רק רציתי לבשר...

Slayerized

New member
רק רציתי לבשר...

שהתסריט של Daria Morgendorffer: The World Is Just Too Much כבר הושלם, והתחלתי לתכנת. חילקתי את התוכנית לחמישה שלבים: 1. פרולוג 2. חלק ראשון - Shine On, You Crazy Daria 3. חלק שני - Dial M For Morgendorffer 4. חלק שלישי - A Long Kick Goodnight 5. חלק רביעי - The Good, The Bad, And The Cynic בכל מקרה, כבר כמעט סיימתי את הדמו, ואני עומד להפיץ אותו לבטא-טסטרים שלי (אלו שיבדקו שאין באגים). וכן, אני סתם כותב את זה בנסיון נואש להזיז קצת את הפורום. וגם בגלל שאני רוצה קצת צומי. וכן, אני סתם כותב

ברכות על הניסיון הנואש

להחיות את המתים- ז"א הפורום. קצת תמיכה- המשחק נשמע מצוין. אני אולי אפילו אפתח לכבודך מועדון מעריצים.. אם אני אקבל עותק חינם של המשחק המוכן, כמובן. או לפחות את הדמו... עד כמה שאני שונאת אותם, אני אקריב את עצמי למען דריה... וכדאי לך שזה יהיה טוב!

Slayerized

New member
יהיה דמו...

כמה דברים. 1. למשחק אין גרפיקה, בכלל, לפחות בינתיים, והוא מבוסס על טקסט בלבד. זה נעשה משיקולים כמו אובססיה שלי לקווסטים ענתיקות של טקסט נטו, וגם חוסר יכולת גראפית. 2. הדמו יגיע כאשר אני אסיים את שכתוב הקוד של הפרולוג (החלטתי לעשות כמה שינויים). אז יבוא שלב הבטא-טסטינג הסופי, שבו אני אבדוק אם לחלוטין אין באגים במשחק, ואז המשחק יישלח לקימפול אצל חבר מתכנת שיהפוך אותו לתוכנה עצמאית לכל דבר (או לפחות ינסה). את העלילה, כבר הפצתי ברבים? אני לא בטוח, ועצלן מדי בשביל לבדוק בהודעות. אם לא, אז אני אספר... אם אתם רוצים לשמוע בכלל, כמובן. עמית, שמקריב שעות שינה בשביל "Project Morgendorffer"

נראה שאנחנו היחידים שנשארנו

עם הפורום הזה בימיו החרונים שבהם הוא נמוג מן העולם... אבל כיוון שממש אין לי מה לעשות עם עצמי אני אשאר בפורום ואדבר עם עצמי. בכל מקרה, זה טוב לדעתי שהמשחק הוא משחק טקסט, זה לא גורע ומפעיל את הדמיון.. ואני לא רוצה לראות על המסך ציורים חסרי כישרון של דריה- זה יגרום לי לבכות. וכן, אם זה מעניין מישהו, אני מעוניינת לשמוע על העלילה. משום מה אני מרגישה מאוד מטופשת עכשיו... אולי אני אלך לתלות את עצמי על איזה עץ כדי להפיג את השיעמום....

Slayerized

New member
אהמ...

אני לא יודע אם לתת פה קווי עלילה מאוד בסיסיים או להיכנס לפרטים... דאמיט. את יכולה לשלוח לי הודעה באיסיקיו, אם יש לך? (96124010) אני אראה אופליין, אבל זה בגלל שאני באינויזיבל כרגע...

אני מעדיפה לא להתעסק אם אייסיקיו

הוא גורם למחשב שלי אלרגייה.. וגם לא ישנתי כמעט יומיים, אז אני לא ממש קשירה לבצע שיחה אינטיליגנטית עכשיו עם אף אחד.. אולי מחר. או היום? כבר אחרי 12 בלילה אז טכנית היום כבר מחר. <-- על זה בדיוק דיברתי, כשאני לא ישנה אני מתחילה לדבר שטויות. אני אשאיר את המספר שלי לכל מקרה, רק שאני לא מבטיחה שהמחשב שלי בכלל יעבוד מחר, שלא לדבר על האייסיקיו. ואני מצטערת שאני כזאת נודניקית, פשוט ממש אין לי חיים או משהו יותר טוב לעשות... ICQ # 106993585

Dracos Love

New member
אממ ../images/Emo108.gif

מזל טוב! אני מניחה שאנחנו נהיה השחקנים הראשונים של המשחק? *מתחנפת* בכל מקרה, אם אתה צריך עזרה בעלילה, פנה אלי או אל אחותי הדומה בצורה מפחיד לדריה. והיא שונאת שאומרים לה את זה. האיציק שלי מושבת משום שהוא דפוק לגמרי. עוד כמה ימים אני אמחק אותו ואתקין מחדש - בפעם ה-100. שאלה קטנה - מי הצביע לקוין בסקר?
*עייפה* בוקר טוב!?

Slayerized

New member
בוקר טוב.

המוח שלי כרגע מושבת מדי בשביל לסיים את התכנות של הדמו... ארג. למה בכלל התחלתי להתעסק עם הקוד מחדש? מסר עתידי לעצמי: די עם הפרפקציוניזם

offspringer

New member
אני אגיד לך למה

אתה מחפש פרוייקטים כדי להוכיח לעצמך שאתה עדיין חכם (אני לא מחמיא, אני מנתח) ואם תכשל אתה תשקע בדיכאון, לא שעכשיו אתה הכי שמח... נכון?

Slayerized

New member
אני אגיד לך מה

אתה מנסה לעשות בדיחות לא מוצלחות שנוגעות לאינטליגנציה שלך, ואין לך אפילו מושג בקשר ליכולות השכליות שלי. ולמה? כי אתה חושב שאם תנסה להשפיל אחרים זה ישמש הוכחה שהאינטליגנציה היא בשחקים. והיא לא. כיצד אני יודע? קוראים לך על שם The Offspring... להקת פופ-פאנק עלובה, כמו כל שאר הלהקות שסקייטרים שומעים... Punk´s Not Dead. It Only Sucks Now...

Slayerized

New member
שגיאת כתיב:

"שנוגעות לאינטליגנציה שלך" = "שנוגעות לאינטליגנציה שלי"

Slayerized

New member
אממ, שחקנים ראשונים אתם כבר לא תהיו

מוקדם יותר הערב סיימתי את הדמו, ושלחתי אותו לחבר טוב שלי, שתפקידו, כמו שהחלטנו קודם, יהיה לבדוק את הקוד של התוכנה, ולאתר באגים. הוא ביצע את תפקידו כהלכה ואפילו תיקנתי כמה בעיות שלא חשבתי עליהן קודם. ככה שהדמו מוכן ומגומר. השאלה היא האם אני אמצא דרך להפוך אותו לתוכנה עצמאית ולא לקובץ שצריך להוריד בשבילו תוכנה מיוחדת על מנת להפעיל אותו. מה שכן, אם עד סוף השבוע הזה אני לא אמצא דרך לעשות זאת, אני אפיץ את הדמו כמו שהוא... תהיו מודעים לעובדה שזאת גרסת בטא (כלומר גרסה לא מגומרת). מה ששלחתי לחבר שלי היה אלפא (גרסה לא מגומרת שלא מופצת לציבור). ככה שאם אתם מאתרים באגים - דווחו, ומייד! עזרה בעלילה? אהה, את זה אני לא ממש צריך. עלילה כבר יש, נראה אם אני אזדקק לטיפים בנוגע לניואנסים הקטנים בעלילה... בכל מקרה - מחר אני מתכוון לחרוג מהמנהג שלי (לתכנת בלילה בלבד) ובבוקר להתחיל לכתוב את הפרק הראשון (עד עכשיו היה פרולוג) - Dial M For Morgendorffer. (כן, שיניתי את השמות של הפרקים. ולא, לא אכפת לי מה אתם חושבים על זה). ואני לא יודע מי הצביע לקוין בסקר, אני הצבעתי לאפשרות האחרונה... חחח. בוקר טוב.

למעלה