רק לספר לכם סיפור קטן...

נורית1974

New member
רק לספר לכם סיפור קטן...

אולי גדול? אחרי 3 וחצי שנים של מערכת יחסים עם בן זוג (שמכיר את המחלה מאימו שנפטרה כשהכרתי אותו) ואחרי 3 וחצי שנים של הבטחות כי כשתחזור המחלה הוא האדם הראשו שיתצב למולי הבחור לקח הרגלים וברח בדרך הכי מגעילה נשארתי לבד בטיפולים שבורה ומרוסקת נפשית ובימים אילו מתמודדת עם התופעות של אחרי הכימו!!! יום הנקמה בשמי ובשם כל חולי הסרטן באשר הם עוד בוא תבוא!!!

rubber duck

New member
שלום נורית

מהי הנקמה ? במה היא תעזור גמני כמוך חוויתי פרידה מאד כואבת בתחילת הטיפולים בתחילה חשבתי על נקמה כלשהי מיים רבים זרמו מאז בירקון ( גם זה קורה לפעמים ) מהנקמה שחכתי אבל היה כיף לראות את פרצופה של אותה חחת רואה אותי הולך ברחוב עם רעמת שיער , כשנתיים לאחר הטיפולים המשכתי ללכת וזהו ואני חושב שהיא נשארה המומה שרון

מיליתו

New member
אוי זה קשה

להתמודד עם כל כך הרבה דברים בו זמנית. לא יודעת איך לעזור, אבל אני שולחת
ומאחלת החלמה מהירה, והבחור הפחדן שלך כניראה לא מסוגלל להתמודד עם קשיים, ומאחר שקשיים יש תמיד, יש לך הזדמנות להכיר מישהו קצת יותר יציב ממנו.

אבועופר

New member
נקמה - חבל על האנרגיה

האנרגיה שלך צריכה להתמקד בעצמך ולא באף אחד אחר, ובטח לא בדברים רעים אך ורק בדרך חיובית. חישבי על הכל חיובי והתוצאות יגיעו. אם את בשיבא ורוצה ביקורים תודיעי. שיהיה לך רק טוב ובריא. אום עופר

לא שווה

להשקיע בזה זמן ומחשבה ואנרגיה. למרות שאני מאד יכולה להבין אותך. זה כל כך מכעיס, במיוחד כשזה אדם כל כך קרוב ועוד אחרי שפיזר הבטחות כאלה. אז כן זה נורא קל להגיד תשכחי ממנו, וחבל להשקיע עליו עוד דקה מחשבה, ועוד שלילית כמו נקמה. את יכולה רק לחשוב איזה אדם קטן צריך להיות כדי לקום ולברוח ככה, אני בטוחה שמה שהוא עשה עוד ירדוף אותו הרבה זמן ולדעתי זה כבר עונש. ואת - אנחנו בעדך! תרגישי טוב מהר! :) גלי

נורית1974

New member
תודה למעודדים ולמגיבים...

כן אני חושבת שכרגע הרכבת של החיים דוהרת קדימה ואני חייבת להיות שם בשבילי להתחזק ולעבור את התקופה קשה להתעלם ולשכח מהדברים שקרו הייתי אימא לבת שלו שלוש וחצי שנים הילדה נכנסה לטיפול פסיכולוגי כי היא לא יכלה להתמודד עם הפרידה אני מצאתי את הבחור שבר כלי והרמתי אותו על הרגלים כשהוא הבין שיש טיפול בדרך הוא התחיל להעלם סינן אותי עד ליום של הטיפול שבו נתן מיליון תירוצים ולבסוף אמר לא רוצה אותך את עם סרטן במשך כל התקופה של הביחד סיפר והתגאה בעצמו "כשיחזור הסרטן אני פה" חחחה לך תבין את העולם הזה ונקמה זאת גלולה קטנה ומתוקה שבכל פעם כשהיא נכנסת לך לפה אתה הכי מבסוט בעולם והנקמה בוא תבוא ובגדול!

דגנילי

New member
אם תוכלי לנקום - אני בעד - זה עושה

טוב על הנשמה. אני סך הכל הייתי בת 15 וחצי, ושהורים שלי ידעו שאני חולה (אני עוד לא), הם סיפרו לחבר שהיה לי סך הכל חודשיים, ואמרו לו שאם זה מרתיע אותו כדאי שיעזוב עכשיו שאני עוד לפני הטיפולים ולא אחרי זה שאני בקשיים. הוא אמר להם שהוא לא רוצה לעזוב אותי ושטוב לו איתי. התחלתי טיפולים והוא היה לידי וניסה רק לעשות לי טוב. אבל הוא היה רק בן 16 והגיע הקיץ ואני לא יכולתי ללכת לים (ובכלל לא להיחשף לשמש) והשיער באמת התחיל לנשור (הוא הלך איתי לבחור פאה). וזה היה לו כבד מדי. אבל עם כל ההזדקקות שלי אליו, הבנתי אותו. הוא היה נער פורח בתחילת הקיץ - ולא חשבתי שהוא צריך להקריב את עצמו בשבילי. שהוא עזב אותי לאחר חצי שנה של קשר, התחלתי עוד קשר עם בחור מקסים שאהב אותי ללא תנאים, עם פיאה וסירוב לטיפולים וכל הקשיים שבעולם. ואני עזבתי אותו אחרי כמה חודשים בצורה הכי מנייאקית שאפשר להיות - את כל הכעס והעצבים וחוסר האונים שלא היה לי למי להפנות - הוצאתי עליו. עד היום אני מצטערת, שאני נזכרת. עד שהחלמתי לא רציתי בחבר.

24 ברבלה

New member
לא יאומן...

וכואב ומכעיס וקשה... ואני מאוד מבינה את הצורך בנקמה.. לא הספקתי להגיב בהתחלה אבל שראיתי את התגובות שיעצו לך להניח לזה הזדהיתי איתם אבל הבנתי גם אותך... כרגע אולי (כמה שזה קשה) באמת להניח לזה אבל כמו שכתבו לך פה.. עצם זה שהוא ייראה אותך עוד כמה חודשים בריאה ומאושרת שוב אז אולי ייפול האסימון וזאת נקמה פיצית אבל בטוח שתרגישי איתה טוב... אני מאחלת לך טיפולים קלים והרבה אופטימיות.. אפשר לעבור את זה לבד על אף הקושי ומעצבן קצת שמדברים כאלו אנחנו לומדים כמה אנשים יכולים להיות אחרים ממה שחשבנו.. מצד שני טוב שזה קרה עכשיו ולא באמצע הטיפולים שרמת הרגישות יכולה להיות אפילו גבוהה יותר.. נשמח להתעדכן ולשמוע לשלומך וזהו... נגמרו לי המילים... ברבלה

דגנילי

New member
אגב.. יש לי משו להוסיף.

שנתיים אחרי שהבראתי, ישבתי עם חברי החדש על שובר גלים ליד הים, ניראית טוב מתמיד (שיער ארוך ושופע) ומרגישה נהדר ו..בילינו שם. ומי מופיע שם עם בחורה לשם עיסוקים דומים?! כן, אותו הבחור.. הוא ראה אותי ועשה אחורה פנה. חמש שנים אחרי זה, כבר הייתי אחרי מחלה שניה במספר, נשואה ובהריון שני ובבקר בדרך לעבודה אני רואה בתיבת הדואר, שהגיעו שכנים חדשים לבנין, זוג צעיר. ולתדהמתי השם הפרטי ושם משפחתו של הבחור מוכרים לי להפליא.. הגברת הצעירה אפילו התידדה איתי.. והבנתי סופית שהשכן שמעלי הוא הבחור מעברי הרחוק. לא דיברנו אפילו מילה, וגם הבחורה התרחקה ממני כשנודע לה מי אני. אבל מאז עברנו דירה והכל נוסטלגיה.

נורית1974

New member
חברים חברות

היום אני במצב של ירידה של מע החיסונית. השבוע האחורון יוצאת ונכנסת לבית החולים לצערי תפסתי הבעבועות רוח 5 ימים שהחול לא יורוד האקמול עוזר אולי לשעה עכשיו אחרי לילה במיון בתה"ש שלחו אותי הביתה כי לא מוצאים כלום לא בספירות ולא בתרביות עניין הנקמה יורד כרגע למנוחה עד שאתחזק לא מסוגלת אפילו לחשוב מכאבי השרירים החולשה והדאגה מקווה לימים טובים יותר רוצה כבר לצאת ולפרוח חזרה שיהיה היום הכי מקסים לכולם ותודה על העדוד עוד נתראה פה מידי פעם נורית

דגנילי

New member
נורית היקרה - כמה דברים לי אליך

כעת תשקיעי בעצמך ובלהיות בריאה, הבנאדם פשוט לא היה שווה אותך והוא עלוב מדי בשבילך!! את תתחזקי, תעברי את מה שצריך לעבור, תצאי מזה, והנקמה המתוקה תהיה שאת תבריאי ותמצאי מישהו טוב ממנו בהרבה, והוא ישאר אותו חלאה שהוא! נכון שאת פגועה עכשיו וכואבת, הדבר הטוב ביותר הוא לדמיין ולפנטז על מצב טוב יותר, או על איזו נקמה מתוקה.. דמייני מצב כזה: את כבר בריאה.. שיער שופע ובריא (זה מה שצומח אחרי, לפעמים אפילו יותר מדי בריא.. קשה להתרגל לשערות ברגליים כל כך חזקות והן גדלות כל כך מהר), בקיצור.. את בריאה ושופעת והוא שומע את זה (נשאר אותו עלוב שהיה), מתקשר אליך לשאול מה קורה וברור שרוצה לחזור (כי עכשיו את כבר בריאה..) ואת ממש מנפנפת אותו כמו כלום, כי את כבר הכי גדולה מהעולם והכי גיבורה, ומגיע לך הרבה יותר טוב, ואחד שכזה את גם מוצאת! אחד שמפנק אותך ואוהב אותך ללא תנאים. אחד שמעריך אותך כמי שאת ואוהב אותך ללא גבולות! ואת אומרת לעצמך: "כמה טוב שדפקט עזב אותך, ועשה לך את הטובה הזאת"

למעלה