רק מתחילה ויש כבר שאלות...
הי לכולם, האחיינית המקסימה שלי חוגגת יומולדת ו"הזמינה" מהדודה עוגת פאור פאף. אז הפשלתי שרוולים וגיליתי את הפורום המקסים הזה. הבנתי כבר שבשביל הפעם הראשונה אולי עדיף שאני אצייר על עוגה ולא אפסל. ואחרי שקראתי מאמרים וכו' יש לי כמה שאלות: 1. איזו עוגה מומלצת? נכנסתי לשרשור מתכונים..יש כל כך הרבה. 2. איך אני עושה צבע גוף? 3. איזה צבעים הם נדרשים ביותר? כלומר- ברור שלי שצריך לקנות את הבסיס אבל אני בכל זאת אנסה לצמצם עלויות. 4. כמה בצק סוכר צריך לתבנית של 24-26? ואיך שומרים את השאריות? 5. איזה מכחול לקנות? פשוט כמו של צבעי מים? או שיש משהו מיוחד שאני צריכה לדעת עליו? 6. איזה עובי צריך לרדד את הבצק סוכר? ובלי קשר...כל טיפ ועיצה תתקבל בברכה. אני יודעת שזה המון המון שאלות...אבל לילדה יש דרישות והדודה חייבת לעמוד בהן...
הי לכולם, האחיינית המקסימה שלי חוגגת יומולדת ו"הזמינה" מהדודה עוגת פאור פאף. אז הפשלתי שרוולים וגיליתי את הפורום המקסים הזה. הבנתי כבר שבשביל הפעם הראשונה אולי עדיף שאני אצייר על עוגה ולא אפסל. ואחרי שקראתי מאמרים וכו' יש לי כמה שאלות: 1. איזו עוגה מומלצת? נכנסתי לשרשור מתכונים..יש כל כך הרבה. 2. איך אני עושה צבע גוף? 3. איזה צבעים הם נדרשים ביותר? כלומר- ברור שלי שצריך לקנות את הבסיס אבל אני בכל זאת אנסה לצמצם עלויות. 4. כמה בצק סוכר צריך לתבנית של 24-26? ואיך שומרים את השאריות? 5. איזה מכחול לקנות? פשוט כמו של צבעי מים? או שיש משהו מיוחד שאני צריכה לדעת עליו? 6. איזה עובי צריך לרדד את הבצק סוכר? ובלי קשר...כל טיפ ועיצה תתקבל בברכה. אני יודעת שזה המון המון שאלות...אבל לילדה יש דרישות והדודה חייבת לעמוד בהן...
