רק רציתי להגיד לפורום החביב

פוליקר

New member
רק רציתי להגיד לפורום החביב

שתהיה שבת שלום. אני בד"ר מבלה את סופ"הש לבדי בבית כשכולם נוסעים לאמא ולסבתא ברמלה אבל השבת החלטתי לנסוע גם כי דודה שלי חוזרת מארה"ב ומביאה מתנות :) איפה שיש מתנות אז אריק שם (זה כמו שאומר: "איפה שאריק נמצא אז ווילו שם :) בכל אופן שבת שלום לחברים החביבים :))

סוף שבוע מצויין לכולם../images/Emo24.gif

ומזל טוב לעדי

../images/Emo140.gifעדי קואלוש

happy birthday שיהייה לך אחלה של יום הולדת אני מקוה שתגשימי את כל מאווייך שתגדלי למצוות ומעשים טובים כל הקואלות כאן מוסרות לך גם כן יום הולדת שמח

willo1

New member
חחחח

אני בעד לשנות טיפה את המשפט- "איפה שווילו נמצאת-אריק שם" איך זה נשמע?
מה קיבלת בסוף מתנה?

../images/Emo8.gifאריקוש ידידי

קראתי את כרטיסך האישי הבוקר ואהבתי את הציטוט שלך משירו של גון לנון נדהמתי ממש כי בעלי דניאל שלי משתמש בציטוט הזה שנים וזו החתימה שלו בסוף כל אימייל אז מי היה מאמין יש לך מן המשותף עם דניאל איזה יופי פשוט לא להאמין כמה אנשים יכולים להיות דומים בדיעותים ועם זאת שונים כל כך יופי אני מתכננת לספר לדניאל עליך ואגב אתה צודק באנגלית המשפט הזה באמת נשמע יותר טוב מקוה שקיבלה מתנות מהדודה שחזרה מאמריקה שאלה לי אליך היית פעם באמריקה? עוד שאלה קטנה אתה מעריץ של החיפושיות ושל לנון בפרט? טוב אני אפסיק לבלבל לך את המוח שיהייה לך שבוע טוב

פוליקר

New member
גולדי מאור

כמו גולדה מאיר :) סתם, זה ההומור המעפן שלי, אל תתפלאי אם לא הבנת מה קשור... אז.. נחמד שאהבת את הציטוט, והאמת? לא יצא לי להיות עדיין באמריקה. דיברתי איתה על זה אתמול והיא דווקא תומכת שאני אסע, מה גם שקרובים- רחוקים של המשפחה קיבלו לידיהם בעלות על עיתון מאוד מכובד שם באיזור העשירים באל אי אז גם ככה אני חושב ללמוד עיתונאות ויכול להיות שזה ייצא טוב... אבל לפני ארה"ב אני מתכנן לנסוע לאבא שלי בפינלנד כדי לבקרו וגם כדי לעשות אזרחות פינית כדי שיהיה לי דרכון של האיחוד האירופאי וככה לא יעשו לי בעיות באף מקום :) בקשר לשאלה אם אני אוהב את הביטלס ואת ג'ון לנון, אז את הביטלס ניסיתי לשמוע המון פעמים אבל לא כל כך התחברתי עם כל זה שהם נחשבים גדולים. את ג'ון לנון בסולו אני מאוד מאוד מאוד אוהב. מאודדדד. יש לי כמה דיסקים שלו וגם את החדש שיצא לו של ההקלטות הנדירות יעני... אבל עם כל הכבוד, הזמר מס' 1 שלי הוא קט סטיבנס שכידוע התאסלם, אבל נראה לי שהוא יוציא בשנים הקרובות דיסק, כי בזמן האחרון כל הזמן הוא מגיח לתקשורת איכשהו (קליפ בMTV, או פרס נובל לשלום שהוא קיבל על תרומתו לעולם (למרות שכולם חושבים שהוא תומך בטרור.)) זהו :) ואגב, הזמרת היא טרייסי צ'פמן האדירה :) שבוע טוסט

חחחחחחחח מחמאה

אולי לא להשוות כמעט לגולדה מאיר יכול להיחשב למחמאה אבל כמדומני היא היתה כל כך מכוערת אלוקים יסלח לי נשמתה בגן עדן טוב אז גם לדניאל שלי יש את כל האוספים והמיוחדים של גון לנון יש לו גם חומר קריאה וכל מיני אוספים מאוד נדירים שבעתיד אם חס ושלום נצטרך כסף נוכל למכור לגבי קט סטיבנס אני מצטערת אריק אבל מאז שהוא התאסלם אני לא סובלת אותו וזה לא שאני שונאת מוסלמים אני שונאת את מי ששונא יהודים טוב אני מאחלת לך שבוע טוב ואני מקוה שאולי תחשוב בעתיד לבוא לבקר באוסטרליה

אריק כחובב גון לנון

זה בשבילך ואני אספר לך על מקומות אלו התמונות האלה זה מסנטראל פרק בניו יורק האנדרטה היא לזכרו של לנון ממוקמת באיזור שבפרק היכן שלנון נהג לטייל עם יוקו זה המקום האחרון שהוא טייל בו בבוקר שבו הוא נרצח התמונה הנוספת זה האיזור בפרק איפה שנהג לטייל מקוה שתהנה ומקוה שהעשרתי את ידיעותייך קצת לגבי לנון

willo1

New member
למה הוא לא אומר

איו מתנה הוא קיבל? שמא לא קיבלת אריק?

השאלה היא לא מה היא תביא לך

אלא מה היא תביא ל-נ-ו... כולנו זוכרים איזה ערמת מתנות אסף הביא לנו כשהוא חזר מהחצי שבו שלו בארה"ב! כל הקומונה חטפה ג'ט לג רק בגללו. עקבנו בדריכות אחרי ההודעות שלו מ- 2 לפנות בוקר, ארבע לפנות בוקר, חמש וחצי בבוקר ועד שהוא התייצב על 8 בבוקר בדיוק!
שבוע טוב ומבורך שיהיה לך אריק ולכל באי ובאות הפורום (אכן חביבים)

תודה רבה

עד היום לא ידעתי שעקבתם בדריכות אחרי ההודעות שלי בדרך כלל יש התעלמות גורפת....... בכל מקרה בפעם הבאה תכינו רשימה ואני אביא

למעלה