רק עוד קצת, והוא יהיה של הצבא

• פותח הנושא ossh3
  • פורסם בתאריך

ossh3

New member
רק עוד קצת, והוא יהיה של הצבא

אני מתחילה לחשוב, והדמעות חונקות את הגרון. עשיתי את כל שביכולתי לשמור עליו. הצלחתי, עד עתה. עוד מעט זה כבר לא יהיה כל כך בידיי. אני מאחלת לו מכאן, הצלחה. בכל מקום ותפקיד בו יוצב. כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

oshiko

New member
היי, עוד כמה?

ו ... הוא עדיין יישאר גם שלך. תמיד. אין לצבא בעלות על הילדים שלנו. זה רק פיקדון זמני, בין חופשה לחופשה.

אממאא

New member
הוא תמיד תמיד שלך, גם כשהוא שם

בצבא. שיהיה לו ולכם בהצלחה

ליבי איתך !!!

הרצון שלנו לעטוף את הילדים , והנה הם כבר שם בצבא ,לא קל ! מסתבר שמתרגלים , אבל זה לא קל ! מזלנו שאנחנו בעידן הפלאפונים וניתו לדבר איתם כמעט כל היום !!! שיהיה בהצלחה ! ושיהיה כוח לכולנו !!! לקבל את הקרבה , הניתוק ,וההתלבטיות הפורום הזה נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כל הכבוד אושיקו !!!

רוני61

New member
מבינה את התחושה של

איבוד האוטונומיה על הילד שלךהבן שלי רק חודש בצבא ואני עדיין מסתגלת לתחושת הריחוק וחוסר היכולת להיות חלק בלתי נפרד מחיו ביום יום.אני כן יכולה לציין שלאדם כושר הסתגלות (כניראה) לכל מצב ומיום ליום זה נעשה יותר קלשיהיה בהצלחה

רוני61

New member
../images/Emo46.gifהתפוז שיבש לי את הרווחים וסימני

הפיסוק........

סמדר בנ

New member
הוא תמיד יהיה הבן שלך

אבל מעכשיו לא תהיה לך כמעט שליטה על מה שקורה איתו. אני חושבת שזה השינוי המשמעותי ביותר שאנו חווים עם הגיוס של הילדים - מישהו אחר מחליט כיצד יתנהלו חייהם וזה מחוץ לשליטתנו. מה שנותר לנו לעשות זה להיות בשבילם ולהמשיך לעטוף אותם באהבה שלנו ובהמשך לשיר - ואין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא....

runa999

New member
אני כל כך מבינה אותך

שלום רב!!! רציתי לשתף אותך ולספר לך שהבן שלי התגייס ביולי לגבעתי קרבי קרבי שלושה שבועות לא הפסקתי לבכות,אבל עם הזמן מבינים זהו אין מה לעשות וצריך להתרגל, מה שכן כל שבת אנחנו נוסעים לדרום כמובן כשהוא נשאר שבת גם אם הוא נמצא בגוש קטיף אנחנו שם.. אז אין מה לעשות אלא לאחל לך ....שבנך יסיים שלוש שנות שירות ויחזור הביתה בריא ושלם...ותמיד הילה של אור תקיף אותו...אמן ויום נפלא לך אמא של חייל בגבעתי

oshiko

New member
שמחים להכיר ... ../images/Emo24.gif

ולהרחיב את משפחת הורי החי"ר בפורום. גם אני בעסק הזה ועוד כמה.

oshiko

New member
נצל"ש מצרף את טבלת ההיכרות המעודכנת

להתמצאות כללית, ולקבלת עידכונים ותיקונים.

עדכון + שאלה

קראתי בעיון את הקובץ שלך , בני התגייס בנובמבר 04 (כמו בנך) מתחיל קורס חובשים - שרק יהיה לו טוב ויצליח !!! , אגב , לאן משבצים מישם ???? חובש עם פרופיל קרבי ???

oshiko

New member
ליחידה קרבית כלשהי

אני חושב שבעיקרון בתאג"ד של גדוד קרבי כלשהו - חי"ר, שיריון, תותחנים, הנדסה.

אושיקו-שברת שיא בתגובתך המהירה ../images/Emo8.gif|

תודה !!...על האינפומצייה , לא מעודד מי יודע מה , אבל נקווה שיהיה טוב

oshiko

New member
לפעמים אני מגיב לפני השאלה ../images/Emo13.gif

אני מקווה שהתגובה נכונה. בעיקרון אני לא נמצא כאן על תקן של מומחה אלא מנהל הפורום באופן טכני בלבד, והורה לחייל שווה בין שווים.

runa999

New member
חייל מצטיין

רציתי לספר לך שהבן שלי קיבל שתי תעודות הצטיינות תעודת מצטיין בסיום הטירונות ותעודת מצטיין נוספת ועכשיו שלחו אותו למכים שאלוהים ישמור לי אותו ואת כל החיילים אחד אחד יום נפלא אמא של חייל גבעתי

oshiko

New member
הרבה ../images/Emo49.gif

כנראה קיבל חינוך טוב ... בדרך לעוד מפקד מצטיין בגבעתי, כמו הבן של "אממאא". נקווה רק שעד שהוא יגיע למ"כ/קצין עזה תהפוך למקום נופש פסטורלי ...

למעלה