רק רציתי לאמר לכולם

אהובה.א

New member
רק רציתי לאמר לכולם

בוקר טוב ושמח בוקר עם הרבה כייף ואהבה בוקר עם שמש זורחת בפנים ובוקר שהחל עם סיום לילה כייפי מאוד נהנית להיות בפורום זה. אנשים מקסימים ,אמיתיים, נעימים ומגלים חמימות מהממת ותודה לכולם על קבלת הפנים הנהדרת אשר לה אני זוכה כאן אוהבת אתכם מבלי לראותכם אהובה

051928773@gn

New member
בוקר טוב.

זה נחמד לשמוע שיש עדיין אנשים שמחים בעולם אבל אני עדיין מחפש אהבה.

אהובה.א

New member
לידיעתך

לא מספיק לחפש אהבה. צריך גם לרצות אותה. ואני לא מתכוונת לאהבת הגוף. זהו דבר שממש קל להשיג. הכוונה באהבת נפש. באהבה ללא גבולות. באהבה שנשארת בלבך כל עוד נשמה באפך. חז``ל אמרו לא פעם שהאדם זהו גוף שפועמת בו נשמה. אנחנו , החילונים, תופסים את האדם כנפש הלכודה בגוף. ולכן לא אחת קורה שזוג מתאהב בגוף ולא בנפש. אגב , אותו זוג לרוב נפרד בשל סיבה זו או אחרת. לרוב בשול העובדה שהבן זוג השני שינה צורה חיצונית - למרות שפנימיותו לא השתנתה - או הזדקן יותר. כאשר תפגוש באהבה האמיתית , אתה תדע ותרגיש אותה בנפשך. תאהב את בת זוגתך בכל מצב. ברגעים היפים שלה. בזמן חולי,שלא נדע. בזמן עצב ובזמנים שמחים. צריך לקבל את בן הזוג השני ללא פשרות - כל זאת במידה וישאהבה אמיתית. בהצלחה לך והלוואי ותשיג את כל אשר אהבה נפשך. אהובה

אהובה.א

New member
חה חה חה חה

הפעם באמת הצחקת אותי. לי?????????? לי יש את כל האהבה האפשרית שבעולם. יש לי אהבת אישה לבעלה. אהבת בעל לאשתו. אהבת אם לילדיה. אהבת בנים לאמם. אהבת חברים קרובים. אהבת אחים והורים. אהבת נפש שעליה כתבתי כאן לפני מספר ימים. אהבה ללא פשרות וללא גבולות. כן , דוושה. יש לי אהבה. הלב שלי מלא ועמוס באהבה. ולכן אני מסוגלת להעביר חלק מהאהבה שברשותי לכל העולם. עוצמת האהבה שיש ברשותי ממלאת את הנשמה שלי . וזו גם הסיבה שאני שמחה בחיי. אני מאוד מאושרת. מקבלת את כל הטוב שיש בחיים. גם כשקשה מעט - יודעת כיצד לעשותו קל. גם כשרע לי לעיתים - מנטרלת את הרוע ומפיקה את המיטב. ואותה אהבה שיש לי , הלוואי ותהיה גם אצלך. מכל הלב. אני לא חושבת שחיי הם אשליה אחת גדולה. אני גם לא אומרת שקל תמיד. אולם מהקשיים הקיימים בחיינו - אנו לומדים להתחזק. לומדים לחיות טוב יותר. אהובה

Dovsha

New member
אהוב אהוב אהובההההה

ההודעה הזו נכתבה טרם קראתי כמה דברים אחרים.... :] שמחה בשמחתך ובאהבתך כי אהבה היא סם החיים ומי שנמצא בתוכה ויודע לחיות אותה ולשמור עליה הוא המאושר באדם. רק טוב שיהייה לך דובשה.

רותי ב.

New member
אני לא בטוחה

שככה בדיוק קוראים למה שאתה מחפש, אבל גם אני מאחלת לך למצוא. וכן, מסכימה מאד עם הדברים שאהובה הגיבה לך.

רותי ב.

New member
ערב טוב, אהובה

למרות שלא עניתי בבוקר, הספקתי לקרוא ולחייך על השמחה הסוחפת והמדבקת שלך, ואוהבת להתקל באנשים שמקרינים אושר וטוב ואהבה באמצע הדרך. שמקרינים את זה מתוך תוכם, מתוך פנימיותם, ומפזרים רסיסי אושר לכל העולם. והלוואי שגם העננים שמעיבים על כל הכיף הזה, ומזכירים לנו כאבים יתפזרו כבר, כדי שהשמחה תהיה אמיתית, בפנים כמו בחוץ. ובכל המקומות כולם.

למעלה