רק רציתי להגיד לכם

yakir31

New member
רק רציתי להגיד לכם

שאתם אחלה פורום! אתם עונים ממש מהר לשאלות.. וגם נחמדים.. [= ד"א אני היום קניתי את אמריקן אדיוט(אמרתי את זה כבר?) ולא שמעתי עוד את כל השירים אבל הוא טובבבב.. מה השיר האהוב עליכם? (שמעתי את 1,2,3,4,11)

yakir31

New member
ד"א

קיבלתי שרוך לפלאפון של גרין דיי כשקניתי את הדיסק היה כתוב שזה בלעדי לטאוור רקורדס או משהו.. לכם יש? (ותכתבו מה השיר האהוב עליכם^^)

yakir31

New member
וסליחה שאני מציק

יש לי עוד שאלה; יש להם אתר בעיברית?? (תענו על הכל [תודהה..]: 1. מה השיר האהוב עלייך? 2. קיבלת שרוך כשקנית את א"א? 3.יש לגרין דיי אתר בעיברית?

healing drug

New member
תשובה//...

זה האתר הישראלי של גרין דיי: http://www.tipo.co.il/zone/links.asp?zone=60418343939822
השיר האהוב עלי זה brain stew ומהדיסק א"א זה שיר 7- give me novacaine
אני לא קיבלתי שרוך כי הם היו מניאקים ובאותו זמן היה תשרוך והם לא רצו להביא לי אותו למרות שקניתי את הדיסק הזה (פשוט זנות שונאת את הטאוור ברחובות!!!) וזהו זה כל התשובות לשאלות ששאלת...(שאני עניתי)

whatascene

New member
הם באמת מנייקים בקטע הזה..

יש לי כבר את הדיסק.. אני לא אקנה שוב.. ויש להם שם שקית מלאה בשרוכים האלה (שאפילו לא כ"כ יפים, כן?) אבל הם לא מוכנים להביא.. מעצבנים..

whatascene

New member
זה שרוך לפלאפון

שכתוב עליו גרין דיי ויש את הציור של היד עם הרימון

זהו!../images/Emo163.gif

אני וחברה שלי ביקשנו כבר פעמיים מהמוכר בטאוור רקורדס בהרצליה שיביא לנו, והתחננו ואמרנו שקנינו פה כבר את אמריקן אידיוט (מה שנכון) אבל הוא סירב. נראה לי שהאחראית משמרת הייתה שם. הזונה הקטנה תמיד שם. >< גם ביקשנו בטאוור רקורדס בעזריאלי אבל אמרו לנו שניגמר. טסס, עלק נגמר.

whatascene

New member
חח כן גם הם נחמדים כמו נעל..

כל המוכרים שם אומרים שנגמר, אבל מסתובבים עם זה על הצוואר..

whatascene

New member
בא לי לתלוש להם את זה מהצוואר

כאילו מה הם כבר צריכים את זה.. נו.. מייבי נקסט טיים..

whatascene

New member
אין לי יותר מה לקנות שלהם!

זה יהיה להתחיל לקנות הכל פעם שניה.. =/

לי יש עוד....הממ..../images/Emo163.gif

אינסומניאק, שנניגנס.. קרפלאנק, 39/סמות'... אינטרנשיונל סופרהיטס אולי.. בלע. מספיק הזדמנויות, אבל.

whatascene

New member
לא יודעת..

אני לא בטוחה שאני בכלל רוצה את סופרהיטס.. כאילו, חוץ משני שירים אין שם שומדבר חדש.. נחפש כבר משו.. נסתנן להם לתוך הדלפק או משו..

למעלה