רק רציתי להגיד תודה

מאי261

New member
רק רציתי להגיד תודה ../images/Emo140.gif

לכל משתתפות הפורום הזה. ילדתי לפני 10 ימים בלידה שהיתה מבחינתי חוויה מתקנת ללידה הראשונה, למרות שהתחילה בדיוק אותו הדבר (נשאית GBS, ירידת מים, ואי-התפתחות צירים). התחושה הראשונה שלי כשהמים התחילו לדלוף היתה סוג של ייאוש - כל כך התכוננתי למשהו אחר (מה הסיכוי שיתחיל בדיוק אותו דבר?), וכבר ראיתי בעיני רוחי את הלחץ לפיטוצין, את מפל ההתערבויות, וכו'. אבל בזכות המידע והביטחון שרכשתי, בין היתר דרך קריאה (בעיקר פסיבית) בפורום הזה, ובזכות תמיכה נהדרת שהיתה לי (ילדתי עם מילדות ולא עם רופא, שלא כמקובל כאן בארה"ב), מהלך הלידה היה שונה לחלוטין מהלידה הראשונה. לא אשתף בפרטי הסיפור כי בסופו של דבר הוא לא לגמרי מתאים לפורום (לא בבית, ועם מספר התערבויות רפואיות לקראת הסוף) - אבל מבחינתי אני מאד שלמה עם הלידה שהיתה, ומרגישה שזכיתי לחוות לידה (בניגוד ללידה הראשונה, שבה הייתי עם פיטוצין ואפידורל מפתיחה 2). אז שוב תודה לכולן על המידע החשוב שניתן פה, ועל כך שאתן מראות שאפשר גם אחרת.

swann

New member
מזל טוב../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

למה לא לשתף בפרטי הסיפור? נשמע שהיתה לך חויה טובה למרות ההתערבויות. אשמח לקרוא.

מזל טוב !! ומצטרפת לסוואן -

אין פה "תו תקן" ללידות, יש פה חוויות אישיות ואם שלך היתה מתקנת ולפורום היה לתחושתך חלק בזה אז אני לפחות אשמח מאד לקרוא. <זהר ילדה את הבכור בבי"ח עם אפידורל ועד היום לא בטוחה שזו לא היתה הלידה הפחות טראומטית...
>

../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

שמחה שהיתה לך חוויה מתקנת, ואשמח לקרוא את סיפור הלידה שלך
. שתהיה לך התאוששות מהירה

אם פי 3

New member
מזל טוב

שמחה לשמוע על החוויה המתקנת - ואם תרצי לשתף, את מוזמנת בהחלט!

טלימה

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo49.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

שתפי, שתפי (בפרטי הסיפור)

Manty

New member
יא, מזל טוב!!!

מאד שמחה עבורך, וגם אשמח לקרוא את הסיפור המלא
בן? בת? שם? (תמונה?
)

tonti

New member
מזל טוב יקירתי!../images/Emo24.gif

(קיבלנו ת'מייל מגלזמן
)