רק עם אופנוע

udiwudi

New member
רק עם אופנוע

שלום לכולם. עוד דגם מאוסף טנטידן 12 החביב. ככל הידוע לי זהו דגם האופנוע היחיד מריבוע אחד (יש כמה דגמים משני ריבועים, כולל 2 דגמים יפהפיים של יושינו איסאי). זהו בכל אופן דגם של זנדר ארינה (לא שמעתי עליו עד כה, אבל ביקור קצר באתר שלו העלה תהיות של "למה לא הכרתי אותו עד עכשיו?". הוא יוצר בחסד של דגמים מקוריים מאד). האופנוע עצמו הוא די מוזר - תרשים הקפלים הוא מאד לא סטנדרטי ומאד לא סימטרי. כמו כן במהלך הקיפול אין יצירת בסיסים סטנדרטים ואפילו לא box pleating ראוי לשמו, פשוט סדרה של קיפולים תמוהים, אבל בסוף יש אופנוע מדהים, ריאליסטי ונוסלגי. די וינטג' בעצם. קופל מניר פויל כסף 50סמ שנצבע בצידו הלבן בדיו שחור. טופל בסוף עם לכה. אודי. נב - שוב התנצלויות על מצלמת סלולר גרועה. צריך לקנות מצלמה חדשה... למצלמים דגמים שביניכם - על איזה מצלמה אתם ממליצים? נבב - יש טעות בספר - חסרים כמה שלבים של התרשים. אפשר למצוא אותם באתר של היוצר.

amitzur66

New member
דגם חמוד!

ניסיתי להעריך לפי הכיסא ברקע... אבל מה הגודל של המודל שיצא ? ואודי, איפה אני שם את ידי על נייר פויל בגודל של 50 ס"מ ?

udiwudi

New member
תשובות

יצא 18X9סמ. איפה מוצאים פויל 50סמ? ראה תשובה קודמת... אודי.

kanabis34

New member
מגניב ביותר :)

אחלה של דגם, רק חבל שאין בדיקה ממש קפדנית על הספרים שלא יקרו טעויות... אודי מה הטווח מחירים של מצלמה שאתה מחפש? אני הייתי ממליץ לך ללכת על canon powershot S3 אני אישית מכיר את הדגם שהיה לפני הה- S2 שהיה מעולה ובכלל ה- S3 זה דמוי SLR עם 6 מגה פיקסל, זום אופטי כפול 12. קיצר מצלמה ממש טובה למי שלא צלם מקצועי... והנה ביקורת קטנה על המצלמה :) http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_s3-review/ המשך יום טוב לכולם, the_k

למעלה