רק עוד דבר אחד!

thegreatsecret

New member
רק עוד דבר אחד!

היום בסביבות 10 10:30 בלילה יש מצב למשהו מדהים בשמיים תהיו מוכנים :) לא בטוח מה אבל משהו משמעותי

DeniDen

New member
זה לא תקליטור. זה תמונה של השמים..

אתה מדבר על השביט הזה?! שוואסמן וואכמן שיראו את השברים שלו? זה לא ב-15? ..

Gilliana

New member
אבל אלו תמונות ספקטומטריות!

לא תראה את זה בעין בלתי מזוינת בסתם צפיה לשמיים בסתם - התמונות הללו הושגו בעזרת צילום ספקטרום מיוחד.

DeniDen

New member
אבל אפשר לראות עם טלסקופ?

לא שיש לי.. זאת תמונה מצולמת, מן מיפוי כזה של כוכבים. נראה לי.

DeniDen

New member
קיצר אתה בן אדם לחוצ רצח!

מה אתה כולך שמח? אז יתרסק עלינו שביט.. מה אתה שמח ומתרגש כולך.. בערך 700 הודעות פרסמת מאז ששמעו על זה.. בקושי אפשר לראות אותו עם טלסקופ ואתה מצפה שהוא יפול על כדה"א? בלאט... הלוואי והייתי יכולה לראות את זה בלי טלסקופ.. נא"סא לא מודאגים..אז גם אתה אל תדאג איפה שמעת על זה בכלל שהם לא יודעים מה לעשות.. אחחחחחחחחחחחח , אנשים.. אל תעלב

נאס"א לא מודאגים?

אלו חדשות מרעישות אנשים! נאס"א לא מודאגים... ידידתי הצעירה, נאס"א לא מודאגים כמו שה-CIA לא מודאגים בקשר לבם לאדן וכמו שה-NSA לא מודאגים בקשר לאחמדיניג'אד....וכמו שה-FBI לא מודאג בקשר לשחרורו הקרוב של צ'ארלס מיילס מנסון... בקיצור Don't belive to what they tell you הם גם לא היו מודאגים כשבהמראה של הקולומביה נפלו כמה חתיכות בידוד "לא רלוונטיות". אני לא קופץ להשיג מסקנות בדר"כ אבל יש מצב שנאס"א יודעים במדיוק איפה הדבר הזה ינחת ומאיפה לקחת אותו ואיך.

Gilliana

New member
לא!!!

כתבתי בפירוש - רק עם ספקטרומטר, מכשיר המחובר לטלסקופ ומפריד את האור לתדרים שונים.

pasiava

New member
למרות שזה בא למרות שזה כבר היה

נראה לי שהוא התכוון לזיקוקים על הזכייה של הפועל ת"א בגביע המדינה

למעלה