רק עכשיו נודע לי שיש פורום כזה,

quiet3

New member
רק עכשיו נודע לי שיש פורום כזה,

קודם כל , כל הכבוד, שנית, יש לי את משטח הריקוד למתחילים , קניתי דרך האינטרנט ואני הייתי מרוצה מאוד. תודה. החלפנו מחשבים בבית ובקיצור אני לא כל כך זוכרת מה עושים ואיך מחברים , יש איזה מדריך מפורסם ברשת, או בפורום? אני יכולה גם להתקשר לתמיכה והם תמיד עזרו לי, אבל אולי תחסכו לי את העניין. תודה

Tamar from IDDR

New member
יש לך דיסק התקנה?

אם זה משטח של IDDR וקיבלת דיסק, קיים מדריך התקנה בדיסק עצמו. תוכלי ל הדפיס ואז יהיו לך הוראות כתובות. בדרך כלל מתקינים את התוכנה, מחברים ל USB וזה אמור לעבוד. אם תתקלי בבעיות תכתבי וננסה לעזור. תמר

Tamar from IDDR

New member
יש לך דיסק התקנה?

אם זה משטח של IDDR וקיבלת דיסק, קיים מדריך התקנה בדיסק עצמו. תוכלי ל הדפיס ואז יהיו לך הוראות כתובות. בדרך כלל מתקינים את התוכנה, מחברים ל USB וזה אמור לעבוד. אם תתקלי בבעיות תכתבי וננסה לעזור. תמר

quiet3

New member
זה המשטח שלכם בודאות

יש לנו דיסקט שאני חושבת שייך לשטיח

Tamar from IDDR

New member
תכניסי את הדיסק

בתפריט שעולה אוטומטית, תלחצי "עיין בדיסק" בתיקייה guide תמצאי את מדריך ההתקנה. באופן כללי: לחיצה על "התקנת משחק ריקוד" תתקין את המשחק, בסוף ההתקנה חברו את המשטח. תכתבי אם את זקוקה לעזרה נוספת. תמר

quiet3

New member
לא ציינתי שתמיד שביקשתי עזרה קיבלתי

וזה יאמר לזכותכם וחשוב שאנשים ידעו.!!! התמיכה מאפשרת לי להנות מהמוצר(יותר הבת שלי) לאורך זמן! תודה

Tamar from IDDR

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

אנחנו מאוד אוהבים את המשחק, ורוצים שכולם ימשיכו להשתמש במשטח הריקוד שלהם! שמחתי לעזור,תמר

adar cahlon

New member
הלוואי שהיה לי גם..

אין לי למי להמליץ כי זה לא הסטייל של החברות שלי.. ואני חוסכת לבד עכשיו.. בערך עוד 7187821 שנה כשיהיה לי את המשטח אני אכנס לפה ואשאל אותך איך מתקינים ומה עושים... אז, ניפגש עוד 7187821 שנה... להת'

למעלה