רק מועמד/ת חדש עם רשימה.

רק מועמד/ת חדש עם רשימה.

מועמד שאין לו רשימה של מועמדים רציניים לחברי מועצה, לא יצליח לתפקד כראש עיר. הוא יהיה נתון לסחיטה של "שותפים" קואליציוניים ומה שהיה הוא שיהיה. מועמד ששייך לפוליטיקה הנוכחית בכפר סבא - כבר נכשל. שיפנה מקום. מהמועמדים החדשים: לשירלי בינתיים יש רק את עצמה וכסף. לגרנות אפילו אין כסף. רק לסיימון גולדמן יש גם רשימה, גם מפלגה נקייה וגם כסף.

לא מפלגה אלא אדם וחברים ברשימה../images/Emo23.gif|

א. לשירלי יש את עצמה וזה המון וחשוב ב. תתפלא, יש גם רשימה של חברים חדשים שהם משכמם ומעלה. ג. רשימתו של סיימון הינה רשימה של עסקני מפלגה משינוי ואם כך מה שהיה הוא שיהיה בעיקר כשכולם התאכזבו משינוי כבר בימיה הראשונים בממשלה. ד. אז מה יש לסיימון להציע כשאפילו את עצמו אין לו. ה. שבענו ממפלגות, אנחנו רוצים תושבים שאכפת להם שייקחו חלק בניהול העיר וזה מה שיש לשירלי ברשימתה!!!!!!!!

ראיתי ועוד איך ראיתי

לא אגלה היכן ראיתי בשלב זה, בקרוב זה יצא לאור ואז כולם ידעו. כל דבר בזמנו. מה שברור הוא שברשימה לוקחים חלק אנשי מקצוע שיוכלו לנהל את העיר הזקוקה לכך כאויר לנשימה וצעירים המעורבים היטב בקהילה. הרשימה מורכבת מאלה שיחשבו לטובת העיר על תושביה, לפני שיצביעו בעד החלטה זו או אחרת. יחליפו את חברי מועצת העיר הקיימים כולל הסגנים שכל פעילותם בחמש השנים האחרונות היתה כיצד לפגוע בתושבים ובעירייה עצמה וההתחשבות היחידה היתה אך ורק בעצמם.

אתה משתמש בזה הרבה?../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif|טמב

אז יש לך משהו שאין לך זה סיימון מועמד שינוי? לי יש משהו והוא מצוין עד מעולה. שירלי רוקח לראשות העיר ורשימתה המצוינת למועצת העיר!!!!!!!

ילדה בת 5? מתנהגת כמו בת 3!!!

"לא אגלה היכן ראיתי..." זו לא התנהגות ילדותית. זו התנהגות תינוקית!!!

כמה כף להיות קטן וילדותי נכון?מורגש

מורגש בתגובותיך כמה כף לך להיות קטן וילדותי. מי שבורח מדיון בנושא בורח מהתמודדות - זה ילדותי מאד!.

שירלי, מנסה לשכנע אנשים לתמוך בך

בלי שידעו מי האנשים ברשימה ?! אם ככה, אני מציע את מועמדותי על ראשות העיריה, עזבו אתם לא צריכים לדעת מי אני, תבחרו בי !!!

ום מועמד לא פירסם את רשימתו

אף אחד מהמועמדים לא פירסם עדיין את רשימתו. על פי החוק יש לפרסם את הרשימה 45 יום לפני הבחירות. לכן אני חושב שעד שכולם לא יפרסמו כנראה גם שירלי לא תפרסם. תבקש מכולם למה רק משרלי?

ברמת השרון כבר פירסמו

הרשימה להצלת רמת השרון כבר פירסמה מודעות ובהן מופיעים 5 המקומות הראשונים ברשימה.

למעלה