רק עכשיו אני צופה קצת בגמרים מאתמול

cubano1

New member
רק עכשיו אני צופה קצת בגמרים מאתמול

עוד לא צפיתי במקבילים...
אבל זה נראי לי די ברור שהקפיצות של הונג היו יפות יותר משל פאסקה - יותר מסודרות ומוחזקות באויר, זה בטוח... זה רק אני?

trilliane

Well-known member
מנהל
לא; גם מירי נבו והפרשן/שופט/מאמן ששכחתי את שמו חשבו כך

וטענו שהשופטות אולי לא ראו את פתיחת הרגליים שלה ואת אי הדיוקים.
הם הופתעו מציוני הביצוע הגבוהים שהיא קיבלה.
&nbsp
אגב, אם סימון ביילס רוצה להתבסס על הפודיום או להתקדם, היא חייבת לשדרג את הקפיצה השנייה שלה. דרגת קושי של 5.6 זה מעט מדי לגמר קפיצות.

cubano1

New member
זה ברור לגבי ביילס

גם עם אמנאר מהסרטים, הקפיצה השניה שלה בפיגור של 8 עשיריות בדרגת הקושי - זה פער גדול. היא חייבת להוסיף עוד חצי בורג, או לאמנאר או לקפיצה השניה...

כזאת פתיחת רגליים כמו בקפיצת הצ'נג קשה להאמין שהם לא ראו
אבל אולי

trilliane

Well-known member
מנהל
יש נשים שביצעו אי פעם יורוצ'נקו עם שלושה ברגים?

זה משהו שראיתי רק אצל הגברים, וגם אז לא אצל כולם; רבים מבצעים שניים וחצי (אוצ'ימורה, למשל).

cubano1

New member
גם במקבילים

מוזר - התרגיל של קומובה נראה מצוין, קשה, שתי עזיבות יפות ומורכבות. הפירואט שלה על הבד התחתון יפה ובראש הבד. אבל יש לה כיפופי ברכיים גסים בשמשות שלה לפני העזיבה ולפני הירידה.
התרגיל של קושיאן פחות מרשים - רק עזיבה אחת פשוטה והפירואט על הבד התחתון פחות יפה ולא מחובר לאלמנט אחר - היא עושה גלישה למקפל ולעמידת ידיים שוב - מה שלא גורר הורדה, אבל נראה קצת מיותר ברמה הזאת של גמר עולמי. והיא גם מכופפת ברכיים לפני הירידה.
קושיאן גם לוקחת קפיצה קטנה בירידה, ולקומובה יש סטיק.

אם השופטים החליטו שזה אותו ציון D אז קטונתי. אבל אותו ציון E זה נראה באמת מוזר.

ספירידונובה גם נתנה תרגיל יפהפה, יש לה ציון D גבוה משל קומובה בעשירית, והיא לוקחת צעד בירידה, מה שהופך את התיקו שלה ושל קומובה להגיוני.

והסינית פאן יילין עם התרגיל הכי קשה, כנראה בזכות שני הפירואטים על יד אחת על הבד העליון - כמיטב המסורת הסינית. היא מאבדת קצת על פאק סלטו נמוך ושטוח (של האחרות מרחף) ועל צעד קטן בנחיתה ועל פירואט לא נקי על הבד התחתון - מה שהופך את התיקו שלה גם למשהו שלא נראה מוזר

קיצר - לדעתי קושיאן פה היתה אמורה לסיים רביעית...

trilliane

Well-known member
מנהל
גמר המקבילים היה היסטורי והיסטרי! 4 בנות בזהב על הפודיום

עוד ציון ועוד ציון זהה... פשוט הזוי!

הבנות והמאמנים צחקקו במבוכה ובהלם.
מזל ששתי בנות היו מאותה מדינה (רוסיה) וכך שמענו רק שלושה המנונים ולא ארבעה...

ohashi

New member
את הקפיצות אני די מבין

הונג הקפיצת אמנאר שלה היתה טובה אולם תשימו לב שהיא סיימה את הסיבוב ברגע האחרון והנחיתה שלה היתה נמוכה ,
אצל פאסקה הוא היה יותר בכיוון של ביילס עם פתיחת רגליים אבל היא סיימה אותה ממש יפה וגבוה כמעט בעמידה כמו ביילס
לגבי הקפיצה הראשונה של פסקה אומנם יש פתיחת רגליים אבל היא מסיימת כמעט בעמידה , נועדין מחזיקה גוף בצורה טובה.
&nbsp
אם זה היה תלוי בי הייתי מעניק את הניצחון להונג .אבל הרמת קפיצות של פסקה גבוהה.
&nbsp
ביילס נו זה סיפור אחר , אני מניח שהיא בכוונה לא באה עם הצ'אנג שיש באמתחתה, ומעדיפה לשפצר אותו לקראת האולימפיאדה (היא הודיעה על הקפיצה השניה באליפות ארה"ב למרות שלא ביצעה אותה ).
&nbsp
וטריפל טוויס זאת קפיצה שאף אחת לא ביצעה עדיין בתחרות בין לאומית שיצא לי לראות.
יש אומרים שביילס מתאמנת עליה ובתקופתו גם מייקלה מארוני התאמנה עליה אבל אף פעם לא בוצעה בתחרות , מקווה שבאולימפיאדה ביילס תתעלה שוב על עצמה ותהיה עוד יותר מפלצת ממה שהיא

למעלה