רק רציתי להגיד.......

MaorCS

New member
רק רציתי להגיד.......

רק רציתי להגיד......... ש D.O.D יש לך אחלה של שיר..... רסמי......... אהבתי.......

dannnnnna

New member
כל כך נכון!!

השיר טוב! ממש אהבתי! ובכלל לירן אתה כוסון משהו לא מהעולם הזה,נחמד,מקסים,חכם (ותמשיכו לבד..) ואני מתה עלייך..כמו כולם..(יש מתנגדים??..) דנה! הגרופי הראשונה (והמשועממת) שלך! B-p

D.O.D

New member
איזה מאמי, חולה עלייך ילדה

אבל דנה, יש לי וידוי... אני בוגד בך עם עדי... ועדי יש לי וידוי גם אלייך אני בוגד בך עם דנה אז... זה נקרא בגידה? סתם... הכל בצחוק אני לא בוגד באף אחד אני פשוט ערבי ומותר לי לשאת כמה נשים שאני רוצה אם לשלמה המלך היה מותר אז לי אסור?? (-: LOVE U ALL

D.O.D

New member
איזה מאמי, חולה עלייך ילדה

אבל דנה, יש לי וידוי... אני בוגד בך עם עדי... ועדי יש לי וידוי גם אלייך אני בוגד בך עם דנה אז... זה נקרא בגידה? סתם... הכל בצחוק אני לא בוגד באף אחד אני פשוט ערבי ומותר לי לשאת כמה נשים שאני רוצה אם לשלמה המלך היה מותר אז לי אסור?? (-: LOVE U ALL

dannnnnna

New member
עדי..אני אומרת...

ששתינו נעזוב את לירן... כי הוא זונה... סתם מתה עלייך לירן!!! דנה שלא הולכת לתת לאנשים לבוא אליה הביתה יותר!!!

D.O.D

New member
גם לי לא? שיט...

אז את לא רוצה שאני יעשה הכרות עם ההורים שלך? טוב נו... ולמה לעזוב אותי? גדול אני, חזק אני אוהב אני, שונא אני (ציטוט מזינזאנה...) בקיצור, מה שרציתי להגיד זה לאאאאאאאאאאא אל תעזביני לעת זקנה ואני חושב שהפכנו את הצ`אט הזה לפורום.... יכול להיות? דרך אגב, עכשיו שמתי לב שאת קראת לי זונה אני זונה פוליטית? את קוראת לי זונה פוליטית? את לא מבינה שאני צריך הרבה נדוניה... שיהיה במזל טוב, בקרוב אצלנו יאלה מזל טוב! וביי ביי חולה עלייך ועל עדי ועל ניצן ועל נופר ועל מיכל ועלנוגה ועל בטי ועל...בקיצור הבנו את העניין, לכל 1000 נשותיי, אני חולה עליכם אבל במיוחד על דנה ועדי! ביי ביי

dannnnnna

New member
ממ...

נראה לך שהפכנו את הצ`אט לפורום??? מממ..כן..יכול מאד ליהיות.. זה רע? ..

D.O.D

New member
דנה, שגרה זה רע?

מה רע בפורום-צ`אט? זה חידוש מהפכני תאמיני לי, זה סטארטפ נמאס לכם מהצ`אטים? אתם לא אוהבים שלוקח הרבה זמן עד שעונים בפורום? בוא לפורצ`אט

dannnnnna

New member
חחחחחח

צודק.. תקים את האגודה נגד אלה שנגד צ`אט בפורום :cool: דנה! (שגיא ועדי - אנטידיסאסטבלישמנטצ`אטבפורום)

למעלה