רק על עצמי...

גיתה

New member
רק על עצמי...

בוקר טוב לכולם, אני לא ממש יודעת מה לכתוב, אז אציג עצמי בכמה נקודות: * בת 26 * מאובחנת מזה כשנה * גרה עם אלעד החבר הכי טוב שלי * מתחתנת במאי השנה הייתי מבקשת מאד לקבל עצות לגבי מה עושים עם פגיעה בשרירי הלסת שגורמים לדיבור איטי. גיתה

SiAmmit

New member
היי גיתה וברוכה הבאה

הייתי ממליצה לך לבדוק בנוגע לפיזיותראפיה המתמקדת בשרירי הפנים בהצלחה

אורית...2

New member
סיאמוש../images/Emo2.gif זאת את ???../images/Emo8.gif

מה שלומך ???
מקווה שאת בבית היום, כי סתם בא לך יום חופש
מה שלומך ??? ומה שלום ה"פיצי\ת" (את כבר יודעת ???
) מה עם העיפות ??? בכלל תספרי משהוא ....
אה וליטוף...לבטנונת לך ממני !!!

אורית...2

New member
שלום וברוכה הבאה גיטה !!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

גיטה שלום !!! בדיוק לפני שבוע צילצל אלי בחור ישראלי שגר בהולנד, הוא בא לבקר את ההורים שלו כאן , וסיפר לי שהוא עבר ניתוח בלסת ! ואם שמעתי על זה ...אבל זה מה שעושים שם, הוא מטופל בבלגיה (הם גרים בגבול הולנד בלגיה ) ועשו לו איזשהוא ניתוח בלסת, והבעיות שהיו לו נפתרו...אני מציעה לך לשאול את הניאורולוג שמטפל בך, על הניתוח שעושים לבעיה הזאת. בכל אופן הוא סיפר שכל הבעיות היו לו "הניתוחון" הזה פתר אותם.... אני אכתוב לו מכתב...כי אני רואה שבאי מייל הוא לא עונה לי, אולי הכתובת לא נכונה , ואבקש ממנו יותר פרטים. אבל בינתיים תישאלי את הרופא שלך !!!

RomiVais

New member
היי גיתה ../images/Emo24.gif

קודם כל מזל טוב על החתונה ההולכת וקרבה!!!
איזה כיף לשמוע פה על חתונות, ילדים וכל זה.... ממש מעודד!!!
לגבי הפגיעה בשרירי הלסת, מה הנאורולוג/ית שלך אומר/ת? את עושה פיזיוטרפיה? ריפוי בעיסוק? אני זוכרת שבתל השומר ראיתי בחור צעיר שעבדו איתו על שרירי הלסת. אני מקווה שזה יעזור. איך את מרגישה באופן כללי? מאחלת לך המון המון בריאות ואושר!!!! רומי

למעלה