רק רציתי להגיד ש..

רק רציתי להגיד ש..

אני מתגעגעת לשיער של בנג'י
גם אתם ?

חחח את מצחיקה../images/Emo109.gif

אל תפתחי הודעה חדשה כשאת רוצה,תשרשרי אותה להודעה של תפוז,או OFF><"

EleVaTioN

New member
אני מתגעגעת../images/Emo129.gif

אהבתי שהוא היה עם ספייקים שחורים וטיפה ורוד D:

כן ../images/Emo10.gif

סופי משפיעה עליו לרעה . או שלא משפיעה בכלל . יאללה שתתחיל להשפיע שיצמיח שיער ! אני אוהב אותו

Zaider

New member
../images/Emo19.gif כן היא הארוסה שלו...

וחוץ מזה גם דוגמנית\ שחקנית אוסטרלית ממש יפה . אם מישהו ראה את הסרט 'מת לדייט' אז הבלונדינית שם שמנסה להפריד בין הזוג הזה ><

../images/Emo220.gifלא יודעת.

מה הקטע? אם טוב לו ככה אז למה לא? שיהנה לו איתה.. וסלחו לי אבל שאני מסתכלת על התמונה הזאת.. היא רבע ממנו.. איך הוא לא מוחץ אותה בחיבוקים?! XD

Zaider

New member
../images/Emo19.gif מה הקשר מוחץ אותה? ../images/Emo12.gif

היא בכלל לא רבע ממנו XD נכון שהיא רזה, אבל היא לא קטנטנה כזאת. והיא הרבה יותר גבוהה ממנו, זה ממש מצחיק לראות את זה
אני יעלה אח"כ כמה תמונות שלהם

כן..באמת אם טוב לו איתה, אז סבבה..

אבל מה שמוזר לי זה ניקול ריצ'י וג'ואל מאדן. איך הוא, וברבי אנורקסית התחברו ? אולי היא בכלל ממש חמודה , וטוב להם ביחד , אבל לפי דעתי-ממש לא .. זה נראה כאילו אין בניהם קשר . אחת שמושפעת מכולם , כל מה שמעניין אותה זה אופנה ובנים . היא מקיאה אחרי שהיא אוכלת , היא כל הזמן מנסה להיות הכי יפה. בלונדינית =/ יכול להיות שאני טועה, והיא רזה כי היא פשוט ככה .. ואולי היא אפילו לא מושפעת .. ואולי היא אוהבת את המוזיקה שלו , ואולי היא אוהבת אותו . אבל יותר רציתי שהוא יהיה עם הילארי דאף . אולי היא גם לא בדיוק רוקרית מן המניין, אבל היא לפחות לא נראתה מזוייפת, והייתה ממש מתוקה. לא יודעת .. אם טוב לו איתה, אז שיהיה לו בכיף. אין לי תלונות. חוצמזה שאני רוצה להתחתן עם אחד מהתאומים. אבל החלום אבוד =/// אה, ושיהיה לבנג'י בכיף. סופי הזאת ממש יפה [:

שמעי,

אנשים פשוט חוזרים לנושא הזה כל הזמן . קודם כל אני אבהיר שהתסכול שלי בקשר בין בנג'י וסופי הוא אנוכי ולא יותר, אני רוצה את בנג'י לעצמי ולא לאף אחת אחרת , אז איך אני אמורה להגיב על תמונה שלהם מתנשקים ?
והקטע בין ג'ואל וניקול, הם דווקא נראים טוב ביחד . כלומר אני לא חושבת שהם מושלמים אבל מצד שני, אני לא מכירה אותם . את לא יכולה להגיד על מישהי שהיא אנורקסית בגלל שהיא רזה ואת לא יכולה להגיד על מישהי שהיא שטחית בגלל שהיא "אשת חברה" [וחברה של פאריס הילטון] . כדי להביע דעה על אנשים צריך להכיר אותם קודם . ואם הם ביחד, יש לזה סיבה
משעמם לי . עזרה, מישהו ?

למעלה