לשיר המזוין........אבל לא הראו אותו בטלוויזיה....הקלים האחרון שהם שיחררו שהיה בטלוויזיה היה macy's day parade
הקליפ האחרון שיצא לגרין דיי: poprocks and coke? שכחתי איך קוראים לשיר המזוין........אבל לא הראו אותו בטלוויזיה....הקלים האחרון שהם שיחררו שהיה בטלוויזיה היה macy's day parade
C Cupid In Hell New member 13/4/03 #4 נראה לי ש.. או warning או minority הם האחרונים אבל מהדיסק החדש עוד לא יצא קליפ?
D dont drop the soap New member 13/4/03 #5 למה אני קוראה מהר?! בכל מקרה מה שרשמתי היו הקליפים הראשונים...