אמממ....יהיו לנו אנשים מממממממש מגניבים מהמגמת תיאטרון- כמו שחר- ביג וכל מיני מלאאאאאא אחלה שיכבה!! וגם חזן...... אבל חזן ובריאן אפקטים זה יחד..... חחחחחח מה נעשה בטיולים מי ישעשע אותנו..... חחחח אממממממ..... עדיף לא להיות ביובל כי שם כל הפגים מהכיתה שלנו וזה חרא!!!!!!!
אין לי מושג עדיין לאיזה תיכון אתה הולך יצחק לא אומר לי כלום דבר אליי ברור איזה תיכון ובאמת שכחתי מהברבונה שלנו איך היא? או שזה בכלל הוא? עושה לך בעיות?
היום בארוחת ערב הבנתי פתאום שיצחק זה השם הפרטי של רבין ולא של הרצוג תאמינו לי שהכי טוב זה להכיר מלא אנשים ולהכיר מלא אנשים חדשים בדיוק כמו שיהיה לי ביובל תעשו לכם חיים (עם אפי........)
ברי רבין הכי טוב אני ואתה, (אפי)F, נעמה קיצור לנו יהי מלא חברים חדשים וחברה גם של היובל וגם של רבין ולהם יהיה רק חברה של היובל כי הם מכירים שם כבר את הרוב הרי.......
השכבה בתיכון היא בערך 260-270 ילד ושאתה מכיר איזה 80 מהם זה הכי טוב ככה אתה גם בא שאתה מכיר מלא אנשים וגם יש לך מלא אנשים להכיר ועוד שמלא אנשים מאאאגניבים (בשפת אורציפורצי) יהיו איתנו אז אם אתה לא הולך ליובל אתה יכול רק לקנא
הלא רחוק).... אגב זוהר... כן זה ברי האחד והיחיד אני כבר פה בפורום שנים אם לא עשורים... ואגב צרפתי לא יודע מה איתך אבל אני מעדיף להכיר הרבה אנשים חדשים.. ודבר שלישי: אפי???????????????????????? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד 3 שנים....