רק רציתי להגיד שלום....

Black snow

New member
רק רציתי להגיד שלום....

אז זהו. זה סופי. עד עכשיו רק חשדנו בדברים (אני והרופאה שלי...) אבל אתמול הדברים התאמתו לי. אני לא יכולה להגיד שכל העולם התמוטט לי, כי אני כנראה עוד לא מעכלת את הדברים, אבל אני כן יכולה להגיד שפתאום אני מרגישה כל כך לבד. לא רוצה לספר לאף אחד, כבר עברתי דברים יותר גרועים מזה (אני חושבת.... את זה אני עדיין לא מכירה...) ואף פעם לא נתמכתי על ידי אף אחד, וגם היום אני לא רוצה לספר לאף אחד על הדברים האלה.... רק פה, באלמוניות, אני מרשה לעצמי לכתוב, אחרי שאני מלווה אותכם בקריאה כבר תקופה מסויימת, מאז שהתחלנו לחשוד בדברים.... אז רק רציתי להשתפך לי קצת.... אני, שלג שחור....

lital_helmer

New member
לא לבד! ../images/Emo24.gif

שלום לך שלג...את בטוח לא לבד. אני כאן, כולנו כאן כדי לעזור, להקשיב ולתמוך. אני אשמח לשמוע עוד על מה שאת עוברת..ועל עצמך. כאן או באי-מייל. אפשר לומר שגם אני (יודעת על המחלה כבר חודשיים כמעט) עדיין מעכלת..ומנסה להבין מה עובר עלי. מקווה לראותך כאן שוב. ליטל

אילת33

New member
שלג ....../images/Emo24.gif

את ממש לא לבד, ממש ממש לא לבד! כולנו פה ביחד, אחד בשביל השני, ועושים הכל כדי להיות ביחד, לתת זה לזו, להקשיב, לתמוך.... ולעבור את זה יחד, כי הכי קל כך! את מוזמנת לכתוב לי אישית - במסר או באימייל או בכל דרך אפשרית, אני מכירה את ההשוק הראשוני, את הקוביות שמתערבבות ומשאירות אחריהן אינסוף בלגאנים, המון שאלות לא פתורות... אבל אני גם מכירה את הסדר החדש שמגיע אחר כך, את החיים היפים של מי שמתמודד עם המחלה בדרך הנכונה... תמיד שלך, אשמח לכל מילה ומילה שתכתבי, אילת

אספמיה

New member
לשלג היקרה! כל אחד ודרכו... ../images/Emo39.gif

אבל כדאי אולי להזכיר שכאשר עסוקים בלהסתיר את המחלה מכולם לא לוקחים בחשבון את כמות האנרגיה שצריכים לשם כך... ועל כך חבל, כי את האנרגיה כולה אנו צריכים על מנת לעזור לגופינו להלחם במחלה ולהבריא. אין טעם לעסוק "באחרים" כי אין לנו שליטה באופן שבני האדם (גם הקרובים אלינו ביותר מתיחסים ל"בשורה" הזאת) אני מודעת לקושי העצום לראות את התגובות של כולם מישהי כאן (חכמה) אמרה "ישנם כאלה שיכולים להכיל את הידיעה וישנם שלא" ולנו לא יכולה להיות שליטה בדבר על כן מוטב לא לעסוק בזה.. אין זה אומר שיש לי את הנוסחה ואני בהחלט מסוגלת להבין שלך מתאים לנהוג אחרת וזה בסדר גמור.. פשוט רציתי לספר לך כיצד אני מגיבה כשאני מכירה אנשים חדשים ומתפתחת בנינו שיחה אני ממהרת לספר שיש לי סרטן ובזה אני מורידה מעצמי את הצורך לחשוב האם הם יודעים ואיך הם יגיבו , אני גם באופן די מוזר מרגישה כעין שליחות לומר בדרכי המתריסה... הנה יש לי סרטן וזאת עוד מחלה!! ובבקשה תפסיקו להתיחס לסרטן כאל משהו דמוני שאפילו אסור להזכיר את שמו המפורש ונוהגים לקרוא לו "המחלה הזאת" שמתי לב שמאז שחליתי ויתרתי על כמה אנשים שלא יכלו להמשיך והתנהג באופן טבעי בחברתי ולעומת זה מצאתי כמה חדשים נפלאים שלולא המחלה לעולם כנראה לא הייתי פוגשת בהם. זהו, רק רציתי להגיד שחבל להתאמץ ולהסתיר והנה לאן הפלגתי.. המון בריאות לך שלג ואת מוזמנת להיות כאן בדיוק בדרך שתתאים לך חיבוק גדול ממני
אספמיה

אספמיה

New member
אילת על איזה צ´ט את מדברת? ../images/Emo4.gif

אין לי מושג! תסבירו לי ואתייצב... במילא אני די מכורה למחשב... אז שיהיה צ´ט
לילה טוב לכולם חלומות באספמיה
... לא לא לא סליחה לא התכוונתי חלומות נפלאים לכולכם
אוהבת אספמיה

ro ny

New member
צ´אט לא לבד

מאיפה אתם נכנסים לצ´אט - מהדף הראשי של הפורומים היכן שיש את רשימת חדרי הצ´אט אני אף פעם לא מוצאת את הצ´אט של לא לבד - תדרוך

אילת33

New member
תדרוך לצ´אט "לא לבד" - ../images/Emo24.gif

אז ככה - אצלי הדרך היא המסורתית (והיא היחידה שעובדת אצלי במחשב משום מה), והדרך הינה: סוגרת את הדף של הפורום חוזרת לכניסה הראשית של הצאט נכנסת ללובי של הצאט בחלון שמשמאל למטה רושמת: "לא לבד" ואז אני בצ´אט. נשמח לראותך ולראות את כולם שם. אילת.

יחפנית

New member
שלג

שלג שחור ....... זה נשמע כמו גשם שחור ..... כמו אחד מנפלאות הטבע הטהורים שהאנושות הצליחה לעכר . הזיהום שהאנושות יצרה כבר פוגע בדברים הכי טהורים בעולם . שלג הוא לבן . טהור . ובסיסו מי גשם שהינם המים הכי מזוככים וטהורים בעולם שכידוע מי גשם הינם מי המקווה טוהרה על פי היהדות . אגב אם כבר הגענו למקווה טוהרה .... חרף העובדה שכמו האטמוספירה גם חוקי היהדות הועכרו בחרדה רבה , הייתי רוצה לשלוח מספר שלורות על המקווה . מי הגשם , נחשבים כמים טהורים מזככים , ובעלי תכונות מופלאות . תישבע על כך חברתי שאוספת מי גשמים לשטיפת שערותיה . " שערה מעולם לא נראה כזה רך ונעים " כל הטקס של הטוהרה , הינה להתחדש . להטהר , להתנקות מאותם דברים לא טהורים . לא חובה להפוך זאת לטקס דתי , אך אני מאד הייתי ממליצה להכנס למקורות מים טיבעיים , ולערוך טקס פרטי אישי של טוהרה והתחדשות . כי במקווה גם שלג שחור , חוזר להיות מטוהר ..... ראשית ..... ברוכה הבאה . סרטן בשל יחסי הציבור הנוראיים שנוצרו לו , ובשל קירבתו היחסית למוות . אכן נשמע מרתיע בהתחלה . אך אל דאגה .... אינך לבד .... וסרטן .... אינה מילה מגונה . וכל מי שכאן בפורום על כל קשת מגוון הניסיונות השונים .... יכול להבחין גם בדברים הטובים שקיימים בסרטן . הרי לכל מטבע יש שני צדדים , וכגודל הצד השלילי , כך גודל צידו השני החיובי . ולא סתם הסינים מתרגמים את המילה טרגדיה - הזדמנות . וסרטן לא הורג את כולם ...... ואלו שממגרים את הסרטן מתוכם , במרבית המיקרים משנים את חייהם . כי כמו שאומרים , מה שלא הורג אותנו - מחשל אותנו . וכל מבריא סרטן שאני פגשתי בחיי .....מופלא ומדהים , כאילו שהסרטן יצר להם הזדמנות מופלאה לבטא את עצמם ביתר שאת בחיים . אז את עדיין בתהליך עיכול , וזה בסדר . בשלב העיכול ..... בשלב הזה , מה שהייתי ממליצה . זה לנסות להגיע למצב שבו תקבלי את מה שקורה כרגע בחייך . אחד הדברים שעוזרים לנו הכי הרבה בהתמודדות . הינה קבלת המצב . כשאינך מקבלת את הסרטן כעובדה כרגע בחייך . אז את נמצאת בתגובות שונות שבין , בריחה , התעלמות , ועד הלם , הסטריה , וכמובן , המקום הלא נחמד של ...... " למה אני " כל עוד שנמצאים במודעות הרגשית של למה אני , אז מהמקום הזה , יכולת ההתמודדות שלנו , הינה מוגבלת . אך , בשניה שהגענו לשלב , של לומר . כל התנוגדויותי לא יעזרו , ולכשאוזרים אומץ להביט במראה ולומר ..... יש לי כרגע סרטן . נקודה . אז נכנסים לאיזור אחר . שנקרא לקחת שליטה על מה שקורה מרגע זה ואילך . הסרטן בניגוד למחלות אחרות , לא לוקחות מאיתנו את יכולות ההתמודדות הלא מעטה שלנו . אנשים עם סרטן , בדרך כלל הינם אנשים המעניקים לאחרים סביבם מזמנם ומרצם . ועל כן הינם בעלי יכולות . הבעיה היא שקל לנו להעניק לאחרים מכישורינו , אך לא לנו . הסרטן . דורש מאיתנו התייחסות אישית . בעיני כאילו זו הסיבה שהסרטן נוצר משום שהענקנו לכל העולם , אך לא לעצמנו . כדי להגיע למצב שבו הענקה תשוב למקום שנזקק לכך כרגע דהיינו את . עדיף לקבל את עובדת הסרטן . ואז ניתן להפשיל שרוולים ולהתחיל לפעול למען הבראה . פיזית נפשית רוחנית . אז ברוכה הבאה . לפורום . לגבי כתיבה בפורום , בשל האלמוניות , קל להשתפך עם הדברים הכי אמיתיים .וזה גם מומלץ , כשכותבים אז לעיתים מגלים על עצמך דברים יותר מאשר רק בקריאה של תהליכי אחרים . והנך מוזמנת לשפוך את שלל תחושותייך . כי כאן ..... את לא לבד . אודליה , כרגע נפל לי האסימון על השם . (קריצה ) שלג ..... לבן .......

למעלה