רק לפרוק . רק בשבילי

מולימול

New member
רק לפרוק . רק בשבילי ../images/Emo13.gif

אני עדיין אוהב אותך ... תמיד אהבתי אותך מאותו הרגע הראשון שנפגשנו ... זוכרת איך היינו מדברים שעות בפון במסנג'ר בלימודים סתם ככה מעבירים ת'זמן שלנו התחלנו לצאת משהו כמו שבוע אחרי הראל וענת ... כעבור חצי שנה בערך הם כבר היו נשואים...את יודעת שהייתי מוכן בכל מובן שהוא לנישואים איתך את יודעת שהייתי עושה את המהלך לשם כיוונתי לשם רציתי להגיע איתך להיות שניים שהם אחד. לא יכולתי לחשוב על מישהי מתאימה יותר ממך להיות אם לילדיי ... כל שמחה שאני הולך כל חתונה בר מצוה ברית וכד' את עולה לי לראש ... זאת הייתה יכולה להיות החתונה שלנו , זה היה יכול להיות הברית של הילד שלנו שכל כך רצינו ... כל כך אהבתי אותך נתתי לך את החיים שלי , הייתי קופץ לאש בשבילך בלי לחשוב פעמיים, תמיד זה היה קודם את אח"כ אני ... איך היינו מעבירים לילות שלמים ביחד כל הלילה ערים איך הייתי בתוכך ... איזה חיבור שמיימי של גוף ונפש איזו שלמות גופנית ונפשית ...כל העולם שמח כשהינו ביחד כל העולם רקד ... עברו כבר שנתיים את כל כך חסרה לי המגע שלך הצחוק שלך הבכי שלך השטויות שהיית מקשקשת לי באמצע הלילה הטיולים שהיינו עושים ... לעולם לא אשכך אותך לעולם לא ...יהי זכרך ברוך אהובתי המון בריאות ואשר לכולם

למעלה