רק רציתי להגיד לכולכן שאני *לא* הזמנתי היום את הסרט דרקון אדום בהום סינמה. זה הכל
מ מיצי007 New member 23/10/03 #1 רק רציתי להגיד לכולכן שאני *לא* הזמנתי היום את הסרט דרקון אדום בהום סינמה. זה הכל
S *superstar* New member 24/10/03 #5 מצד אחד כל הכבוד על הכוח רצון!! מצד שני.. זה דרקון אדום.. זה אד.. עם צינורות ואישפוזים... איך אפשר שלא?? *דיד*
מצד אחד כל הכבוד על הכוח רצון!! מצד שני.. זה דרקון אדום.. זה אד.. עם צינורות ואישפוזים... איך אפשר שלא?? *דיד*
מ מיצי007 New member 24/10/03 #7 כנראה שלא הבנת את מטרת הכוכביות שמתי את הלא ככה *לא*.... מה שאומר שראיתי את הסרט בהום סינמה
מ מיצי007 New member 24/10/03 #8 גם אני ראיתי בקולנוע פעמיים פעם אחת שילמתי,ופעם שנייה לא-זכיתי בכרטיס זוגי לסרט אז הלכתי שוב כמובן
מ מיצי007 New member 25/10/03 #13 לא,את דרקון אדום אין לי כי אני מחפשת אותו בגרסה המיוחדת של המלא תוספות. בעעעעע,אל תזכירי לי. בכל מקרה אני חמה אש עליו מאז שראיתי שוב את דרקון אדום,זה בלתי אפשרי!
לא,את דרקון אדום אין לי כי אני מחפשת אותו בגרסה המיוחדת של המלא תוספות. בעעעעע,אל תזכירי לי. בכל מקרה אני חמה אש עליו מאז שראיתי שוב את דרקון אדום,זה בלתי אפשרי!
פ פנינושה New member 26/10/03 #14 מיצי אם תמצאי את גירסת האספנים הזו אנא עדכני אותי. גם אני רוצה לקנות אותה.