כל הכבוד, אייל... ראיתי את השרשור המזוויע בפורום מוזיקה מזרחית.... איכסססס....פשוט זוועה לראות איך שכולם שם חושבים ככה... אם מנהל הפורום לא יימחק את השרשור הזה, אני אתלונן עליו בהנהלה. שיחקת אותה.
שמע אני זונא גזענות..... הרבה דברים מקפיצים לי את הפיוז תוך אלפית השניה...... אבל כשזה מגיע לגזענות?.......הרבה יותר חזק! הם עוד מדברים עלי שם?....חחחחחחח אני אקפוץ לבקר....... ד"א רק לשם בירור..... אני לא סובל מוזיקה מזרחית!!!
לא הייתי יורד לרמה כזאת שהייתי צועק מיזרחית זה חרא...כל אחד והטעם שלו למרות שאני לא מכבד את המוסיקה הזאת ואפילו חושם שאין לה טעם..והאנשים שגולשים בפורום מיזרחית..כולם צריכים להיתבייש בימיוחד עדידוש הבובה הזאת...ערבים זונות נאצים מזריחים?רק טיפשות יש לה בראש..
אם הטיפשה הזאת הייתה חושבת קצת אז היא הייתה מבינה שמוזיקה מזרחית באה מערבית....... ושיש זמרים טורקים שהיא אוהבת שהם בעצם ערבים.....הריי הרוב בטורקיה זה מוסלמים והשילטון שם עכשיו זה מוסלמי מאוד....... אבל יש אנשים שלצערינו הרב או שארין להם כלום בראש או שיש אבל הם לא יודעים ולא משתמשים..... ל"בובה" הזאת נראה לי יש רק חלל ריק בראש כמו לכל הבובות (תנסו לפתוח ראש של בארבי.....ריק!!!) אז אין מה לעשות חוץ מלרחם עלייה...... ראיתם את השירשור שהם חשבו שיוסי עדן הוא הומו?.....איזה קללות פתאום?....שתיי דקות אחרי שהם קראו לו נשמה וכפרה....... חחחחחחחחחחחח אני כל כך אוהב כאלה אנשים מטומטמים......כייף לראות טעויות שלהם וללמוד......