רק עכשו סמתי לב לפורם הזה רק רציתי להגיד שגרין דיי להקה פצצה. אבל יש לי שאלה כמה אלבומים יש להם?
F fredi boy New member 21/1/04 #1 רק עכשו סמתי לב לפורם הזה רק רציתי להגיד שגרין דיי להקה פצצה. אבל יש לי שאלה כמה אלבומים יש להם?
F fredi boy New member 21/1/04 #3 משהו ולא משו שלחתי את ההודעה פעמים כי שלחתי דרך הסים סנטר והפעם השניה זה נשלח בטעות
ל לירון green day New member 21/1/04 #4 ברוך הבא!!!!!!!!! בקשר לשאלה על האלבומים של גרין דיי...... הממ.. אני ממש לא יודעת אבל אני חושבת ש - 10 בערך כולל אלבומים של הסינגל basket case ושל הופעות
ברוך הבא!!!!!!!!! בקשר לשאלה על האלבומים של גרין דיי...... הממ.. אני ממש לא יודעת אבל אני חושבת ש - 10 בערך כולל אלבומים של הסינגל basket case ושל הופעות
ל לירון green day New member 26/1/04 #12 הכול טוב אני אוהבת כל מיני להקות שדומות לגרין דיי ואת ה- beatles
N NiKi†a New member 21/1/04 #5 חח..באמת? יואו איזה מזל שאתה פה! מי היה יכול לתקן אותי על טעותי האיומה?! אני יודעת שכותבים 'משהו'...זה בכוונה ילד.
חח..באמת? יואו איזה מזל שאתה פה! מי היה יכול לתקן אותי על טעותי האיומה?! אני יודעת שכותבים 'משהו'...זה בכוונה ילד.
F fredi boy New member 23/1/04 #7 תודה מה זאת אומרת לריב לא רבתי אם אף אחד כאן ואני לא רוצה למרות שבפורמים אחרים קבלת הפנים שלי לא היתה נחמדה אלי
תודה מה זאת אומרת לריב לא רבתי אם אף אחד כאן ואני לא רוצה למרות שבפורמים אחרים קבלת הפנים שלי לא היתה נחמדה אלי