רק לעוד רגע..

WildCat1

New member
רק לעוד רגע..../images/Emo23.gif

חכה עוד רגע קט, אל תלך.. תן לי להעיף בך עוד מבט ללטף שוב את פניך.. תן לי לחוש שוב פעימות לבך, רק לעוד רגע קט,לפני שתלך אמצני שוב אל לבך.. תן לי.. להיות איתך רק לעוד רגע לגעת בך וללכת.. ואז האצבע שנגעה בך לא תצא מפי עד הערב תן לי.. להיות איתך רק לעוד רגע לצקת לתוכי את מבט עיניך וללכת.. ואז הניצוץ שבעיניך ישאר בי עד הערב.. לנשום אותך רק לעוד רגע להרגיש שוב את אהבתך את הבל נשימתך על צוארי,גופי רק לעוד רגע את תאוותך בתאוותי תשוקתך בתשוקתי ועם ניחוח גופך להמשיך ללכת ולא לדעוך.. בהצלחה טאקילה..

טאKילה

New member
חכה אל תלך..אהובי..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

חכה אל תלך,, משהו מתוכי רוטט,, על לוח ליבי חרוט שיר מתגעגע לקיום המילים חכה אל תלך,,, תוביל אותי אליך שים את היד על ליבי השיר מבקש לצאת אליך חכה אל תלך,, תגע בעדינות בניגון השיר שעל לוח ליבי עושה סימנים,,, חכה אל תלך,, השיר לוחש אל נפשי ריח טוב של מרחקים השקיעה זרקה טיפת זהב,, חכה אל תלך,, שתוק,,כן שתוק וחבק אותי חזק אהובי...
WildCat1 -

danistar

New member
טקילה , שאלה מסקרנת ..

האים פעם ניסו להלחין את שירייך??

טאKילה

New member
../images/Emo12.gifלא דני..

הכתיבה שלי בגבולות האינטרנט, ובאתר שלי,שגם זה אינטרנט. אין לי מגרה עם דפים,הכל כאן. אולי כמה דפים דהויים בבויידם. אצלי התקופות משתנות, יש תקופות של מוזה לצייר,לפסל, עכשיו אני מוצאת את עצמי כותבת.

למעלה