רק רציתי להגיד!

רק רציתי להגיד!

שכל מי שחושב שאני מישהו אחר כאילו, אז כאילו הייתם מתים שאני לא יהיה אמיתי! חה! וכאילו... ההאשמות האלה באנשים אחרים מילא, אבל כאילו, הבולי הזה? אז מי אתה חושב שאתה כאילו?! זאת לא בושה כאילו להיות אני אז תירגע מותק! תגיד כאילו תודה שחושבים שאתה מסוגל כאילו להיות כמוני!!! אתה כאילו סתם לוזר... אפילו על השאלון לא ענית כאילו! מה אתה מתבייש?! אתה בטח בתול! בולי בתול!!! חה חה חה!!! אתה בכלל כאילו לא מעורב בפורום... רק כשמזכירים את השם שלך אז אתה מגיב כאילו!!! בולי לא אוהב אתכם!

../images/Emo11.gif בולי אני לא מדברת איתך

גם לא אוהב אותנו וגם בתול?!?!? אל תדבר איתי יותר בחיים שלך כאילו

booly16

New member
חחחחחחח

מטומטמת.. פשוט מטומטמת.. אם היה מגיע לך הייתי כותב לך תשובה ארוכה ועניינית, אבל בגלל שהקנאה שלך אוכלת אותך אני לא אענה לך על שום שאלה לגביי, את פשוט לא שווה תשובה... תאמיני לי שאני ממש לא לוזר, את הפורום אני לא שונא, אחרת לא הייתי פה מהיום הראשון שלו. ובטח שאני אגיב כשמזכירים את השם שלי, התאומים דואגים לעדכן אותי כשצריך בניגוד אלייך.. מקווה שאני לא אדע אף פעם איך זה לחיות בלי חברים. ואם את ממש רוצה כי זה נראה ככה, בואי ניפגש, תשאירי מקום וזמן, נארגן משהו, את תגידי אח"כ אם אני לוזר או לא... זה שאני לא כל היום ליד המחשב צריך להגיד לך שיש לי חיים... יש לי מה לעשות. לוזר... אולי בגילגול הבא. יומטוב לך ותמשיכי ככה, סוף סוף אקשן בפורום :)

DidjiT

New member
../images/Emo47.gif צלך... פשוט מלך ../images/Emo47.gif

עלה והצלח!

אתה נורא מצחיק

חוץ מזה שאתה לוקח נורא ללב חחחח כאילו תירגע כאילו! חוץ מזה, אתה באמת כאילו לא כותב כלום אלא אם מזכירים אותך, אז כאילו, לא שיקרתי. דבר שני, אז כאילו יש לי מלא חברים, הם פשוט כאילו לא בפורום. וכאילו אולי אתה לא שונא את הפורום, אבל אתה כאילו מה זה בקושי חלק ממנו... כאילו אתה לא מהבולטים. אולי סתם כי כל הבנות פה חושבות שאתה כאילו כזה מהמם, אבל אתה לא כותב פה הרבה כאילו, אז למה לתקוף? וכאילו סחטיין על הביטחון העצמי כאילו... אולי אתה בכל זאת לא לוזר! אה, וכאילו, נכון יש אקשן בפורום?! אני פשוט תמיד מביאה אקשן למקומות! ביי ביי יומטוב גם לך!

booly16

New member
../images/Emo150.gif

אני עונה על מה שנוגע לי או על מה שאני יכול לעזור בו. אני גם בחיים האמיתיים לא מדבר שטויות אף פעם. טוב נו.. מידי פעם... והשאלונים האלו פשוט ארוכים מידי, זה שלאנשים פה יש כוח לענות עליהם, סחטיין, אני לפעמים קורא את התשובות... אבל לי יש עוד פורומים לבקר בהם ועוד דברים לעשות מחוץ למחשב :)

fleaboy

New member
עעע

דיי לריב תעשו שולם :] וכאילו זה ריבים טיפשיים... אני בטוח שאפאחד לא ניסה להעליב את השני אז מה הקטע סתם לריב? make love not war ונאמר אמן :]

Kremboim

New member
י'אללה מאלימותתתתת!!!

אונףףףףףףףףף(בתרגום זה אלימות)......:) אונףףףף..:) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

522 אוקטן

New member
אני מרחם עלייך.

אין לי מושג מי את,ואני גם לא עוקב כ"כ אחרי הפורום פה,ככה שהגיוני שפיספסתי משהו. אבל אם את משחקת בקקה הזה אין לי ספק שאת מסכנה.באמת.

כאילו דה!!

את מטומטמת!!! תגידי מי את חושבת שאת?? ואת עוד אומרת על בולי שהוא ללא עומרב בפורום...מי שמדבר! תראי אנחנו לא ממש אוהבים את זה שמקללים אותנו כאילו...אז בבקה ממך...אם את רוצה להיות חלק מהפורום בבקשה!!! אבל עם את באה לפה בשביל לקלל אותנו רק תדעי שאנחנו שונאים את זה!

למעלה