רק קפצתי לשאול שאלה

רק קפצתי לשאול שאלה

רציתי לדעת מהיכן אני יכול להשיג מידע על פרס "נסיך אסטוריאס" אשר ניתן על תרומה לתרבות הספרדית. במיוחד, פרסים שניתנו בשנים 86-87. איני יודע אם זה המקום, אך אין לי ספק כי אם יש מקום שמתאים לכך בתפוז, זה כאן. ועוד משהו, מאחר ואיני יודע ספרדית: כיצד כותבים את השם רוברטו מריניו בספרדית? אני משער שרוברטו ישאר Roberto אך מאחר ואני יודע שיש היגוי שונה לאותיות מסויימות (G, J ועוד) איך אכתוב את שם המשפחה?

מתנצל על חוסר הנימוס

כמובן ששכחתי להגיד "בבקשה" בראש ההודעה, ו"תודה" בסופה...

ולמי שקרא עד עכשיו

תודה במיוחד, אך כנראה ומצאתי, ואני מאמין
מריניו בספרדית ייכתב Marinho, האם לא כך? (או שמא זה בפורטוגזית כי מדובר בברזילאי). ושוב תודה רבה.

Sparker

New member
לגבי השם...

הוא בפורטוגזית... ולגבי דון פליפה... תצטרך להיות מעט יותר ספציפי... אתה מעוניין בפרס מסוים? או רק ברשימת זוכים?? מידע יותר קונקרטי על מישהו?? ואלה הזוכים!

תודה רבה...

אני מחפש מידע, בעיקר צילומי, על הזוכה Roberto Marinho. מצאתי מעט באינטרנט (קיבל את הפרס כחלק מקבוצת O Globo) ושקיים Roberto Marinho Foundation על שמו (או שהוא הקים אותו... איני יודע ספרדית, כך שבאתר הבית של הארגון לא הבנתי כל כך). אני מעוניין בתמונות של הזוכה מתוך הטקס עצמו. אני משער שלמצוא את זה יהיה קשה מאוד, אם לא בלתי אפשרי, אך יעזור לי מאוד לדעת אלו ירחונים/מגזינים ספרדיים עשויים היו לפרסם את המאורע בשנת 1986 (ואז אלך לבדוק במיקרופילמים שבאוניברסיטה, אם זה שם, כמובן). מאחר ולכם נגיש העניין יותר בגלל ידיעתכם את השפה הספרדית, אני משער שיש סיכוי טוב יותר. ושוב, תודה.

Sparker

New member
הממ...

דבר ראשון רוב המידע הוא בפורטוגזית! שלי כרגע קצת חלודה ואין לי ממש זמן להוציא את הWD40... ניסית לעשות חיפוש בגוגל-תמונות עם השם הנ"ל? אני בספק אם יהיו תמונות משנת 86 באינטרנט... לגבי המגזינים, אני אוכל לשאול פה אנשים אבל מה גורם לך לחשוב שבאוניברסיטה בישראל יהיה מקרופילם של מגזינים ספרדיים?? וגם אם יש שם, לא נראה לי שתהיה שם כזו כמות שתצטרך שם של המגזין... אין שם אפשרויות חיפוש ע"פ תאריך?? בכל מקרה, אלו הן רק השערות שלי... תקן אותי אם אני טועה. תודה,

rmoses1

New member
יש כמה תמונות שלו כאן

כאן. אבל הפורטוגזית שלי ממש חלשה אז אין לי מושג מה זה אומר. ראובן

תודה רבה

sparker ו-rmoses1. כעת אני יודע איך נראה האדם שאת תמונתו אני מחפש. זה אכן אותו אדם, אך זקן בכמה שנים כנראה מאז קבלת הפרס בשנת 1986. תודה לשניכם על המאמץ.

למעלה