יש לי משהו להגיד לכולכן../images/Emo46.gif
אם כבר פתחתן את הדיון של הצבא בפני. תאמינו לי שלפני שהתגייסתי חשבתי בדיוק כמובן. תנו לי להגיד לכן דבר אחד לפני שאני באמת מתעצבנת,פקידה זה ממש לא מה שאתן חושבות. לדוגמא חובשת,היא תכלס אחת שעוברת קורס חצי שנה ואז תוקעים את המסכנה במרפאה עם כל הטירונים והיא צריכה להקשיב לתלונות שלהם ובסוף היא רשאית לתת רק קלגרון ואקמול. עוד דוגמא,ממאמ גם זה קורס ארוך שתכלס יכול להסתכם בתפקיד די פקידותי כמו החובשת. הכל תלוי בהצבה שלכן בנות.אני יכולה להגיד לכן שהתפקיד שאני עושה הוא מאוד מעניין כרגע,אני לומדת המון ויוצרת קשרים שלא הייתי יכולה במקום אחר,בין אם זה עיסקיים ובין אם זה חברתיים. וכן,התפקיד שלי מוגדר תחת אשכול פקידות. אבל מה שאני עושה,ומה שאני עוד אעשה בהחלט לא מוגדר כפקידה מהשורה. זה סתם סתם סתם כל הלוקשים שמוכרים לכם לגבי כל תפקיד אחר,ולהפך כל הלוקשים שמוכרים לכם כ"נגד" תפקידים פקידותיים מה שנקרא. נכון,אז יש כאלו שנופלות במערכת הצבאית ולא משנה גם אם הן ילכו לקורס חובשות יכול להיות מאוד שיתקעו אותה בתיזינאבי והיא תתפקד כמו פקידה ואותו הדבר לגבי פקידה שיכול להיות תתקע במקום גרוע. ולא,פקידות לא מכינות קפה כל הזמן וזה מחברה שלי שהיא באמת פקידה פקידה. זה הכל תלוי בכן,אם אתן באות בגישה סבבה לצבא,בגישה שאתן רוצות לתרום משהו לשרות שלכן,שאתם רוצות להנות ולא לסבול...ואתן מוכנות גם להילחם על מה שיש לכן,בין אם זה העברה ממקום ההצבה או העברה בכלל מהתפקיד אם רע לכן. הצבא לא דופק בכוונה אנשים. ועוד משהו,פקידות לא עולות יותר "זול" בצבא ובגלל זה מעדיפים לשים את כל הבנות פקידות.לא,ממש ממש ממש לא! יש פקידות שמקבלות 800 ש"ח לחודש ויש פקידות שמקבלות 400 ש"ח לחודש,ואת ה-400 ש"ח מקבל כמעט כל חייל בסדיר חוץ מאלו שתפקידם מוגדר כקרבי. והתגובה הזאת הייתה לא רק כתגובה להודעה שמעלי אלא לכל ההודעות שכתבתן בנושא. ככה שלא לקחת את זה אישי או ספציפית. רק תחשבו על זה טיפה