רק רציתי לאמר.....

ו נ י ל

New member
רק רציתי לאמר.....

שהיום לקראת השקיעה כשטיפטפו השמיים הרמתי מבט למעלה וראיתי את הדבר הכי יפה שראיתי בתקופה האחרונה: קשת גדולה מלאה מבריקה ונוצצת !!! רק חבל שלא היה לי עם מי לחלוק את הרגע ...

לוניל...

סתם רציתי להגיד לך שאני מקווה שבקרוב יהיה לך עם מי לחלוק את הקשת....

../images/Emo8.gif היה לי עם מי לחלוק, אבל... ../images/Emo8.gif

לי היה עם מי לחלוק, עם שתי הטרוריסטיות של המשפחה, האחייניות הקטנות שלי... לפחות היו 10 דקות של פסק-זמן מהצרחות הנוראיות, שרצות בבית בימים האחרונים (עד שיסיימו את השיפוצים אצל אחי בבית). תאמינו לי, שטיפול משתי הטרוריסטיות האלה (צרחות בסטריאו נון-סטופ), אני לא מאחלת גם לשונאים שלי!

Sefy

New member
היית צריכה לקרוא לי ../images/Emo8.gif

אני מסתדר מעולה עם ילדים, אנחנו באותה רמה שיכלית

אני מסתדרת מעולה עם ילדים, אבל...

יש לי בעיה להתמודד עם הצרחות שלהם. אני ילדה לא רק בחברת ילדים, אבל לא יכולה לעמוד בצרחות, הרעש מפוצץ אותי.

דן צ

New member
היצירה השניה בסולם אלוהים

היצירה הראשונה והכי טובה שלו הוא גוף האישה במיוחד גוף של מישהי מיוחדת....

או-אה

אמנם אורח פורח, אבל כשאתה מחליט להתארח שווה לקרוא. ואם כבר אתה מדרג, אז נא לשים לב: יצירה ראשונה- גופו של הגבר... (גם כרונולוגית וגם בסולם ריכטר
)

דנטל

New member
אני דווקא חושבת שהוא יותר צודק

בקשר למיוחדת - אני אסמוך עליו שיש לו טעם. בכל זאת, מדובר באשה. גוף האשה הוא הרבה יותר יפה גם בעיני. כרונולוגית זה נכון, ובתור אב-טיפוס זה גם לא רע, אבל הדגם השני יצא הרבה יותר מוצלח. אני אדם של פנים. גוף לא ממש עושה לי את זה. לא אומרת שאף פעם לא התלהבתי מגוף, אבל זה לא כמו מה שפנים מסוגלות לעשות לי. בכל זאת, אם אני צריכה להשוות - נשים שולטות. זה בעניין יופי. בעניין האיכות של הגוף - גוף הגבר הרבה יותר מושלם. פשוט מערכת חיסונית הרבה יותר חזקה. לא יותר חזקה מהמוות שאשה מסוגלת לעשות לגבר, אבל חזקה. אם נחליט שהם באמת המין החזק, זה יהיה בעיקר בזכות איך שהמערכות שלהם עובדות.

מממממ....

אם הגוף שלהם יותר מושלם מבחינה "מכנית" והמערכת החיסונית שלהם חזקה יותר, איך זה שאנחנו חיות יותר שנים? ובנוגע ליופי, כן גוף האישה הוא יפיפה, אבל אני לא מוותרת על הגוף הגברי (לא שלי, שלהם
)

ו נ י ל

New member
בדיוק מאותה הסיבה ש...

אצנים, שאצלם הלב פועל בצורה יותר יעילה, נוטים יותר להתקפי לב. תלמדי כמה שנים ביולוגיה\ רפואה ותביני לבד... ונילה מסכימה עם דנטל

למעלה