"רק רוח" הסינגל החדש של בטי! זה רשמי

21profile

New member
"רק רוח" הסינגל החדש של בטי! זה רשמי../images/Emo13.gif

אז בטי שחררה היום באופן רשמי את הסינגל הראשון מהאלבום השלישי- "רק רוח". כל מי שלא היה בהופעות האחרונות (וגם מי שכן והתאהב) ומת כבר לשמוע חומר חדש- שיר ניתן כבר לשמיעה בעמוד המייספייס של בטי, אז תיכנסו, ואחרי זה תרשמו תגובתכם- כבר הרבה זמן שלא יצא לנו לדון בשיר חדש חחחח
אז מזל טוב בטי, והרבה בהצלחה
סופשבוע נעים חן

ADVAM4

New member
"כלום לא יוצא מזה כמובן רק רוח ורוח..."

זאת הפעם הראשונה שאני שומעת את השיר הזה הייתי צריכה לשמוע כמה פעמים בשביל לקלוט את העוצה של המילים. זה כ"כ שונה,זה לא דומה לשום דבר,וזה נהדר שומעים את מה שעבר על בטי פרידה. זה הורג אותי שהיא כותבת ככה ישר,הכל בפנים לא מסתתרת מאחורי מילים היי..בטי,ענקית,פשוט ענקית!

RTur

New member
יוהו!!! איזה כיף!!! הגיע הזמן.. *הולך לשמוע*

"הנשק שלי דרוך ומכוון - מה שבטוח, בטוח כלום לא יוצא מזה כמובן.. רק רוח, ורוח.." אההההההה בטי תעשי לי סינגל!!!
איזה כיף לשמוע חומר חדש מוקלט.. על המילים והלחן אין מה להגיד.. אצל בטי אף פעם לא הייתה שום בעיה עם זה.. מה גם שזה רק משתבח מאלבום לאלבום.. מבחינה הפקתית - החזרה למפיק של האלבום הראשון (שמוליק דניאל) עשתה רק טוב כי זה נשמע פשוט מצויין.. עיבוד מעולה ונשמע ממש טוב. הרבה פחות אלקטרוני מ"נסה אותי" (ואני מקווה שזה יבלוט לאורך כל האלבום.. כלים חיים תמיד עדיפים..). בטי - שיחקת אותה! מילות השיר (משמיעה ראשונה.. אני מקווה שאין טעויות. אני לא יכול לשמוע הרבה באינטרנט שיש לי בבסיס, אני אשמע עוד כשאגיע הבייתה) - בטי, תקני אותי אם יש טעויות
תפסתי, תפסתי למה בעצם התכוון צנחתי למטה כל כך חזק לעזאזל תמיד אחרי שהוא הולך אני בוכה אם יסתבר שהוא צודק אנ'לא מודה ניסיתי, רציתי שהוא יחשוב אותי קשה בסך הכל זה נוח לא לאבד את עצמך אבל אחרי שהוא הולך אני בוכה הפה שלי גדול מדי, זאת לא שיטה הנשק שלי דרוך ומכוון - מה שבטוח, בטוח כלום לא יוצא מזה כמובן - רק רוח, ורוח כל יום שלא זורם לי, אני חושבת על אתמול איך הוא סופג ממני אבל חוזר ובגדול בסוף אחרי שהוא הולך ליבי נקרע אני אותו אוהבת אבל קשוחה הנשק שלי דרוך ומכוון - מה שבטוח, בטוח כלום לא יוצא מזה כמובן - רק רוח.. ורוח.. הנשק שלי דרוך ומכוון - מה שבטוח, בטוח כלום לא יוצא לי מזה כמובן - רק רוח.. ורוח.. ורוח.. ורוח..

21profile

New member
איזה שיר מרגש...

"בסך הכל זה נוח לא לאבד את עצמך" - כמה כנות ופשטות יש במשפט הזה, וכמה שהוא קולע. אני יכולה להתחיל לכתוב על השיר רבות וזה לא יגמר, אבל בשורה התחתונה, ואני אתעלם לרגע מהלחן הכל כך מיוחד וחודר, השיר הזה הוא אחד הטקסטים היותר עמוקים וטובים של בטי. היכולת לכתוב שיר שהוא לגמרי מנקודת מבט של אדם על עצמו, אולי אפשר אף להגדיר זאת כ"ביקורת עצמית", היא פשוט מדהימה. רק אדם עם מודעות עצמית מאוד גבוהה מסוגל לכתוב טקסט שמביע כל כך הרבה בגרות נפשית, בכך שאין שום נסיון "לייפות" את החולשות האישיות ואת החסרונות, שהם אלה שתורמים לתחושה "כלום לא יצא מזה כמובן, רק רוח...". לא רק שאני מעריכה את היכולת להתבטא בצורה כל כך כנה ועירומה, אני עוד יותר מעריכה את הנכונות לעמוד על במה ולשיר טקסט כזה, או לחילופין- לבחור אותו כסינגל ראשון, בהתחשב בכך שסינגל הוא מקדם המכירות של האלבום, הוא ה"יחצנות". ואם כך הדבר- בטי מבטיחה לנו אלבום אמיתי, וכמו שאמרתי- עירום, נטול כל מסיכות, כשהוא כולל בתוכו בליל רגשות, שרק עושה לי חשק לחוות אותם יחד עם קולה העמוק והצלול של בטי, ולזדהות- ככה מכל הלב
הינה, יוצא שעוד פעם חפרתי, אוף...אין לי שליטה על זה! בטי כפרה- כמה בהצלחה אפשר לאחל לך??? (פשוט עשיתי את זה המון ביממה החולפת) אבל אני כל כך רוצה שתגיעי עם האלבום הזה לאן שאת רק רוצה. בוער בי הרצון שאנשים נוספים ייחשפו אליך, ויבינו איזו מן תרפיה את מציעה במוסיקה שלך, וכמו שכבר דיברנו- הטיפול דרך המוסיקה....זה יכול לעשות טוב לכ"כ הרבה אנשים. אני מאמינה בך, את יודעת את זה. ואם האינטואיציות שלי לא מטעות אותי- האלבום הזה הולך להיות להיט (במובן הטוב של המילה)! אני מקווה לראות ב-13.02 כמה שיותר מחברי הפורום. (יעל- את עוד חייבת לי הסבר) ואגב, סתם לידע כללי- הולך להיות מופע חימום (שני שירים בטרם בטי עולה לבמה) של בחור צעיר ומוכשר בט-י-ר-ו-ף בשם צביקה. אתם מוזמנים להיכנס למייספייס של צביקה, על מנת להתרשם. סופשבוע נעים אוהבת חן

איזה סינגל מקסים

שיר שגרם לי להזיל דמעה בהופעה בתכניות שלי השיר הזה הולך להיטחן עד דק. בטי, מאחלת לך שהאלבום הזה באמת יתפוס ושכולם יבינו כמה את מקסימה כי באמת מגיע לך. בדרך כלל האלבום השלישי הוא אלבום המזל (תראי מה קרה לדנה ברגר באלבום השלישי).

למעלה