רק לרומנטיקנים אמיתיים

רק לרומנטיקנים אמיתיים ../images/Emo99.gif

אם פרחים ונרות זה הקטע שלך אם אתה כבר אחרי השטויות ואתה מוכן ל"דבר האמיתי" אם אתה אוהב להעניק לפחות כפי שאתה מוכן לקבל אם כבר למדת והשכלת והחכמת גם באוניברסיטה של החיים אם לא מדליקים אותך משחקים אלא כנות, ישירות ופתיחות אם אתה אוהב לאהוב ומחפש אהובה... הנה אני: משכילה (ואומרים שגם חכמה), קטנת מימדים רחבת לב רומנטיקנית ועוד המון...

כמה פרטים טכניים, לאחר צפיה מחודשת

במאמרי הפורום... בת 28 גרה בצפון (הארץ, לא תל אביב
) רווקה עוד משהו? תשאלו ואענה

תודה לכל הפונים ../images/Emo25.gif

ולכל אלה שעוד יפנו...
אבל עוד כמה פרטים עקרוניים (טוב, לומדים מנסיון
): לא מוכנה להיות מעשנת פאסיבית להיות רי-באונד - אין מצב אמנם אישה שבמטבח אוהבת להיות אקטיבית אבל שוויון וכבוד ביני לבין בן זוגי - מחוייב חג שמח ו(לפחות) פחות בודד לכולם ומי יתן, בשנה הבאה...אחגוג "איתו" וגם... שיהיה עם מי לריב - אצל ההורים שלי או אצלו

orion28

New member
אהבה אמיתית

היי טוב עיינתי ככה קצת בהודעות שלך אני חייב לציין שזה מאוד מדבר אליי כל העניין של חיפוש אהבה אמיתית,ושכבר עייפנו מחיפושים,וכולי וכולי העניין הוא שגם אני באותה סירה,ובאמת כבר פשוט עייפתי נורא מלחפש אהבה,אבל כנראה שאני כזה מין בנצי כזה חולה אהבה אז עוד לא התייאשתי. בכל מקרה אני בן 28 בחור נחמד מאיזור הצפון פונה אלייך בשם האהבה וקורא לך לתת סיכוי לאהבה,לדבר הכל כך יפה הזה שחסר לנו, וזה קצת טוב בחיים,אני מצרף תמונה כדי שתוכלי קצת להתרשם,לפחות גם זו התחלה אז ביי בנתיים...

למעלה