רק סירוב כולל יביא שינוי.

yoavtzur

New member
רק סירוב כולל יביא שינוי.

כל שירות ואפילו היה שירות שאינו התנדבותי הוא פגיעה בצבא ובמדינה לנוכח המציאות שמתוארת בכתבה של מעריב http://images.maariv.co.il/cache/ART395562.html גם קריאה לאי התנדבות לא תביא שינוי מהותי,לפי דעתי. רק סירוב כולל ביום מסוים של כל חיילי המילואים יביא לשינוי. הייתם משלמים מיסים אם רק 3.5% מהאזרחים היו משלמים? יואב צור-שמאל ציוני!

עמלק

New member
חשבתי שלא מפריע לך שוויון !!!

עד כה כתבת שאין צורך בשוויון ועירוב של כל הציבור בנטל השירות אלא *רק* תיגבור סכומי הכסף שמקבל המשרת... פתאום, הפלא ופלא, אתה מציין את אחוזי השירות כפונקציה... אז לשיטתך - צריך להיות שוויון ו- 100 אחוזים מהעם צריכים להתגייס או לא צריך שוויון ?

yoavtzur

New member
חס וחלילה,לצה"ל עודף במטרות דמות

מה נעשה אם כולם יתגייסו נשתמש בהם בתור מטרות דמות? אני נגד שוויון בגיוס,התגמול הוא למעשה שמביא לשוויון הלכה למעשה. תמיד ציינתי את אחוזי השירות,על מנת להראות שהמשרתים הם מיעוט ולכן מגיע להם תגמול. תודה על ההקשבה. יואב צור-שמאל ציוני!

עמלק

New member
אתה שקרן פתולוגי - לך והתייעץ עם

פסיכולוג. אתה כתבת : "הייתם משלמים מיסים אם רק 3.5% מהאזרחים היו משלמים?" אתה כאן מדבר על התניית השירות בכך *שכולם* יתגייסו... אבל אתה בעצם לא בעד שכולם יתגייסו... מה שהופך אותך לשקרן אבל זה לא חדש, כבר אחרים לפני הראו את שקריך המגעילים ולקיחת הקרדיט על דברים שלא אתה עשית... נצרף את זה עם שאר דבריך ונגלה שאתה : משתמט, שקרן, פרופוגנד, לא תומך בשוויון חובות, מוכן להלחם רק תמורת כסף... בקיצור ---- אתה ממש תכלית הבריאה, שכולם יראו וייראו, איזה אנשים חולקים עימנו את המדינה. אתה מגעיל אותי ברמה שלא ניתנת לתיאור במילים, הייתי מוציא חוק כדי לשלול מאנשים כמוך את האזרחות שלהם... נמאס לשמוע את השקרים והטיפשות שלך, נמאס, לך לפורום אחר.

yoavtzur

New member
זה רק בראש שלך

אני טוען שיש לפצות את אותם 3.5% שכן משלמים(בדוגמא) או שכן משרתים,במציאות. אתה משליך על דברי את דעותייך ואחרי זה טוען שאני שקרן. אני לא שקרן,ידידי,אבל אתה בהחלט מעוות את דבריי. תודה על ההקשבה. יואב צור-שמאל ציוני!

עמלק

New member
בוא וננתח את דבריך אחד לאחד :

תחילה אתה טוען "רק סירוב כולל יביא שינוי.", ואז נותן דוגמא : "הייתם משלמים מיסים אם רק 3.5% מהאזרחים היו משלמים? " מכאן, כל אדם בר דעת יכול להבין את ההקבלה שאתה מנסה ליצור : כמו שאינך מוכן לשלם מיסים כשאין כולם משלמים כך אל תתגייס כיוון שלא כולם מתגייסים. ומכאן, שהטענה שלך שהכל בראשי הופרכה - שקריך נתגלו בפני הכל.

עד שיבוא השינוי

נמצא את עצמנו בלי מדינה... אי אפשר לסרב לשרת, אנחנו תלויים בכך. היייתי מעדיף שבקום לנהל מאבק על דרכים שבאמצעותם נסרב לשרת, שננהל מאבק לנסיגה מהשטחים ופינוי התנחלויות. זה יכול להיות צעד ראשון לירידה בעומס המוטל על חיילי המילואים. כל עוד אנשים חושבים שלמען בטחוננו צריך לשלוט בשלושה מליון אנשים ולהתייחס אליהם כאל אבק אדם, שיבינו שיש לזה מחיר, בימי מילואים, בקרע חברתי ושחיקה כלכלית...

למעלה