רק רציתי לאחל לכולם יום טוב !
L lior_r New member 15/5/02 #2 גם לך מורן ../images/Emo24.gif ושיהיה לך ולכולם חג שבועות שמח! אגב, מורן, איך הולך עם התביעה למשרד הבטחון? יש איזו התקדמות? ליאור
גם לך מורן ../images/Emo24.gif ושיהיה לך ולכולם חג שבועות שמח! אגב, מורן, איך הולך עם התביעה למשרד הבטחון? יש איזו התקדמות? ליאור
א אבישג20 New member 15/5/02 #3 לא טוב כל כך....../images/Emo22.gif עוד לא התחלתי, אז ככה שזה לא מתקדם , אבל אני מקווה להתחיל עם זה בקרוב . זהו . איך אתה ?
לא טוב כל כך....../images/Emo22.gif עוד לא התחלתי, אז ככה שזה לא מתקדם , אבל אני מקווה להתחיל עם זה בקרוב . זהו . איך אתה ?
L lior_r New member 15/5/02 #4 מורונוש קחי את הזמן, רק שתדעי שאחרי שלוש שנים מיום השחרור לא תוכלי יותר לתבוע, כי יש התיישנות... רק בריאות חמודה ליאור
מורונוש קחי את הזמן, רק שתדעי שאחרי שלוש שנים מיום השחרור לא תוכלי יותר לתבוע, כי יש התיישנות... רק בריאות חמודה ליאור
R RomiVais New member 16/5/02 #5 אבישג חמודה... ../images/Emo6.gif התמונה הזאת הרגה אותי מצחוק יפה! מקווה שעבר עליך ועל כולם אחלה יום שיהיה לכם לילה טוב וחג שמח!!
אבישג חמודה... ../images/Emo6.gif התמונה הזאת הרגה אותי מצחוק יפה! מקווה שעבר עליך ועל כולם אחלה יום שיהיה לכם לילה טוב וחג שמח!!
א אבישג20 New member 16/5/02 #7 כפי שאמרתי ...../images/Emo9.gif יש לי ספריית עתק , ואשמח לצרף לכם כל הזמן תמונות משעשעות ! ממני , אבישג .
כפי שאמרתי ...../images/Emo9.gif יש לי ספריית עתק , ואשמח לצרף לכם כל הזמן תמונות משעשעות ! ממני , אבישג .