רק רציתי להגיד ש....

bralon1

Member
רק רציתי להגיד ש....

שלושת הפרקים עם הנבאחו לפי דעתי היו הכי טובים מבין פרקי המיתולוגיה (פרק סוף העונה השנייה ושני הפרקים הראשונים של עונה שלישית), יש עוד פרקים מעניינים אבל הפרקים הללו מהווים את התפנית בעלילה כאשר הם מרמזים על התוכנית של הסינדיקט.

orityemini

New member
פרק מעולה!!!

אחד הפרקים הכי יפים והכי מצחיקים שנכתבו בסידרה! לגבי איך סקאלי גילתה שזה דווקא פרצוף הבובה הזה הוא הרוצח, לא ראיתי את הפרק אתמול אלא דיי מזמן ואני ללא ספק מתכננת לראות אותו בקרוב שוב, אבל עד כמה שאני זוכרת היא עלתה על זה בגלל שכשהיא נתקלה בו במלון נתפסו בה סיבים של תחרה שהיו שייכים לרוצח ואז היא ידעה. ואחד הקטעים המצחיקים היה הפרצוף המזועזע של סקאלי כשהוא אמר לה מה בדיוק הוא רואה בעתיד שלו ושלהם ביחד. אה, וגם הקטע שבו הוא שאל אותה אם היא רוצה לדעת איך היא תמות, ואז כשסקאלי בסופו של דבר ניאותה לשאול התשובה שלו היתה: "את לא תמותי." הרבה דיונים נערכו באינטרנט ובכלל על התשובה הזאת שלו, היו הרבה תיאוריות שסקאלי היא בעצם אלמותית ושהיא לעולם לא תמות. בעונה השישית בפרק תיטונוס הם חזרו לעניין הזה מה שגרם ליותר ספקולציות:) אה! וגם הדרך שבה מאלדר ימות היתה מצחיקה למדי, אבל לכל המבוהלים נראה לי שכבר יותר הגיוני שהוא ימות מחשיפה של איזה וירוס חייזרי מאשר זה. ועוד דבר חשוב, זהו הפרק שבו סקאלי קיבלה את קוויקווג חברה השעיר והנאמן....

orityemini

New member
ההודעה למעלה היתה אמורה....

להשתרשר לשירשור של הפרק מנוחתו האחרונה של קלייד ברוקמן.

1Shir

New member
אבל איך סקאלי יכולה להיות אלמותית?

ומה קרה בפרק בעונה 6 שהזכרת? דרך אגב, האמת שדי הופתעתי שהיא לקחה את הכלב. היא הרי נעדרת המון, מה שיקשה עליה לטפל בו.

orityemini

New member
בפרק מהעונה השישית...

יורים בסקאלי והיא נפצעת אנושות. ולמרות שהיא היתה אמורה למות, אדם אחר לקח את מקומה, ולכן היא כאילו פיספסה את ההזדמנות שלה.... זה נשמע מסובך, אבל תביני כתראי את הפרק....

1Shir

New member
דווקא לא נשמע כ-זה מסובך...

התרגלתי לסיפורים בסגנון הזה, אחרי שעות צפייה רבות בתיקים באפילה ובמכושפות... אבל זה פשוט נשמע קצת מוגזם, כי עד היום לא נראה לי שהיה בהיסטוריה אדם שלא מת. אבל מי יודע, אולי סקאלי שלנו תהיה הראשונה... דרך אגב, היא גם היתה על סף מוות אחרי הסיפור עם דוויין בארי. כבר עמדו לנתק אותה מהמכשירים, ואם אני לא טועה היא קמה לתחייה ממש ברגע האחרון... האמת שיש משהו לא אמין בכך שסביב מולדר וסקאלי יש כל כך הרבה מוות, והם עצמם היו על סף המוות פעמים כה רבות, והם פשוט לא מתים!!! כנראה שזה בגלל שזו סדרת טלויזיה, אחרת קשה לי לדמיין כזו יכולת הישרדות מדהימה...

למעלה