רק לרמי103 - כנס קרא שניה...

writer12

New member
רק לרמי103 - כנס קרא שניה...

שמע ידידי המלומד והמלוטש במילים, לדעתי אתה לא מתאים רק כי אתה שחצן ומנופח - התנהגת כאילו אתה יודע הכל וחכם מכולם - שורה תחתונה - אנשים שחושבים שהם גאונים יש מסביבנו לאורך כל היום, למה אני צריך אחד כזה גם ברדיו - אבל אני חייב לצין שיש לך קול מדהים לשידור לילה - ואם הייתי צריך לבחור אדם שישדר בלילה אתה הוא האיש - כי אתה עושה את זה בצורה טובה. פרט לכך קטע של מאזינים לא חושב שמתאים לך. תעשה חיים. משה.

רמי 103

New member
משה כנס בחזרה

תגיד, אתה לא מודע לזה שאתה בדיליי של יומיים? מה חשבת יומיים לפני שיצאה לך תגובה? ואם זה רק בשבילי למה לא במסר לתיבה הפרטית שלי? ובכלל מה אתה מתכוון שאתה אומר שאני מתאים ועושה את זה בצורה טובה, אבל לא מתאים למאזינים? לא הבנתי מהגבבה הזסו מה אתה בעצם מנסה לומר. ומפני שכבר יומיים אני לא בתחרות, ולא צריך יותר לדפוק חשבון לך או למישהו אז קח את זה כמו שזה - לך חפש מי ינענע אותך.

writer12

New member
סופר הא?

קצת עלוב בשביל סופר - אולי אתה סופר בשבועון 'כולנו'. ולגבי ההתיחסות הרצינית - הכוונה שלי הייתה שאתה מתאים להנחות לדעתי לפחות - תוכנית לילה - כביכול שירים ברצף כזה ואתה מקריין או נותן קטעי קריאה כזה של לילה מגניבים - על אף שעל פי התגובה שלך אני כבר מפחד לדעת מה אתה כותב והאם זו התבטאות שמתאימה לאדם שמחישב עצמו לסופר. הכוונה שאני לא חושב שאתה מתאים לראיונות עם מאזינים - ובמקום לקחת את זה אישית תבין גם אני לא מתאים לזה ובטח שלא מתאים בכלל לרדיו כי יש לי קול של מיקי מאוס - כולה רציתי להגיד לך את דעתי. ואני יודע שאתה יומיים לא בתחרות - סתם התחשק לי להגיב היום אחרי שחשבתי בצורה רצינית על הנושא. ולחפש מי שינענע אותי? טוב. אגב בלי קשר ממליץ לקרוא את -שעות מתות של אורי אדלמן אחלה ספר. חן חן, משה.

רמי 103

New member
מיקי מאוס כנס, כנס

ממתי אתה כל כך אמון עלך צורת התבטאותם של סופרים? ולמה לקשקש במילים באקרובטיות מגוחכת שכזו. תגיד מה שאתה חושב וזהו. אתה נראה לי בנאדם סביר, אז אנא חדל מהקנטותיך, והתרכז במועמדות שעוד נותרו בתחרות

writer12

New member
צודק

אי אפשר ללמד כלב זקן תרגילים חדשים. צ'או איש.

writer12

New member
אוי רמי כמה תת רמה יכול להיות אדם

מתימר להיות סופר, אם הייתי רוצה לרדת לרמה שלך הייתי מדבר על בנותיך - אבל נראה לי שהן לא אשימות שאידיוט שכמוך נהיה אבא שלהן - ממש דוגמא למופת ! כל הכבוד רמי - לך על זה... תגיד - הרוק בצידי הפה ניגר כשאתה קורא את התגובות כאן ? סע איש - סע .. משה.

למעלה