רק קציתי לעדכן שאני עדין חיה...

מיליתו

New member
רק קציתי לעדכן שאני עדין חיה...

פשוט אין לי זמן עכשיו כי יש לי מבחן נורא גדול. חוץ מזה, אני במתח כי לא ברור מה יהיה עם המשך הטיפול שלי (יש / אין טעם...). מדברים על להפסיק טיפול ולעבור ל"מעקב" - אבל זה נראה לי טפשי לעקוב אחרי הידרדרות צפויה מראש בלי שאפשר לעשות שום דבר. נראה מה יהיה - אם הרופאה שמטפלת בי עכשיו לא תרצה להמשיך לטפל בי, אולי אצטרך למצוא רופא עם קצת יותר אמונה... בכל מקרה - אני מבטיחה התייחסות לכל אחד ואחד מכם יותר לעומק בשבוע הבא. בינתיים - ברכות לכל מסיימי הטיפולים - יוני גם עם הבדיקות הטובות גם טוויקסי שכמעט בסוף ברבלה - כמעט נגמר - קצת כוח ומסטוליות ותוך כמה ימים את חוזרת לעצמך אידר - ברכות לכל המשפחה ולאחותך ולכולם - המון בריאות

דגנילי

New member
את עדיין חיה? חסר לך שלא...../images/Emo123.gif

רופאה שלא תרצה להמשיך לטפל בך? למה? ומה הטעון לעבור למעקב והפסקת הטיפול? בכל מקרה - בהצלחה במבחן הגדול... שולחת חיבוק

24 ברבלה

New member
וטוב שכך...

למה שלא תנסי לעבור לטיפול בתל השומר? אני לא יודעת אבל מהרושם שקיבלתי מרמב"ם זה שהם מאוד מקצועיים אבל באותו הזמן יש שם אווירה של נמנום כאילו כלום לא בוער וזה ממש עיצבן אותי.. אני מניחה שעם כול הרקע הרפואי שלך כבר טופלת או ביקרת בתל השומר, אני עדין חושבת שמגיעה לך עוד חוות דעת נוספת, עוד קצה של תקווה להאחז בו כי לא מרימים ידיים ככה, במיוחד לא בחורה כמוך! מיליתו שולחת לך אלפי חיבוקים, אנרגיות טובות ואיחולי הצלחה במבחן... תדאגי ותטפלי בעצמך הכי הרבה שאת יכולה! הכי חשוב עדכני והעזרי בנו.. בשביל זה אנחנו פה בי בנתיים....

משנה מקום משנה מזל?

מיליתו, אולי כדאי באמת? אם הם לא נותנים לך מענה למה שאת צריכה, אז אולי להחליף אותם. אולי באמת מקום אחר עם רופאים אחרים ואוירה אחרת יעשה את השינוי. בהצלחה במבחן

ihovav

New member
טוב לשמוע שאת עוד איתנו...

אני מאמינה שיש גם רופאים עם אמונה חזקה יותר ויהיה טוב! ולמה לא נרשמת למפגש ביום שישי? יהיה נחמד לראות אותך...

תודה לך מיליתו ../images/Emo13.gif

אני ממש מחכה לשמוע בשורות טובות אצלך במהרה אמממממממממממממממןןןןןןןןןןן

yaldasukar

New member
מיליתו ../images/Emo24.gif

בס"ד כידוע, כולנו מעריצים אותך ואת הכוחות שלך
אז בבקשה תמשיכי עם זה כי אנחנו
אוהבים
אותך ורק רוצים שתרגישי טוב ושתהיי לנו בריאה!
אם רוצים להפסיק את הטיפול- את חייבת דיעה שנייה מרופא אחר
ולא רק בשבילנו כמובן- אלא בשבילך!!!
אז בבקשה בבקשה תרגישי טוב ואני מתפללת שה' ישלח לך רפואה שלמה במהרה אמן
מחכה לבשורות טובות...

למעלה