רק רוצה לחיות!!!

גור אש

New member
רק רוצה לחיות!!!

שמי אבירם גורש ואני בן 37, נשוי ואבא ל- תאומים יפייפיים, אני יושב עכשיו מול מסך המחשב של הבן שלי מדוכא וחסר אונים, מזה כ-20 שנה אני סובל ממחלת כבד ריאה נדירה ומעל ל - 3 שנים אני ממתין בראש הרשימה בבית החולים בלינסון להשתלת כפולה של כבד וראות, דבר שלכשלעצמו נוראי, רק מעצם המחשבה של השתלה כזו נדירה שאף פעם לא התבצעה בארץ, ובחו"ל בוצעה רק 3 פעמים עד היום. מיותר לציין את הקושי וחוסר הידע שעליו מודים הרופאים בארץ בהשתלה כזו, אבל אין דרך אחרת וההשתלה היא הדרך היחידה לתת לילדי עוד זמן אויר עם אבא שלהם. כמו שאמרתי מקודם אני בן 37 אני צעיר, ואני רוצה להמשיך לחיות, אין לי מושג איך נקלעתי למחלה כל כך נדירה, החיים נתנו לי את הכוח לעבוד כמורה ולנצח בכל בוקר את המחלה אבל כיום, הזמן הולך ואוזל. הגעתי למצב שבגופי נמצאים פחות מ - 70% חמצן (כשאדם מת הוא עם 48% חמצן בגוף) במצב כזה אני לא יכול לעשות פעולות הכי בסיסיות כמו לנשום, לדבר, להתרגש ושלא נדבר על לצחוק, או לבכות אין לי אויר לזה, וכיום אני מחובר לחמצן נוזלי 24 שעות ביממה. אני פונה אליכם עכשיו כי אני זקוק ל - 3 דברים, כבד ו - 2 ראות עלות השתלה בארה"ב היא כ - 1.000.000 דולר וע"פ המלצת הרופאים יש לבצע אותה בחו"ל. בנוסף לכך, לצורך תפקודי אני זקוק לכסא גלגלים מתנייד וממונע שמחובר למכשיר מחולל חמצן. עלותם הכוללת של מכשירי הציוד כ – 12,000 $. סכומים אסטרונומים שלא נותנים לי לישון בלילות בנוסף למחלה ממנה אני סובל. אתמול כששכבתי במיטה ילדי באו למיטתי ואמרו לי "אבא אנחנו לא רוצים לאבד אותך אנחנו קטנים מידי ורוצים שתישאר איתנו חזק" ואני, עם הרבה כאב בלב אומר להם "צריך לא לאבד תקווה" ובתוך תוכי אני לא רואה דרך אחרת בה אני מגייס סכום הסטרי הזה. חבר וחברה יקרים! תרומתכם המהירה, מוכרת לצרכי מס, והינה הדרך היחידה לסייע לי לתפקד בכוחות עצמי עד לניתוח ההשתלה, ואף לעבור השתלה זו בחו"ל ובכך להציל את חיי. את התרומות ניתן להעביר ל"חברים" ע"ש "חברים"- עבור גורש אבירם בבנק פועלים סניף 681 חשבון מס' 605162 ניתן אף לתרום בכרטיס אשראי בפניה למשרד הראשי או לטלפון: 03-5792220. או לשלוח לת.ד. 6782 מיקוד 52167 בני-ברק. כל תרומה תתקבל בברכה ותשלח קבלה. כל התרומות מוכרות במס לפי סעיף 46. מצטער אם גזלתי מזמנכם. וכל שנותר לי הוא לקוות להיענות מצדכם חברים. בבקשה אנשים תעשו מעשה ותעזרו לי. מודה על שהקדשתם מזמנכם, אבירם גורש.

the answers

New member
כבד לפחות

יניב קנדל מבית-אל היה מוכן לתרום כבד לפחות (אונה) לאדם שהוא לא הכיר רק אחרי שהוא שמע את הסיפור בסופו של דבר הוא לא תרם כי לא היה צריך תתקשר אליו, הוא מופיע בספר הטלפונים ו-144 אולי הסיפור שלך יעניין אותו והוא יתרום לך סוג דם שלו O פלוס

גור אש

New member
תודה על הדאגה../images/Emo140.gif אך אני

ע"פ דברי הרופאים כדי להמשיך לחיות זקוק להשתלה של כבד וריאה, זו השתלה מן המת והאיברים צריכים מאותו האדם, אי אפשר להשתיל לי אונת כבד או רק כבד, מכיון שהריאות לא יעמדו בלחץ של הכבד החדש ולהיפך. זו השתלה נדירה שנעשתה בעולם 5 פעמים ועם סיכויי הצלחה של 70% ובארץ אני אהיה הראשון שיעבור השתלה כזו אם יימצא לי תורם מתאים, וכידוע לך אין הרבה תרומות איברים מהמת בארץ, מודעות תרומת האיברים בכרטיס אדי לוקה בחסר לצערי. אני מחכה להשתלה כבר 3 שנים, והזמן הולך ואוזל.
משום כך אני זקוק לתרומות כספיות על מנת לממן ניתוח כזה בארה"ב או בצרפת, ששם נעשו ניתוחים כאלו בעבר. וכל תרומה תתקבל בברכה...

למעלה