רק עכשיו גיליתי את הפורום....

רק עכשיו גיליתי את הפורום....

1. לגבי מי ששאל על ה"פורום הגוסס" - שווה למנה/ת הפורום להכנס לפורומים שמגלים עניין בנושא (הורים לתנוקות / להיות הורים /חינוך לגיל הרך וכדומה) ולהזמין אותם להצטרף ולהגיב (כי לפעמים נפתחים גם שם שרשורים בעקבות הצפיה בתוכנית). 2. התוכנית מצויינת לדעתי. אבל ראיתי כמה תגובות ולא מעטות (לאו דווקא כאן) שמדברות בצורה מעליבה כלפי ההורים. ("איזה הורים מגעילים / אכזרים / טעוני טיפוח ובלה בלה בלה). חשוב לזכור שהאנשים האלו פתחו את דלת ביתם לעיניהם הסקרניות של כל מי שרוצה. הם לא הגיעו לתכנית אולפן - הם נתנו לנו להציץ להם לתוך הבית ממש ולשמוע עליהם בקורת. זה דבר לא פשוט בכלל. אני אישית לא רק שלא הייתי מסכימה לכך (אפילו למען מטרה הכי טובה שבעולם) - גם לא הייתי מסכימה להכנסת "סופר נני" כזו שתעקוב אחריי יומיים ותסביר לי אח"כ למה אני אמא לא טובה. אפילו בלי המצלמות. אז כל הכבוד לאנשים שכן הסכימו - ואם מדברים אז על התובנות ומה למדנו ולא "כמה הם לא בסדר". 3. משהו אחד כן מפריע לי. ההורים מסכימים לחשוף את עצמם, ביתם וילדיהם למצלמות. מה קורה כשמדובר בילדים גדולים יותר? כשהיה הפרק עם הילדים קארין וסול (=הפרק השני) חשבתי לעצמי מהן ההשלכות של הקרנת הפרק הזה בטלויזיה - גם לעיניהם של החברים מביה"ס שבו לומדות הבנות. האם יש הסכמה של הילדים לחשוף ככה את עצמם, רגשותיהם, קשייהם ועוד בפני החברים לכתה/לרחוב? מישהו מסייע להם להתמודד במקרים כאלו? זהו, עד כאן דברי להיום...

למעלה