רק מלחמה -תעביר את הזעם

michali

New member
רק מלחמה -תעביר את הזעם

הערבים הם לא יפסיקו את האלימות עד אשר יקבלו את מבוקשם ומבוקשם הוא את ארץ ישראל. להרוג את כל היהידים ולזרוק אותם לים. אז רק מלחמה =פתרון. הרי זו מצווה להרוג יהודי אצל הערבים-מי שהורג יהודי יש לו חלק לעולם הבא אזי..אין שום בעולם סיבה לפתרון=שלום מעצם הצפיות של הצד הערבי ולכן..רק מלחמה !!!

מלחמה תגביר את הזעם!!!

להזכירך שהם הורידו מהקוראן את הפסקה שאומרת שמצווה להרוג יהודים

michali

New member
זה עדיין לא נותן לך..

זה עדיין לא נותן לא תעודת ביטוח להיסתובב חופשי בעזה..כן... ועדיין הם מאמינים שהם מקבלים שכר על רצח יהודי,האמא שהילד שלה מת למען רצח הומונים אמרה בתקשורת ואני שמעתי וראיתי אותה מתפעלת מבנה שמת למען רצח יהודים אז אל תקשקש לי במח שהם מחקו את זה מהקוראן.

din1

New member
מלחמה אינה פתרון.

כבר מזמן מלחמה היא לא הפתרון לבעיות האמיתיות שלנו. מלחמה היא הפתרון לאנשים לא שקולים וחמומי מוח. ללא איפוק וסבלנות אנו נעמוד בפתחו של מלחמת עולם. זה מה שאתה רוצה? אז זה מה שתקבל,מלחמת עולם שלא יהיה בה מפסידים ומנצחים,יהיה בו אך ורק הרוגים. לכן,גם במצבים מאוד רגישים ומאוד פרובלמטים אסור ל``התחמם`` ולאבד את הראש. ודרך אגב,אין שום מקרה בהיסטוריה בה מדינה חזקה שכובשת את שטחה של עם אחר,מצליחה לנצח.תמיד המדוכא יתקומם במוקדם או במאוחר. מה שאנחנו לא מבינים הוא שהכיבוש הוא זה שגורם להתפוררותה של מדינת ישראל,מפני שהמלחמה שלנו אינה צודקת. לכן,לפי דעתי,צריך לסיים את הסכסוך הזה כמה שיותר מהר,אחרת מצבנו רק יילך ויחמיר.אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בעוד 10-15 שנה כשהסיטואציה לא תשתנה.

למעלה