איזה שיר מרגש...
"בסך הכל זה נוח לא לאבד את עצמך" - כמה כנות ופשטות יש במשפט הזה, וכמה שהוא קולע. אני יכולה להתחיל לכתוב על השיר רבות וזה לא יגמר, אבל בשורה התחתונה, ואני אתעלם לרגע מהלחן הכל כך מיוחד וחודר, השיר הזה הוא אחד הטקסטים היותר עמוקים וטובים של בטי. היכולת לכתוב שיר שהוא לגמרי מנקודת מבט של אדם על עצמו, אולי אפשר אף להגדיר זאת כ"ביקורת עצמית", היא פשוט מדהימה. רק אדם עם מודעות עצמית מאוד גבוהה מסוגל לכתוב טקסט שמביע כל כך הרבה בגרות נפשית, בכך שאין שום נסיון "לייפות" את החולשות האישיות ואת החסרונות, שהם אלה שתורמים לתחושה "כלום לא יצא מזה כמובן, רק רוח...". לא רק שאני מעריכה את היכולת להתבטא בצורה כל כך כנה ועירומה, אני עוד יותר מעריכה את הנכונות לעמוד על במה ולשיר טקסט כזה, או לחילופין- לבחור אותו כסינגל ראשון, בהתחשב בכך שסינגל הוא מקדם המכירות של האלבום, הוא ה"יחצנות". ואם כך הדבר- בטי מבטיחה לנו אלבום אמיתי, וכמו שאמרתי- עירום, נטול כל מסיכות, כשהוא כולל בתוכו בליל רגשות, שרק עושה לי חשק לחוות אותם יחד עם קולה העמוק והצלול של בטי, ולזדהות- ככה מכל הלב
הינה, יוצא שעוד פעם חפרתי, אוף...אין לי שליטה על זה! בטי כפרה- כמה בהצלחה אפשר לאחל לך??? (פשוט עשיתי את זה המון ביממה החולפת) אבל אני כל כך רוצה שתגיעי עם האלבום הזה לאן שאת רק רוצה. בוער בי הרצון שאנשים נוספים ייחשפו אליך, ויבינו איזו מן תרפיה את מציעה במוסיקה שלך, וכמו שכבר דיברנו- הטיפול דרך המוסיקה....זה יכול לעשות טוב לכ"כ הרבה אנשים. אני מאמינה בך, את יודעת את זה. ואם האינטואיציות שלי לא מטעות אותי- האלבום הזה הולך להיות להיט (במובן הטוב של המילה)! אני מקווה לראות ב-13.02 כמה שיותר מחברי הפורום. (יעל- את עוד חייבת לי הסבר) ואגב, סתם לידע כללי- הולך להיות מופע חימום (שני שירים בטרם בטי עולה לבמה) של בחור צעיר ומוכשר בט-י-ר-ו-ף בשם צביקה. אתם מוזמנים להיכנס ל
מייספייס של צביקה, על מנת להתרשם. סופשבוע נעים אוהבת חן