רק לפני יומים גילית את הפורום

yoyo10

New member
רק לפני יומים גילית את הפורום

אז ככה אני יויו אמא (אני אמא
) של עדי בן 6 שבעות רציתי לספר כאן על משהו ישכול להוציא אותי מדעתי כולם כולל בעלי אמא שלי וגם אנישים רחוקים אומרים תלכי לישון שגם הוא ישן מה אין לי חיים חוץ להניק (מו
ולישון
) אני גם רוצה להתקלח כמו שצריך לשבת ליד המחשב במסנגר פורומים לדברעם חברות לקרוא קצת למרות העיפות כל פעם שרואים אותי מפהקת שולחים אותי לישון פשוט שונאת שאומרים לי שהוא ישן תשני גם את מי המציא את זה

כתבתי לפני כמה ימים על זה...

"לישון כשהתינוק ישן"... ת'אמת? גם לעצה הזאת כמו לכל דבר אחר יש את הזמן והמקום שלה. עכשיו שנועם גדול ומתעורר נורא מוקדם בבקרים והוא מאוד אקטיבי וכבד והטיפול בו הפך להיות יותר קשה פיזית - כשהוא כבר נרדם בלילה אז פעם בכמה ימים אני הולכת לישון יחד איתו, פשוט בגלל העייפות הפיזית. אני לא מדברת על שינה באמצע היום, זה יותר קשה ליישום, עצם הידיעה שיש לך זמן מאוד מוגבל מקשה מאוד להתנתק, לכבות את כל המערכות ולהרדם. כמו שכבר הבנתי, כל מחלקי העצות, זוכרים שיש משהו כזה "לישון כשהתינוק ישן" אבל לא תמיד זוכרים מתי זה באמת מועיל...

נונינקה

New member
העצה הזו מעולם לא יושמה אצלי

תמיד, אבל תמיד היה לי מה לעשות כשכבודו ישן, או שבשנייה שנכנסתי למיטה - הוא התעורר. תמיד עצות טובות לאחרים. את תעשי מה שטוב לך כי רק את יודעת מה טוב לך וגם במחיר העייפות. מזל טוב

ארנט

New member
אפשר ליישם לפעמים

לא תמיד. לפעמים כשהוא נרדם כל מה שבא לך זה קצת זמן לעצמך: לקרוא, לדבר בטלפון, לגלוש באינטרנט, לראות טלוויזיה ואפילו סתם לבהות , ככה לשבת או לשכב ולחשוב מחשבות.... לפעמים כשהוא נרדם את נורא רוצה להספיק גם לישון כי את כבר ממש אבל ממש עייפה. אז את נשכבת במיטה, מסתובבת מצד לצד ומתעצבנת למה את לא נרדמת... ולפעמים כשהוא נרדם גם את נרדמת. אצלי לפחות זה מצריך מצב עייפות קיצוני. הליילה למשל הגוזלית נרדמה ממש רק בשלוש לפנות בוקר ובשבע בבוקר כבר קמתי על מנת להעיר את הגוזל ולקחת אותו לגן. אז חזרתי הביתה בשמונה וקצת ואפילו שהעוזרת הייתה אצלי פשוט נמרחתי על המיטה ונרדמתי תוך שנייה. הצלחתי לישון אומנם רק שעה- אבל גם זה משהו, לא?

הרגע ישנתי כשהוא ישן../images/Emo4.gif

כמעט 10 דקות שלמות. התעוררתי מעוכה כמעט כמו יודה סעדו דשמיה. מיתוס מעצבן. מעצבן. דוגרי? דווקא הישיבה פה מול המחשב ממלאה אותי אנרגיות ולא החרדה שברגע שאניח את ראשי המותש על הכרית - הוא ידרוש את פיטמתי המשומשת

yoyo10

New member
אוי עגבניה את יודעת לנסח את זה

הכי טוב בעל של חברה שלי בא השבוע להתקין לי צורב במחשב רק אמרתי לו בטון שלא מתשמע ל 2פנים שהמחשב שומר על שפויתי הנפשית ועל קשר עם העולם שידע את זה לפני שהוא נוגע במחשב

הוא היא

New member
yoyo-מבינה אותך

ד"א גם אני גיליתי את הפורום רק לפני יומיים בעזרתה הנחמדת של Rplus (זו ההזדמנות להודות לך שוב). כמוך כמוני- אני לא מסוגלת לישון כל פעם שהוא ישן. אני ישנה בעיקר בלילה (כשהוא לא תמיד ישן). וגם אם אני מתה מעייפות ביום קשה לי להירדם. וגם אם אצליח להירדם אני גם מרגישה כמוך שצריך את הזמן לעצמך. אפילו לשבת וסתם לבהות ולא לעשות כלום זה משהו גדול בימים אלו. אני בהתחלה ממש נלחצתי שאמרו לי "תשני כשהוא ישן". זה היה משפט שהופיע בכל שיחה דווקא עם אימהות. ואני ....אני לא מסוגלת. מצחיק... אפילו במהלך כתיבת ההודעה אחותי אמרה לי בטלפון: אם הוא ישן אז למה את לא נחה????

ח ב י

New member
כל כך מבינה אותך

בד"כ היא מתחילה לבכות בדיוק שכבר סיימתי לקפל 3 מכונות כביסה ולהדיח כלים, ואם היא מפספסת אז זה קורה בדיוק כשכבר הנחתי ראש על הכר. אבל חייבת לומר שפעם או פעמיים יצא שהתעלפתי על המיטה כשיעל ישנה ונרדמתי לשעה שלמה. תודה לאל על חסדים קטנים!

daldan

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

זוכרת היטב את האמרה המטרידה הזו "תשני כשהוא ישן". קודם כל למרות העייפות הגדולה שהייתי בה לא הצלחתי להרדם כל כך מהר, דבר שני - עם תינוק שישן 20 דקות כל פעם קצת קשה לנצל את השינה שלו למשהו (אולי ללכת לשירותים). הזמן היחידי שהוא ישן יותר משעה היה עליי במנשא ואז הצלחתי לתפוס נמנום קל על הספה. ואת יודעת מה? כשכבר לקחו אותו כדי לאפשר לי לישון אז בכלל היה לי קשה להרדם וכל הזמן היה נדמה לי שאני שומעת אותו בוכה. ככה שמבחינתי האמרה הזו היתה אומללה בעליל.

למעלה