רק רציתי לאחל לכולנו שיהיה שבוע טוב

inbarIL

New member
רק רציתי לאחל לכולנו שיהיה שבוע טוב../images/Emo42.gif

שמתי לב שלרובנו לא היה שבוע שעבר מדהים..אז בואו נקווה שזה שבא עלינו יהיה יותר טוב
וגם לאלו שכן היה להם שבוע טוב- שיהיה אחד יותר טוב
ועכשיו נעבור לשאלון קטן שכזה
5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע-
4 משימות שיש לכם לעשות השבוע-
3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע-
2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע-
ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך [ותמצאו! לא אכפת לי! חייב להיות!
]-
תנסו לחייך כמה שיותר. זה בריא, בחיי.
אוהבתמיד
ענבר.

שלי פאר

New member
שיהיה שבוע מהמם !

5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע- לא יודעת . 4 משימות שיש לכם לעשות השבוע- לישון , לעבוד , לראות את הדר , לצחוק 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע- הדר , אלעד , לא יודעת . 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע- וזה יבוא , אתה הרי יודע .. ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך [ותמצאו! לא אכפת לי! חייב להיות! ]- התחלתי אותו מעפן . גם היה לי סיוט בלילה וגם נגמר לי עם אור . אבל אחר כך חייכתי כי הצחיקו אותי . שיהיה שבוע מהמם .

../images/Emo214.gifיוזמה מקסימה!!!!../images/Emo99.gif

5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע- 1. אוניברסיטת פתח תקוה (רק שבאמת אקרא לפני השיעור את כל היחידה
) 2. אוניברסיטת רמת אביב (במיוחד בגלל שאני מבינה את כל החומר ויש לי שם חברה טובה!
) 3. גלית באה לישון אצלי (ואנחנו עושות ממ"ן ביחד ואולי נצא עם שלישלי!) 4. שאני קונה מגפיים בע"ה
5. וואו. ממש קשה
. לקנות מתנת יומולדת לאחי! 11.11 4 משימות שיש לכם לעשות השבוע- 1. לתייק את הדפים במשרד (אני שוב אוגרת...ZZZZ) 2. לקרוא יחידה מספר 2 בפסיכולוגיה 3. לעשות ממ"ן ראשון 4. לכתוב ברכת יומולדת לגיסתי באיחור ענקייי 5. לכתוב ברכת יומולדת לאחי / להכין כדורי שוקולד 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע- 1. מישהו. 2. שלי. 3. זה בחיים לא יקרה. 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע- 1. שהיא תגיד לי שהיא מתגעגעת ושנפגש כבר. (אין מצב..) חודשים לא ראיתי אותה. ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך [ותמצאו! לא אכפת לי! חייב להיות! ]- לדעת שאני קונה מגפיים חדשות

כשאת קוראת בשמי פתאום אני חושב אולי זה לא אני

5דברים טובים שצריכים לקרות השבוע-
אחי חוזר מפולין הוא שם עם הכתה שלו (הוא המורה)
בחירות בירושלים יהיה פאנן
פעילות התנדבות עם הילדי בר מצווה שלי
אולי מיקה
אני אסיים את השולחנות
4משימות שיש לכם לעשות השבוע-
ללכת לאחותי להיות עם הבנות שלה ולארגן את הבית לעולל החדש
ללכת לבחור
לעשות את השולחנות שאמא שלי מבקשת ממני כבר שנה לעשות
להמשיך להציק לאנשים שיבואו להופעה של איתמר!!!!!!! 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע-
מיקה
אחותי
אחי 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע-
שיגיע חורף אמיתי!
לפגוש את מרוני שוב:(:(:( ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך [ותמצאו! לא אכפת לי! חייב להיות! ]-אמממממ ממממממ לקום בבוקר שיש כלום לא עצוב ברדיו . שבוע דבש

inbarIL

New member
אני:)

5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע- -אנשים טובים -לסיים עם המבחן בסוציולוגיה -מוזיקה -להתרגש מחר -לא יודעת 4 משימות שיש לכם לעשות השבוע- -ללמוד לסוציולוגיה -להיפגש איתו -להשלים שעות שינה -לעבור אותו.. 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע- -ע.ח -ס.י -ל.נ 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע- -חיבוק שאני צריכה ממש -לסיים להלחין ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך [ותמצאו! לא אכפת לי! חייב להיות! ]- היה היום יום יחסית טוב בבצפר

../images/Emo126.gifאני מנסה, לא מבטיחה להצליח.

בוחרת פעם ראשונה בחיים [?...]
די נו, אין לי
ללכת לבצפר.
ללכת לבנק
לחפש עוד עבודה
לכתוב באופן מסודר את היומן מסע מפולין
חברים מבצפר
כנ"ל
כנ"ל
שאני אלך לבצפר החל ממחר ועד סוף השבוע
משהו מעניין.. ונחמד.
כשהייתי תינוקת הייתי חמודה וכולם אהבו אותי. [לפחות אז
]

טעות מן העבר, את לא מרפה../images/Emo4.gif

5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע- 1. מוקד שמועה
אני צריכה כסף! 2. יום של"ח מחר לירושלים
3. שבוע הבא טינק אחרי שבוטל 4. צופים :) 5. יומהולדת לאחותי:) 4 משימות שיש לכם לעשות השבוע- 1. להתכונן לביולוגיה 2. להתכונן לכימיה
3. לדבר עם חניכות בקשר להרשמה
4. להתאמן בגיטרה 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע- 1. אנשים מטינק 2. לא יודעת
2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע- 1. שיחזירו ת'מבחנים בתנ"כ!!!1 2. שיהיו מלא מוקדי שמועה
ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך [ותמצאו! לא אכפת לי! חייב להיות! ]- אממ
קניתי בגדים?

גשאתה גמור כ"כ,שב בשקט אל תברח...

הכל כדי לא לחשוב כרגע. 5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע- שיהיה טוב נטו.אבל אם לחפור בזה אז-שהיא תחלים,שלא יכאב כ"כ,שיהיה לי שקט,שירד הלחץ,שלא יהיו צעקות וריבים. 4 משימות שיש לכם לעשות השבוע- לראות אותה,לשמור עליה,שיעורי נהיגה+ללמוד לתיאוריה,עבודה במשפטים+משפטים. 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע-רצון זה דבר יפה... 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע- שיהיה טוב,הלתעורר ולגלות שהכל היה חלום. ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך [ותמצאו! לא אכפת לי! חייב להיות! ]-שיהיה טוב.

למעלה