רק רציתי להגיד שאני גאה

יובל16

New member
רק רציתי להגיד שאני גאה

בעצמי!!! אמרתי להורים שלי... טוב, לא בדיוק היום, אבל אמרתי להם!!! זהו, רק רציתי לשחרר את זה!!!!! והערבה נוספת... אני שונא להיות בדיכאון! זה נורא מדכא... (שזה בעתם המהות של דיכאון.)

MARMELAD

New member
מזל טוב !!!!!!!!!!

ספר... ספר... אני רוצה את כל הפרטים.... וחוץ מזה אם גם תציג את עצמך קצת זה יעזור ! גיא

יובל16

New member
הפרטים...

אני פשוט אהפוך סיפור ארוך מאוד לקצר... אז ההורים שלי חוזרים מטיול לספרד ואני, כבר בשנייה שהם עוזבים לשדה תעופה, אומר לעצמי שכשהם חוזרים אני אומר. למה? כי אני פשוט חייב! אז עברו שבועיים ומשהו והם חוזרים... אני מהבוקר בלחץ. טוב, בערב הם מגיעים, אחותי בגדולה מאוד טסה לכריתים עם חבר שלה ואחותי השנייה, גם היא יותר גדולה ממני, טסה לאילת. אז זה רק אני וההורים. טוב, אז בערך משמונה אני מנסה לחפש את הרגע המתאים... לא מצאתי, לא מצאתי... השעה הייתה כבר 10:30. הם בינתיים עלו לחדר. אני בסלון חושב מה לעשות. בסוף עליתי למעלה. היה כבר 11. אני נכנס לחדר שלהם. "יש לי משהו חשוב להגיד לכם"... "מה?" הם שואלים, "רציתי להגיד ש... שאני... האאא... רציתי רק להגיד ש..." ככה עברו חמש דקות. אז שבסוף אמרתי "אני אוהב בנים!" ודווקא הם הגיבו יפה. אמא שאלה פרטים ואבא ישב בשוק... זהו. אחרי שבוע הם אמרו לי משהו בעניין, לא זוכר מה... אז זה הסיפור של היציאה מהארון (אף פעם לא הבנתי את המושג!) וביקשת שאני אציג את עצמי: אני יובל, בן 16 מהרצליה. לומד בכיתה י"א במגמות ביולגיה- כימיה מורחב. אף פעם לא היה לי חבר, ואני לא ממש מחפש אחד גי עדין לא השלמתי עם הכל. אף פעם לא הייתי המועדון/פאב/כל דבר כזה. היה לי ניסיון אחד (ואני מתחרט עליו! איכס...) זהו... נראה לי שאמרתי הכל. בטח לא מעניין אותכם איך אני נראה...

../images/Emo6.gif וואו! יובל! איזה יופי... ../images/Emo34.gif

אני כל כך גאה בך... וכל כך מקנא בך... איזה אומץ... אני יודע שגם אני אצא מתישהו...אבל מתי??! עד מתי בארון...

לירוי25

New member
כל הכבוד גבר!!

שחקת אותה ואני גאה בך על כך!! פרט קטן בסיפור לא הובן לי כראוי - "היה לי נסיון אחד..איכס!!" לא נהניתי כי זה היה בחור או בגלל אותו בחור ספציפי?

**שניצל**

New member
שיחקת אותה!!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo34.gif

הלוואי ולי היה את האומץ סבבה לך ואני גאה בך

Zan-Zan

New member
וואו גם אני רוצה!!!!

אתה רציני, אתה בן 16 וכבר ההורים יודעים!? אתה לא מציאותי?! איזה כיף לך!!!!! אני גם רוצה להוריד את כל הנטל הזה מהגב שלי... מאיפה כל האומץ!? טוב הייתי רוצה לבר איתך בהיזדמנות! וגם אני שונא להיות בדיכאון, והיום הייתי כל היום!!!!

למעלה