רק עכשיו גיליתי את פינת החמד שלכם..

רק עכשיו גיליתי את פינת החמד שלכם..

דרך אגב האים זה נכון שבוב יוציא בקרוב גם אלבום אולפן חדש?

Chocoholic

New member
ברוך הבא

אלבום אולפן חדש לבוב - זה עדיין בגדר שמועות, אף אחד עוד לא אימת את זה. אלבום האולפן האחרון שלו יצא לפני כמעט 4 שנים, ולאחר סיבוב ההופעות הנוכחי תהיה הפסקה של יותר מחודשיים עד לסיבוב הבא (שיהיה באירופה), כך שלא מן הנמנע שיש חופן שירים שהתאספו אצלו לאחרונה, והוא יקליט אותם לאלבום בקרוב.

midnite vulture

New member
נקווה..

שהאלבום הבא יהיה קודר קצת יותר מהאחרון. דילן עליז עושה אותי עצוב... נ.ב. קניתי את אנט'ר סייד, לא רע, אבל רחוק שנות אור מבלונד און בלונד. כל העסק מתחיל להזכיר לי את הימים שחפשתי באובססיביות דה קווין איז דד שני. זה אולי החסרון של אלבומים גדולים שמצריכים אחר כך ירידה מהפסגות שבהם התהלכנו. ואגב, מישהו יודע באיזה אלבום מופיע הקטע שנקרא 'המחשבות האחרונות של וודי גאת'רי'?

Chocoholic

New member
Last Thoughts On Woody Guthrie

כלומר "מחשבות אחרונות על"... ולא של, יצא רשמית לראשונה באלבום הראשון בסדרת ה Bootleg Series , שהוא למעשה אלבום משולש, ב 1991. זה הגיע גם לארצנו. הוא "ביצע" את השיר בהופעה בבית העירייה של ניו יורק בסוף 1963, אני חושב שכתבתי על זה כמה שורות בביוגרפיה של וודי במאמרים. אגב, ב Blonde On Blonde יש לא מעט דילן עליז, לדעתי (עליז במובן שמח, לא במובן השני
) , תקשיב ל Obviously 5 Believers, ל 'Most Likely You Go Your Way And I'll Go Mine' (למרות שהנושא עצמו לא משמח במיוחד), ל 'Leopard-Skin Pill-Box Hat'...

מעניין

שאתה מוצא את 'Most Likely You Go Your Way And I'll Go Mine' עליז. הלחן קצבי, והשיר "תוסס", אבל, בעיניי, זה נעשה בנימה אירונית מובהקת, אופיינית מאוד לדילן, שלא ממש נשמעת (לי) "עליזה". כמובן, קשה להפריד זאת מן הטקסט של השיר.

Chocoholic

New member
כמובן שה"עליזות" בשיר

היא במסווה של אירוניה, אך היא משקפת את רוח האלבום במידה טובה. ד"ש ממנהטן... יש סיכוי שאבקר היום בוודסטוק ואראה את ה Big Pink ב Saugerties!

mississipi

אני מסכים שלאלבום האחרון יש צליל ותחושה קצת יותר שמחים אבל אני מאושר שדילן חזר לכתיבת הבלוזים הפשוטים שלו, מה שמעלה לי דווקה אסוציאציה מאוד חזקה לתקופה של בלונד און בלונד....

Chocoholic

New member
נצל"ש: דילן שוב ב'הארץ'

הפעם הכתבה מציינת את שני האלבומים שיצאו לאור בסוף אוגוסט (Live At The Gaslight, The Bootleg Series Vol.7) אך יש שם טעות: נכתב ש 'Live At The Gaslight' ימכר ברשת סטארבאקס למשך 18 ימים... זה למעשה 18 חודשים, שלאחריהם הוא יהיה ניתן לרכישה גם מחוץ לסטארבאקס.

למעלה