רק רציתי להגיד שלום

רק רציתי להגיד שלום

אני נוטשת את הפורום.. (אם זה מעניין מישהו) מאחר ואני כבר לא שומעת כמעט מוניקה סקס (עדיין אוהבת, אבל המשכתי הלאה ללהקות טובות יותר) עדיין אוהבת אותם. חושבת שיהלי סובול משורר מדהים ושחברי הלהקה מוכשרים אחד אחד. אני מאמינה שכל אחד מכם בשלב מסויים יפסיק לשמוע מוניקה סקס...ויעבור לדברים טובים יותר..(לא שהם לא טובים) ביי לכולם :)

טולָה

New member
|* |ביי + שאלה../images/Emo85.gif

אם נמאס לך/ירד לך החשק מהם/ועוד... אז אפשר להפחית בשמיעה או קצת זמן לא מוניקה וכאלה אבל מזהלא הבנתי ת'קטע של לעבור ללהקות אחרות.

amirbilu

New member
הפסקתי לשמוע מוניקה אולי חודש

אחרי שהצטרפתי לפורום...

212girl

New member
טה טה../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif

אבל...זו סיבה לעזוב את הפורום
?

מסטולית

New member
גם אני כבר בקושי שומעת מוניקה...

אבל חפיף... זה לא סיבה לעזוב את הפורום.... כיף פה!!!

אני כל כך לא מבין ת'קטע...../images/Emo168.gif

מה הקשר בין זה שהפסקת לשמוע מוניקה לזה שאת צריכה לעזוב ת'פורום כי הפסקת לשמוע מוניקה.., אנשים פה לא שומעים כל החיים שלהם מוניקה וגם אני לא... חחחח וחוץ מזה מזה לעבור ללהקות אחרות? מה ללהקות אחרות יש תור של שמיעה אצלך??? חחח
בקיצור.., מיותר שתעזבי.

חמודים אתם :)

הלהקות: מממ רבות וטובות....רשימה ארוכה ביותר :) טוב בכל אופן אני פשוט מרגישה מיצוי בקטע של מוניקה באופן כללי :)

l a d y b i r d

New member
זה לא אומר שאת צריכה לעזוב

גם ככה השרשורים פה על מוניקה מעטים (כן- מילה יפה!) ואת יכולה להישאר ולהשתתף בשרשורים שעוסקים (עוד מילה יפה!) בדברים אחרים- ולא חסר... לפי דעתי (דעתי - דעתי) את לא צריכה לעזוב.... אבל ההחלטה פה שלך... נותר לי רק לאחל לך
ולשלוח אותך לדרכך..... תהיי זהירה ותכתבי לנו מידי פעם... אוי ... *בוכה (האייקון לא עולה)* אוי... אוי .... מה נעשה? נסחפתי?!

למעלה