רק מזכירה לאלו ששכחו או שבטח ישכחו

Runaway Train

New member
רק מזכירה לאלו ששכחו או שבטח ישכחו

אהמ (WALLFLOWER) .. היום ב16:45 בערוץ E ושידור חוזר ב23:00 בערוץ E וביום ראשון בסינמה 2 פחד ותיעוב בלאס וגאס בשעה-23:25

Johnnit

New member
מה יש ב-E ?

סיפור הוליוודי עליו או מאחורי הקלעים של שודדי הקראבים מה שהיה כבר אלף פעם? או משהו אחר...?

Runaway Train

New member
איזה יופי איזה יופי

משו משו. אז מהההההההההההההההההההההההה? למי שלא ראה יש שידור חוזר

WallFlower

New member
חה! דווקא לא שכחתי...חחחח....

לא יצאתי מהמיטה היום בכלל אז לא היה לי איך לשכוח...אני מצודדת...פעם ראשונה בחמש שנים האחרונות...חחחחחח... בכל אופן - תגובות, תלונות, הערות והארות על הE true hollywood story! תתחילו לשרשר! אז ככה - הסקירה על הסרטים שלו הייתה לא משהו, הם היו יכולים לדבר הרבה יותר על הבחירות שלו, היו סרטים שפשוט התעלמו מהם - מה עובר על גילברט לדוגמא, למרות שבכמה פעמים מצאתי את עצמי מסכימה עם מה שנאמר בייחוד על הקטעים של הרצון שלו לשחק דמויות מאוד שונות מסרט לסרט ועל היכולות שלו במשחק... כביכול נדמה שהם רואים בג'וני דמות ששווה לכבד אותה, שחקן לא רגיל, אבל כל חמש דקות הם דואגים לשלב אחד משלושת הביטוים "קולי", "האנק" "סופר-הוט" וכו' כששנייה לפני כן הם הקדישו עשר דקות לכמה שמפריעה לו התדמית הזאת! שלא לדבר על חיי האהבה שלו וכמה שהם דיברו על העובדה שהוא בכלל לא אוהב שמתעסקים בזה, בכלל אם אתה מכבד את השחקן אתה לא תראה דבריםש שפאקינג שנואים עליו! וזה מעצבן! בסך הכל היה נחמד לראות תוכנית שלמה על ג'וני אבל היה מקום לשיפור! בייחוד כשזו תוכנית על בנאדם שמביע ערכים שונים משאר הכוכבים ההוליודים... אילו היו עושים תוכנית על בריטני אז בכיף - תתדברו על החזה שלה! היא מזויפת בערך כמוהו אם לא יותר! ואני בטוחה שככל שיחפרו עמוק יותר לתוך החיים שלה היא תהיה שמחה יותר! כשיש שחקן שכלכך שונא את כל השיט הזה, זה מעליב לעשות תוכנית שלמה על חיי האהבה שלו!!! בסדר - תראו סקירה על הילדות שלו, על המשפחה, החברות וכל השיט אבל תתרכזו במה שחשוב - הקריירה שלו! אוח, מעצבן אותי... יש קיבלתי מנילה! ואני הולכת להיות עובדת מעבדה כימית בצה"ל! Oh yeah!

גמני קיבלתי מנילה

וחשתבי שאני אהיה מדריכת טיולים בצה"ל או לפחות מודעינית או אולי אפילו מדריכת מ"ורן או מדסית! אבל נחשי מה? קיבלתי זימון להיות מורה חיילת! וזה לא שייש לי קב"א 54 ופרופיל 82 לאאא שיזדיינו! לא מספיק לא רציתי להיות בצה"ל עכשיו לגמרי הורידו לי חשק

מיצי007

New member
עזבי שטויות גם כן

המנילה שלך מעולה וקיבלת הרבה יותר ממה שאני קיבלתי בזמני תפסיקי כבר עם השטויות שלך

WallFlower

New member
חחחחח אני קיבלתי תצפיתנית בלון!

שזה בייסקלי לקחת משקפת ולהסתכל על בלון כל היום... נראה יש לי עשרה ימים להחליט ולשלוח...למה הם חושבים שעשרה ימים זה מספיק? לוקח לי עשרה ימים להחליט מה אני רוצה לאכול בארוחת בוקר!

adi11111

New member
היי גם אני קבלתי מנילה .....

יש לי תאוריה שהצבא בכלל דונט גיבס א שייט על הבחירות שלנו אלה עושה מה שהוא רוצה ...... קיצר קיבלתי כך מיני דברים כמו מאבחנת פיסיכוטכנית ( שזה בעצם להחליט מי מטומטם ומי לא על פי המבחנים האלה שעושים בצו ראשון ......) מכי"ת טירונים ( נראה לי שהצבא עלה על זה שאני קונטרול פריק ....) בקרית שליטה ימית , פקחית טיסה , מדריכת אימון גופני ( חחחחחחחחה מצאתם מי ..............
) עובדת מבצעים אוויר ... ועוד כמה דברים מוזרים כמו : מדריכה בלימודי א"י ומורשתה בקהילה ...(מה זה ??? הם רציניים??? מורשת ארץ ישראל ..... טוב שלא ...) סייעת רופא שינים , חובשת ( כן אני רצה ....) מפעילת מערכות מודעין אלקטרוני מוטס ( טוב שלא מצאתם שם ארוך יותר ) ועוד מליון ושתיים שיטים כאלה ......... וזה רק מאלה שדורשים מיונים .. איך אני אמורה לבחור עד ה5.2 ??? ובסוף הצבא המפגר הזה ישים אותי פקידה לאיזה מפקד חרמן שממש לא כדאי לו לשתות את הקפה שלי ..... לאף אחד לא כדאי בעצם ....

lovecrime

New member
זה כל כך נכון

הם רושמים לך אפשרויות בסוף דופקים אותך באיזה משהו של פקידות (הרי עכשיו התקציב של הצבא מצטמצם, ופקידה לא עולה הרבה כסף!) ועוד הם אומרים לך את בחרת את זה במנילה (לא משהו ששמת את זה עדיפות 10) ואז הם יוצאים מידי חובה....כאילו הם נתנו לך חלק בבחירה..... זיבולי שכל סתם דופקים אותנו!!!!

מיצי007

New member
יש לי משהו להגיד לכולכן../images/Emo46.gif

אם כבר פתחתן את הדיון של הצבא בפני. תאמינו לי שלפני שהתגייסתי חשבתי בדיוק כמובן. תנו לי להגיד לכן דבר אחד לפני שאני באמת מתעצבנת,פקידה זה ממש לא מה שאתן חושבות. לדוגמא חובשת,היא תכלס אחת שעוברת קורס חצי שנה ואז תוקעים את המסכנה במרפאה עם כל הטירונים והיא צריכה להקשיב לתלונות שלהם ובסוף היא רשאית לתת רק קלגרון ואקמול. עוד דוגמא,ממאמ גם זה קורס ארוך שתכלס יכול להסתכם בתפקיד די פקידותי כמו החובשת. הכל תלוי בהצבה שלכן בנות.אני יכולה להגיד לכן שהתפקיד שאני עושה הוא מאוד מעניין כרגע,אני לומדת המון ויוצרת קשרים שלא הייתי יכולה במקום אחר,בין אם זה עיסקיים ובין אם זה חברתיים. וכן,התפקיד שלי מוגדר תחת אשכול פקידות. אבל מה שאני עושה,ומה שאני עוד אעשה בהחלט לא מוגדר כפקידה מהשורה. זה סתם סתם סתם כל הלוקשים שמוכרים לכם לגבי כל תפקיד אחר,ולהפך כל הלוקשים שמוכרים לכם כ"נגד" תפקידים פקידותיים מה שנקרא. נכון,אז יש כאלו שנופלות במערכת הצבאית ולא משנה גם אם הן ילכו לקורס חובשות יכול להיות מאוד שיתקעו אותה בתיזינאבי והיא תתפקד כמו פקידה ואותו הדבר לגבי פקידה שיכול להיות תתקע במקום גרוע. ולא,פקידות לא מכינות קפה כל הזמן וזה מחברה שלי שהיא באמת פקידה פקידה. זה הכל תלוי בכן,אם אתן באות בגישה סבבה לצבא,בגישה שאתן רוצות לתרום משהו לשרות שלכן,שאתם רוצות להנות ולא לסבול...ואתן מוכנות גם להילחם על מה שיש לכן,בין אם זה העברה ממקום ההצבה או העברה בכלל מהתפקיד אם רע לכן. הצבא לא דופק בכוונה אנשים. ועוד משהו,פקידות לא עולות יותר "זול" בצבא ובגלל זה מעדיפים לשים את כל הבנות פקידות.לא,ממש ממש ממש לא! יש פקידות שמקבלות 800 ש"ח לחודש ויש פקידות שמקבלות 400 ש"ח לחודש,ואת ה-400 ש"ח מקבל כמעט כל חייל בסדיר חוץ מאלו שתפקידם מוגדר כקרבי. והתגובה הזאת הייתה לא רק כתגובה להודעה שמעלי אלא לכל ההודעות שכתבתן בנושא. ככה שלא לקחת את זה אישי או ספציפית. רק תחשבו על זה טיפה

WallFlower

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

אני די מבינה את מה שאת אומרת... אבל אם לומר את האמת התפיסה של הפקידות שעושות כל היום קפה באה מאיתנו... אני מכירה לפחות 20 שובינסטיות על שובינסט אחד...וזה מה שדפוק... חבל שבנות מתייחסות לזה ככה...

למעלה