רק רוצה לשתף שלא כיף לי

רק רוצה לשתף שלא כיף לי

וזו הסיבה שאני לא הרבה.
הפורום לטעמי הפך להיות לא נעים.
לפני המון שנים צל שף עליו השלום נטע בי את ניצני אהבתי לבישול, וזה היה בפורום הזה!
עוף הממולא הראשון שלי התבצע בעקבות מאמר פה בפורום,
והיום אני מבשל גם בעבור מסעדות עם כוכבי משלן ועל בסיס קבוע.
היום בפורום אין שיתוף מתכונים, אין הוואי אין סדנאות (רק כאלו שמועלות שוב ושוב שנרשמו לראשנה לפני 4 - 5 שנים)
יש פוליטיקה מגעילה יש העדפה גלויה לגולשים שבאמת אין מושג ומאידך גולשים שיש להם מושג וידע מופלים לרעה.
(אם בתחילת דרכי היתי מקבל מתכונים שמטעים או שלא מצליחים כנראה שלא היתי מבשל היום)
חבל
החלום שלי זה לטעת אהבה שכזו גם באנשים נוספים
 

רוני1955

Active member


 
לזכרו של צלשף - מתכון נפלא ומככב

לביבות תפו"א במילוי בשר
21/09/2012 17:21:11
רכיבי המתכון:

7 תפו"א אדומים מבושלים על קליפתם
1 כפית מלח

למילוי:

1/2 ק"ג בשר בקר טחון
3 בצלים קצוצים
1 כפית שום כתוש
50 גרם צנוברים
2 כפות צימוקים שחורים
1/2 כפית כמון/ בהרט (לא חובה)
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח

לטיגון:
2 כוסות קמח
3 ביצים טרופות
שמן קנולה חצי עמוק לטיגון

אופן ההכנה:

לחמם מעט שמן בחבת ולטגן את הבצלים עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולפורר בעזרת מזלג תוך כדי ערבוב עד אשר הבשר משנה צבוע לאפור.
להוסיף את הצנוברים והצימוקים והתבלינים, לערבב, להמשיך לטגן עוד כדקה ולכבות את האש לצנון, לקלוף את תפו"א ולרסק לפירה.
להוסיף את המלח ולערבב היטב, לקחת כדור בגודל קצת יותר גדול מכדור פינג פוג, ליצור גומה גדולה בכדור ולמלא ב-2 כפיות תערובת, לסגור את הכדור ולשטח מעט.
לקמח את הלביבות, להניח במגש. להכניס למקרר לשעתיים לפחות. לאחר מכן לחמם את שמן הטיגון, לתבול את הלביבות בביצה ולטגן עד הזהבה, להניח על נייר סופג ולהגיש.
מומלץ לאכול פושר

http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/2388907
 

yair_bar

New member
מנהל
יש לך יד ורגל בדבר

אשמח אם תעלה מתכונים וסדנאות ולא תכתוב רק נגד כל הזמן.
&nbsp
כמובן שביקשתי כמה וכמה פעמים לא לכתוב על גבי הפורום בנושאים שלא קשורים לפורום והנה שוב זה לא מפריע לך.
&nbsp
מסרים כאלה אתה מוזמן לשלוח להנהלת הפורומים. כאן תעלה פרסומים עם מתכונים.
 

אבי בן 1231

Well-known member
אכן התפלאתי היכן צל שף

לא ידעתי שנפטר, זמן רב לא הייתי פה.
תקוותי היא שאכן יהיה נעים פה

ובהקשר לעוף ממולא.
תפקידי הוא לפרק את העוף בשלמותו מהעצמות.
אכן לסעודת ליל הסדר פרקתי עוף שלם בהצלחה.
 
מסכימה איתך חלקים...

מסכימה שלאחרונה לא נעים פה אבל אני ממש לא חושבת שהמנהל אשם.
מודה שאני לא קוראת בד"כ את כל הוויכוחים כי זה מרגיש כמו גנון.
מההודעות שכן קראתי, ראיתי שמנהל הפורום העיר לשני הצדדים כך שאני לא מבינה על איזה העדפה גלויה אתה מדבר...באמת שלא שמתי לב.
&nbsp
זה פורום פתוח ויש פה אנשים שמבינים יותר מאחרים לבישול. חלק מהם מרשים לעצמם להעיר לאחרים או להגיב תגובות מלגלגות.
פעם, אם היו מעירים על טעות כלשהי, זה היה מתקבל בברכה, עשיו מסתכלים על זה כהעברת ביקורת וחבל...
&nbsp
כדי למנוע ריבים וויכוחים מיותרים, לדעתי הכי טוב אם כל אחד יגיב מבלי להייחס לתגובות של אנשים שהוא לא כל כך מסתדר איתם...
&nbsp
חג שמח
 

milch1

New member
לא כיף לך? אני מעריך ומכבד את העדינות שלך


אני כבר 5 חודשים בתקופת צינון לעוד כחודש. לא זו הסיבה שאינני כותב כאן. טוב לי בצל. אחת לחודש בערך אני מציץ ונפגע. כמה חוסר עניניות אפשר לאגור בפורום אחד שעיסוקו בבישול בעיקר . באפשרותי לתרום במספר תחומים כגון אפיית לחמים והכנת גבינות בשיטות ביתיות. לא בא לי, ועוד להתגנב בדלת האחורית.

צל-שף ז"ל היה מלא ידע, ניסיון ובעיקר הרבה רצון לחלוק אותם והגיע להיות מנהל הפורום, לצערי לתקופה מאד קצרה בדיוק מן הסיבות שאתה מלין עליהן.

אני מסכים עם אבי בן לגבי תכונותיו ויכולותיו הניהוליות את הפורום של המנהל הנוכחי.
חג שמח!
 

אבי בן 1231

Well-known member
זמן רב מאוד לא כתבתי פה

ולא ידעתי שצל שף היה מנהל ולצערי שנפטר, הוא היה חבר וירטואלי אמיתי שלי.
לצערי הרב היו פה תגובות אישיות פוגעניות נגדי ללא שום פרובוקציה מצידי.
איני רוצה לחזור על זאת, אטפל בזה בדרכי מוץ לפורום.
ואנא עיזבו זאת.
 
למעלה