רק לצורך הההבנה פורום מה נשים רוצות מנוהל ע"י גבר???
T T r i l i a n New member 15/10/03 #2 ברור,מישהו צריך להחליט פעם ולתמיד מה הן רוצות. אחר כך ישאר רק החלק הקל - להכריח אותן לרצות בזה.
ש שוקו היחיד New member 15/10/03 #4 ופורום מה גברים רוצים.. מנוהל על ידי גברת.. תפוז האלה..מלא בעיות איתם..
H helius New member 15/10/03 #5 אין ביה ../images/Emo6.gif כאמור בכותרת ההודעה רק רוצה להבין מה נשים רוצות במקום אבטיח - קרמבו
M magic המקורית New member 15/10/03 #11 אה אה אה אה....../images/Emo41.gif סליחה?!?!?!? אתה מדבר עלינו או אלינו?!?!? לצורך העניין בנות המין היפה והמתוסבך... מאמי תבין אף אחד לא יודע מה טוב בשבילנו ובטח שלא איזה גבר שיקומיסט!!!!
אה אה אה אה....../images/Emo41.gif סליחה?!?!?!? אתה מדבר עלינו או אלינו?!?!? לצורך העניין בנות המין היפה והמתוסבך... מאמי תבין אף אחד לא יודע מה טוב בשבילנו ובטח שלא איזה גבר שיקומיסט!!!!
M magic המקורית New member 15/10/03 #9 לעעעעעעעעעעעעעעע......./images/Emo41.gif את קוראת לסקארלט גבר?!?!??! מי בא מכות?!?!??!
M magic המקורית New member 15/10/03 #13 אייייייייייי זה כאב......./images/Emo122.gif ../images/Emo41.gif
H helius New member 16/10/03 #15 דן צ. מי אתה?../images/Emo18.gif מנהל פורום? גבר, אישה, דו, טרנס, תלת? זה מה כתוב למעלה, אני קורא, אני שואל משמע אני חושב. מכות אני מוכן ללכת תמיד, בד"כ יש כאלה שמוכנים להשתתף בחוויה.
דן צ. מי אתה?../images/Emo18.gif מנהל פורום? גבר, אישה, דו, טרנס, תלת? זה מה כתוב למעלה, אני קורא, אני שואל משמע אני חושב. מכות אני מוכן ללכת תמיד, בד"כ יש כאלה שמוכנים להשתתף בחוויה.
ס סקארלט אוהארה New member 17/10/03 #17 המתחיל במצווה, אומרים לו גמור! [יש עוד מצבים שאני יכולה למצוא את עצמי אומרת לגבר 'גמור', אבל הם מעטים ולא לעניינינו כרגע.. ] קראת שדן צ הוא מנהל הפורום, תקרא עוד קצת [האמת, לפניו ] ימינה, יש גם מנהלת...
המתחיל במצווה, אומרים לו גמור! [יש עוד מצבים שאני יכולה למצוא את עצמי אומרת לגבר 'גמור', אבל הם מעטים ולא לעניינינו כרגע.. ] קראת שדן צ הוא מנהל הפורום, תקרא עוד קצת [האמת, לפניו ] ימינה, יש גם מנהלת...